- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davezzka
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni 2 részre bontott kérdés(ek)ben.
Egyrészt szeretnék egy 2 lemezes Synology NAS-t, egy routert és egy internet modemet UPS-re tenni. Elsősorban a NAS védelem miatt, így mindenképpen szükséges, hogy kiesés esetén a NAS-t automatikusan lekapcsolja. Jó lenne, ha normál konnektor dugós lenne, és nem kellene átalakítót vennem hozzá. Erre mit javasolnátok? A NAS kompatibilitási listát elkezdtem böngészni, de elvesztem a sűrűjében sajnos..
A másik kérdés, hogy max 400W-ot fogyasztó (kalkulált érték az alkatrészek alapján) gép aktuálisan egy DeepCool 500W DA500-M táppal szerelve + 34 collos monitorhoz milyen UPS-t ajánlanátok? Itt a cél csak annyi, hogy kiesés idején legyen 1-2 percem lekapcsolni, vagy akár itt is mehet automatikusan a lekapcsolás.
A 2 UPS-re külön van szükség a házon belüli elhelyezkedések miatt. Olvastam visszamenőleg itt a fórumot, de a szinuszos kérdésben is zavarban vagyok. Ha jól értelmeztem, a PC-t célszerű olyanra kötni, de vajon a NAS-t is?
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- APC Easy 1000VA (BV1000I) ÚJ AKKSI! TÖBB DARAB KÉSZLETRŐL! GARANCIA!
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest