- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Cs1csó #24549 üzenetére
Pertsze, tudok róla, egy éve az SUA3000-esbe is 9Ah-sakat pakoltam a 7-es helyett, sőt, jó 12 éve is az FSPO 600 nanokbna is 9Ah-s ment a 7-es helyett, csak most vettem egy másik 1Kw-os szinuszos szünetmentest új aksikkal, 1 napja megy, 3 db ilyen van benne, és azon gondolkodom, lehet beledobok 9Ah-sakat, ez meg nem fog kelleni. Csak azért kérdeztem, mert nem ismerem őket, de 1 év gari van rájuk.
Tudom, már mindenki gyárt ilyen akkukat, csak mégis miféle cucc ez.SUA3000 elment, abban van 8db 9Ah-s akku, plusz intéztem még az embernek egy külső aksipakkot hozzá, 8db 18Ah-s akku van benne. :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest