Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kh@oSz
aktív tag
Ezzzaz, akkor ez lesz most már az én topicom
-
Kh@oSz
aktív tag
Szerintem inkább dslr-t vegyél. Ha ennyire szeretsz (meg tudsz is ) fotózni akkor nem kérdés. Egyébként nem kell a legújabbat megvenni, és nem is szükséges újat. Én k-x-el kezdtem a fotózgatást és imádtam. A pentax nagy előnye még, hogy rengeteg manuális obi van hozzá amik olcsók és nagyon szép rajzolatuk van
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Eddig S3-al készült képeket tettem ide be most viszont sikerült i5S-re váltanom, hát brutál ez a telefon.
Esőcseppek iDarkroom appal szerkesztve (eredeti)
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz gergo5991 #7810 üzenetére
Biztos, hogy nem klón az iphone-od? Elképesztően gyatra a minőség. Volt i5-m és az hibátlan képeket lőtt
A virágos képnél egyértelműen látszik, hogy zsíros vagy koszos a kamera lencse (aurásodás). A panorámánál pedig szerintem figyelmen kívül hagyod a telefon figyelmeztetését hogy lassabban forogj vele, mert brutálisan bemozdult a kép. Ez egyébként az összes sötétebb helyen készült fotódnál így van amit láttam.
-
Kh@oSz
aktív tag
A napokban jött meg az i5S-emhez egy lencseszett. Nem vártam sokat ennyiért viszont meglepően jól muzsikál főleg a makró része
iPhone 5S + Tadaa + Lr
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz MR007RM #8236 üzenetére
Én is meglepődtem, de jó fények mellett, jól eltalált élességgel elég jó minőséget lehet belőle kicsikarni.
Az első pókos valóban bemozdult, mert szélben fotóztam, de jó pillanat volt ezért tartottam meg.Statikusabb témát jobb fotózni
iPhone 5S + Tadaa + Lr
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
Egy pöpec állapotú veterán BMW 2002: [link]
iPhone 5S+Tadaa+Tadaa SLR (blur)
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz Quasi_modo #8272 üzenetére
Az utólagos kis mélységélesség miatt
-
Kh@oSz
aktív tag
Vándorpoloska 1
Vándorpoloska 2
Légy 1
Légy 2
SzitakötőiPhone 5S + Lencse + LR
-
Kh@oSz
aktív tag
Egy kis óra "reklámfotó": [link]
iPhone 5S + filtergram
-
Kh@oSz
aktív tag
-
Kh@oSz
aktív tag
Jó kis kép lett, érdekes hatása van. Viszont a blur szerintem nem kellene vagy kicsit más feldolgozásban.
A becsillanás egyébként eredeti vagy utólagos?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest