Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég nehezen ébredtem fel. Olyan kis nyomi vagyok. Szerintem a kint tomboló nagy szél lehet ennek az oka. Nincs fagy de brutál szél fúj. Jó lesz majd ebben dolgozni. Na nem finnyáskodok mert legalább van egy kis munka. Sajnos tegnap kiderült hogy a srácnak nem volt pénze az egész csatornarendszerre csak a tartóvasakra ezért csak ezeket tesszük fel. Ezzel nagyjából ezen a héten meg is leszünk utána pedig várhatunk a cserép érkezésére. Sajnos addig megint állni fogok. Ez van....
Tegnap ahogy jósoltam nem csináltam semmit. Jobb híján tévét néztünk és Angry Birds-t nyomtunk cuncival. Persze pont tegnap volt édes egy órával tovább. Este jött cunciért az apja hogy tudjak ma menni dolgozni. Hétfőig most nála lesz. Persze ahogy elment máris elkezdett hiányozni a kis raplitündér.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 2 fiókos irodai konténer, tároló, dió színű
- Intel 1150 4770 processzor eladó
- Dell R730xD 26x SFF: 2x Intel Xeon E5-2650 v4 (24/48mag), 64GB - 768GB DDR4, H730, ÁFÁs
- Új Tronsmart Trip 10W Bluetooth hangszóró. 20 óra lejátszás! Jó hang! IPX7 vízálló. Powerbank is!
- 40-es méretű unisex egysoros görkorcsolya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest