Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Hat ha trafo baja van vagy a ledvilagitas szalt el,akkor nem erdemes vele foglalkozni A helyedben szepen osszeraknam,ha van biztositasod a lakasra es van elektronikara is,akkor lejelentened kapnal erte 20-30 ezret aztan kuka
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
jpisti
senior tag
Szia!
Sztem ahol érdemes érdeklődni: J-fényszaru Samsung; Mezőtúr valami Rafi vagymi (német gyár, most bővítik az SMD kapacitásukat); T-miklós Semecs ill mostanában Etna-vm bár itt a kávéfőző kiütni látszik az elektronikát, de azért még van SMD. Így elsőre ezek vannak, de ha kicsit utaznál a melóért akkor BP Soletron, vagy Tatabánya Sanmina-SCI mostanában ezek a nagy munkaerő felvevők. (aszem a samsung mostanában készül bővíteni)A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
delta9
senior tag
szerintem próbáld meg, hogy add be az önéletrajzod a media markt-ba, akkor is, ha nincs felvétel, ugyanis ha lesz, akkor már kapásból ott lesz az önéletrajzod, és nagy esélyed van rá, hogy megkeresnek. vesztenivalód nincs, sajnos ismerősöm nincs ott, de próbáld kideríteni, hogy ki a hr-es és név szerint címezd neki, ha lehet. és motivációs levélben írd mellé, amit ide is, hogy nagyon szeretnél ilyen munkakörben dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest