- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Nab@sszameg... Tegnap még ott volt. Megpróbálom megkeresni!
-
Hequila
őstag
-
DigitXT
félisten
Na jó, a következő eredmény két szemmel volt.
Ment volna még, csak egyet csúnyán melléraktam, aztán a hiba bontása közben mégegyet, és jött a láncreakció.
(Azért voltam kíváncsi, mert írták, hogy "nagyon gyors" lesz idővel: szerintem még bőven kezelhető - hagyományos tetrisen anno "9-es" sebességen toltam 10K pont fölött: ott kb. 1 mp volt egy kocka teljes leérése: unalmasabb kockáknál (tetris) bele-bele nyomtam még egy lefelét -, csak ne veszítse el az ember a fókuszt.
)
-
Hequila
őstag
Na most mindenki... FÉL SZEMMEL!
-
tlac
nagyúr
mindenkinek:
-
KrAt
veterán
És a szemem nem is fáradt el
Csak elkurtam, ittmár gyors
-
glutamin
őstag
Azt a q***va. Nem gyenge. Engem az zavar benne, hogy a képrenyőnek az a része, ami már nem a szteregramm, az rendszeresen kimozdít a 3D látásból. Pihent, aki ezt megcsinálta.
Bibby:
Képzeld mi minden van azokon a képeken még az oroszlán mellettKépnézési technika:
Keressetek olyan képet kezdésnek, amin van fent 2 kis pont kb 5cm távolságra. Úgy kell nézni, hogy a 2 pontból 3-at láss pontosan, akkor fogsz jól fókuszálni a 3D-s rejtett ábrára. -
szandisas
őstag
nekem nagyon fáj már a fejem
durvák ezek! régebben nem láttam, de mostmár vágom
-
tlac
nagyúr
-
Hequila
őstag
Na, azt hiszem kezd alakulni.
Aki most kezdi a dolgot: hajolj közel a monitorhoz, és fókuszálj a távolba. Vagy inkább ne is fókuszálj, csak nézz ki a fejedből. Lassan kezdj el távolodni a monitortól, és egy idő után elvileg apró 3D-s részeket lehet látni. Ezután már bátrabban távolodhatsz, de jól fókuszájl a képből kivett 3D-s részre. Miután megvan az egész kép, nyugodtan mehetsz akár fél méternél messzebbre is.
Nekem legalábbis így sikerült.Bibby: Lehet mondassz valamit!
-
Gabás
addikt
válasz
Thulcandra #19 üzenetére
nekem szédülés+hányinger kombó
-
lúzer
veterán
válasz
concret_hp #7 üzenetére
én se láttam, de "megtanultam"
tök jó, valamelyik hihetetlen mélységet ad, azelőtt nem is gondoltam! -
Agostino
addikt
válasz
kicsitomi88 #20 üzenetére
Üdv.
Szerintem elég ciki helyzetet tud teremteni, ha pl a fent linkelt csajt 3cm-ről izomból bámulod. Lesz mit magyarázkodni ha valaki benyit... : )
-
Thulcandra
senior tag
Na az ilyenektől mindig megfájdul a fejem és hányingerem lesz, másnak nem?
-
Hequila
őstag
Kivitelezés-technikai kérdés: milyen messziről kell nézni?
-
tlac
nagyúr
aki nem látja az eddigieket, próbálkozhat ezzel is
úgy kell nézni, hogy 3 nőt láss, mind ugyanakkora legyen, a középsőt kell addig nézni, ameddig nem lesz teljesen éles -
C4mp3r
addikt
Próbáljátok ki, hogy kancsalítva fókuszáltok. Elég érdekes akkor is.
p.s.: Barátomnak van egy ilyen orosz könyve, anno abból tanultam meg a technikát. Sok kép még mindig megvan, amiket kifénymásoltam belőle.
-
Hequila
őstag
Csatlakozok az előttem szólóhoz...
-
concret_hp
addikt
én ezekbe sose látok semmit
-
Woodslave
félisten
mekkora fless volt amikor végre sikerült anno. Azóta elég jól megy
-
KrAt
veterán
Basszus régen 2mp alatt át tudtam fókuszálni, most 20p alatt se sikerült, mrie rájöttem, h ferdén tarom a fjem, és azért nemjó
-
glutamin
őstag
Ilyen témát nem találtam, úgyhogy nyitok egyet.
A sztereogram-ok speciális, számítógéppel előállított képek, amiket egy különleges technikával nézve 3D objektumokat tudunk meglátni benne.
Leírás az ilyen képek megtekintéséhez:
[link]Van szoftver is, amivel magunk is készíthetünk ilyen képeket:
[link]Jelentek meg könyvek is ilyen képekkel:
[link]Íme egy kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest