- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
manhun1222
csendes tag
Sziasztok!
Velem annyi változás van ,hogy iszonyatosan nyomjuk a szoftverfejlesztést.
Pythonnal kezdünk.
8-9 órát csak programozunk.
A tanárnő iszonyat jófej, nem csak darálja az anyagot, hanem várja ,hogy a diákok mondjanak feladatokat/megoldásokat.
Körbejön .. mindenkivel beszélget ,hogy érti e stb..
Győr-Oktáv. -
manhun1222
csendes tag
Szia!
Saját tapasztalatom az ,hogy teljesen elavult a tananyag.
Októberben kezdtem és csak február 1.én lesz szoftverfejlesztésünk.
Eddig csak "számítógépes alapismeretek" anyagaink voltak.Nagyon sok órát kihagytam ,de így is 60% felett végeztem az online vizsgákkal tanulás nélkül....(50% a minimum ,tehát nekem jó!)
Aki ezeket tanította tanár úgy magyarázott a 350W-os tápegységekről mintha teljesen új dolog lenne. Itthon meg egy 850W os muzsikál a gépben... Fogalma se volt ,hogy már vannak olyan kártyák ,mint pl:1060, 1080Ti, stb.. Teljesen felháborodott amikor valaki megemlítette neki ,hogy otthon egy 1080Ti van neki.
Unalmas volt idáig kibírni azt a 4 kemény napot amit ezeken az órákon töltöttem, informatikai érettségim van és szoftverfejlesztőnek tanultam munkahelyen, csak nincs papírom..
Számomra ezért unalmasak ezek az órák..De tanulunk olyan csatlakozókról amik már a nagyszüleim fénykorában is kihalt csatlakozók voltak...
Számomra pont az informatika az a téma amit mindig frissíteni kellene ,mert minden évben tök új dolgok jönnek be. NEM PEDIG PATA csatlakozókból vizsgázni..
Ezzel szemben a másik tanár aki a Hálózatok témakört oktatja iszonyat jófej, fiatal , pörög mint a mérgezett egér. Neki szerettem az óráit.
Majd talán most szombaton jobb lesz ha végre azt tanuljuk amire jelentkezett az osztály 80%a.
Lesz amúgy, C#,MySql,MSSQL,PHP,HTML, pici Python.
Szóval eddig ilyen...
Ha most kezdenél nálunk becsatlakozással ,akkor sem maradnál le semmiről.
A legtöbb tananyag nagyon alap (gépet nem teszel víz alá, stb...[TÉNYLEG]).
+legalább te úgy kezdenéd ,hogy azt tanulod amire jelentkezel!Üdv.:
Koeman!
-
manhun1222
csendes tag
Hát, azóta annyi változott ,hogy 4 órára már be se mentem. Teljesen az alapoktól tanulják(nem a programozást, hanem az informatikát). Azt tanítják ,hogy mi az az Alaplap,Ram,Rom, Processzor, beviteli eszközök, stb.. jövő január-februárban lesz elméletileg szoftverfejlesztő óránk végre...
Persze most is tanulunk jó dolgokat, hálózatépítésből egy keveset például.
-
manhun1222
csendes tag
Sziasztok. Nos 14.én végre elindult a Győri OKJ képzésem amire már fél éve jelentkeztem(2 hetet csúszott csak az oktatás). Itt elmondták ,hogy az oktatás 2 hetente szombaton reggel 9-től 3-ig tart. Illetve minden második héten "témazáró" amit otthon egy online felületen kell elvégeznünk. ( mint az online kressz) Az első oktatási napon volt a szintfelmérő vizsga ami tényleg nem nagy kunszt, igazából minden alap dolgot kérdez. Elméletileg 3 iskolában fog történni az oktatás és tekintve ,hogy 3 szak indult egyszerre így 18+ fő van az osztályban. A három oktatásnak 96 órája közös, majd utána válik szakirányúvá az oktatás. Így az első oktatás után azt tudom mondani ,hogy az oktató nagyon jó fej és nagyon darálja az anyagot. Nem csak mondja-mondja ,hanem folyamatosan kérdezi ,hogy eddig érthető e. Tényleg az alapoktól kezdjük, PC használat , szoftverek, beviteli eszközök, stb.
Eddig úgy vagyok vele ,hogy várom a következő oktatási napokat. De ugye ez még csak az első volt.
Hiányozni nem lehet ,mert így is próbálta úgy elrendezni az oktatási napokat ,hogy az ünnepeket ne érintse , illetve a munkanapokat se természetesen. (Nyilván lesz olyan eset amikor fognak hiányozni emberek)Remélem kicsit segítettem azoknak akik az OKTÁV képzésein gondolkoznak.
-
manhun1222
csendes tag
Szia/Sziasztok!
Én is szintén az OKTÁV képzésére indulok e hónap 24.én Győrbe.
Elméletileg lesz egy 0.nap 23.án ,de minden infót jövőhétig kellene megküldeniük.
Nekem is mondták ,hogy lesz egy előzetes tudásmérés ,hogy részletben fizethetem e.Nagyon várom ,mert sehol senki se tudott erre konkrétumot mondani .
Jelenleg is folyamatosan fejlesztek szabadidőmben egy raktár és munkalap kezelő szoftvert ,de mégis parázok a felmérőtől ,mert sajnos nincs 600ezrem az oktatásra egy összegben..
Ha valaki tudna erről konkrétumot azt nagyon megköszönném, meg szerintem még sokan mások is!
Üdv.:
Koeman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- RoboCop: Rogue City teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest