Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Kicsit hulla vagyok. Tegnapi munka jól lefárasztott. Eléggé kimerítő hogy fél napokat tök egyedül dolgozok. Fel a tetőre, le a tetőről. Ez a lótifuti pedig szépen felemészti az erőmet. Na nem panaszkodom mert legalább van munkám.
Lassan körbe érek az alsó tetőn a javítással. Van még egy felső rész is és egy kis előtető amit szintúgy javítani kell. Utána van egy kis oldalfal lambériázás és az egész tető becserepezése. Nagyjából jövő héten meglesz a javítás és szerintem még pár nap lesz az oldalfal lambériázása is. A cserepezés is egy hetet tutira elvisz. Remélem lesz ezek után is munkám. Még van 2 kisebb meló amit meg kell csinálni de utána hogy mi lesz azt nem tudom.
Itthon minden rendben. Sajnos mivel este hulla voltam nem tudtam úgy foglalkozni édesékkel mint szerették volna. Persze ilyenkor rögtön azt hiszik hogy már nem szeretem őket. Ezek a nők!....Agyam eldobom tőlük!
A kisgép is kékhalálozik. Ki kell derítenem mi a baj vele. Majd hétvégén.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest