- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Igazánól az is elég lenne ha 5 MÁSODpercet tudna áthidalni, ezért is teljesen mindegy hogy mennyi ideig bírja.
Megnéztem az ajánlottad, már úgy vagyok vele hogy 20-25 a plafon, szóval kérlek magyarázd el miért van nekem szükségem ekkora teljesítményű tápra? Hisz ha megveszem 350-400w-os Fsp hexa, Fsp 350-60apn, illetve hasonlóan jó 80% körüli hatásfokú tápot, akkor ha a gép maxon jár, se éri el a 70%-os kihasználtságot.
Az xbox-ot pedig felejtsük most el egy pillanat erejéig, mert az nem lényeges, mert hamarosan költözik csak addig gondoltam védem (szeptemberig van itt) a gép védelme a lényeg, ide meg nehogy egy 1000va-s szünetmentest tegyek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest