- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Akkor a karaktereket majd ott kell megcsinálnunk, mert nekem nincs könyvem.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz Wildmage #145 üzenetére
Ez olyan, mint amikor Baldur's Gate-et játszottunk haverral, ütöttünk egy sárkányt ezerrel, a varázslónak már csak magic missile maradt, hát belelőtte, és a sárkány is elrontotta a mentőt. Meg is halt, és a varázslónak meg be lett írva, hogy kinyírta a sárkányt!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz guminyúl #134 üzenetére
Igen, én sem állandó megoldásnak ajánlottam, csak hogy kiderítsük, egyáltalán van-e rá ténylegesen igény, vagy csak egy fellángolás az egész. Én pl. csak haverokkal játszottam, akikkel ismertük egymást ''civilben'' is. Nem tudom, milyen lehet ''idegenekkel''. Szóval szerintem néhány ismerkedő játékot simán nyomhatunk szerintem mondjuk a szigeten. Viszonylag közel van mindenféle tömegközlekedés, és több nagy park is van rajta. Szerintem nem sokkal kényelmetlenebb, mint egy közösségi ház faszékein kuporogni... Na, akkor összehozuk?
-
Gambit
őstag
válasz guminyúl #129 üzenetére
Nyáron nem lehetne megoldani egyszerűen a szabadban? Mint már írtam, mi régebben kiültünk a Margit-szigetre a fűre, és nyomtuk reggeltől sötétedésig. Amikor már nem láttunk, hazamentünk. Most nyáron szerintem meg lehetne oldani így is, aztán majd alakul valami.
-
Gambit
őstag
Fú, egyszer egy igen bigott ismerősünknek véletlenül elmeséltem, hogy délután szerepjátszani megyek. Na erre hozott egy cikket a szerepjátékok keresztyénellenes, meg sátánista, meg nagyon gonosz voltáról. Jót röhögtünk rajta a haverokkal, és annyit szűrtünk le, hogy megint írogatott valaki valamiről, amiről fogalma sincs, soha nem próbálta, de még csak nem is beszélt olyannal, aki próbálta volna. Tiszta előítélet volt az egész.
-
Gambit
őstag
Én is AD&D-t nyomtam elég sokat. Próbáltam mágust is, de nem jött be. Tényleg szervezhetnénk egy jó kis játékot valamikor. Régen úgy csináltuk, hogy amikor jó idő volt, kiültünk a Margit-szigetre plédekre, vittünk kaját piát, aztán reggeltől sötétedésig nyomtuk. De benne lennék egy egész hétvégés játékban is. Mit szóltok hozzá?
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest