Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekemis
újonc
Kedves szakértők, segítsetek! Sürgős!
Szeretném tudni, jár-e nekem valamiféle szocpol. Jelenleg válok, tehát pár hónap múlva egyedül állónak fogok számítani. 3 gyerekem van, ebből egy tartósan beteg. Most önkormányzati lakásban lakunk, amit a válás után el kell hagynunk, mert a férjem fizetése nélkül nem tudnám újra megpályázni. Sajnos, elmúltam 35 éves, 38 vagyok.
Másik kérdésem: a férjem 18 éves barátnője is gyereket vár. Ha ő is igényelne szocpolt, akkor én automatikusan nem kaphatok?
Létezik olyan, hogy valaki méltányosságból kaphatja meg? Ha igen, akkor hová és kihez kell fordulnom?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest