Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
éjfél után lányoknak ingyenes belépés
erre gyorsan reagálok
23-24 óra előtt lányoknak ingyenes belépés, itt ez a lényeg, hogy előbb jöjjenek ők úgyis hozzák a fiúkat, így tovább vannak, többet fogyasztanak, hosszab ideig tart a buli is
és sztem a ruhatárért egy jelképes összeget el lehet kérni pl 50Ft, az is hoz legalábbb vmit, és ne vészes összeg
ezeket úgy írtam, mint leendő szórakozóhelytulaj, nem pedig mint potenciális látogató, mert abban az esetben máshogy gondolnám (persze, hogy minél olcsóbban kijöjjek, de amennyivel kevesebb embernek fog így tetszeni, annyival több lesz a bevétel -így legyen, ez csak tipp, meg ált így szokott lenni) -
concret_hp
addikt
azért a teljesen ingyen piával óvatosan!!
max welcome drink, meg 1et fizet 2t kap meg ilyenek (majdnem 2t fizet 1et kapot írtam de az valszeg nme lenne túl népszerű)
pia: esetleg próbálkozz be valamelyik sörgyárnál, energiaital gyártónál stb. hogy ha jó kedvezményes áron adják neked a piájukat akkor csak az övéket forgalmazod, bár ez nme tudom törvényes-e így, de biztosan lehet valami törvényes formát adni neki. ilyen hivatalos támogató meg ilyenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest