Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég nehezen ébredtem fel. Olyan kis nyomi vagyok. Szerintem a kint tomboló nagy szél lehet ennek az oka. Nincs fagy de brutál szél fúj. Jó lesz majd ebben dolgozni. Na nem finnyáskodok mert legalább van egy kis munka. Sajnos tegnap kiderült hogy a srácnak nem volt pénze az egész csatornarendszerre csak a tartóvasakra ezért csak ezeket tesszük fel. Ezzel nagyjából ezen a héten meg is leszünk utána pedig várhatunk a cserép érkezésére. Sajnos addig megint állni fogok. Ez van....
Tegnap ahogy jósoltam nem csináltam semmit. Jobb híján tévét néztünk és Angry Birds-t nyomtunk cuncival. Persze pont tegnap volt édes egy órával tovább. Este jött cunciért az apja hogy tudjak ma menni dolgozni. Hétfőig most nála lesz. Persze ahogy elment máris elkezdett hiányozni a kis raplitündér.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest