Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #12512 üzenetére
Aláírásodról jutott eszembe: [link]
Sírva röhögtem rajta.
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #12508 üzenetére
Tudjuk hogy te vágtad gallyra az SSD-jét, nincs kifogás. Itt a bizonyíték.
-
justflash
aktív tag
Jaja, Boldog Karácsonyt.
T5-ös és T6-os torx csavarhúzója nincs valakinek, vagy ötlete hogy hol tudok venni?
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #12479 üzenetére
Alvás? Az mi?
-
justflash
aktív tag
Nincs is szebb mint negyed 1kor ezzel sz*pni:
Soha többet nem vállalok senkinek semmit karácsonyra.
-
justflash
aktív tag
válasz
freemanone #12453 üzenetére
Ha mérsz nekem egy méretet akár le is szabhatom.
Ami van:
-északi híd borda, 43x45mm, 18mm magasság
-déli híd borda ,35x35mm, 3-5mm magasság
-geforce 2 passzív borda, 41x43mm, 4-6mm magasságMind alu,lehet válogatni.
-
justflash
aktív tag
válasz
madarasz92 #12471 üzenetére
Ha tényleg SD kell van egy 64 megás Samsung , de azt hogy működik-e nem tudom.
-
justflash
aktív tag
válasz
freemanone #12451 üzenetére
Ha gondolod adok egyet,és ha van flexed akkor meg ugye a méret se gond.
De ahogy nézem egy délihíd-borda még simán is elfér rajta, csak az elég alacsony.
-
justflash
aktív tag
válasz
freemanone #12449 üzenetére
Van itthon alaplapról hűtőborda északi és déli hídról is, az nem jó rá? Lényegesen nagyobb mint ezek, csak nekem pont nem jó mert nem tudom méretre vágni, nem adja ki.
-
justflash
aktív tag
Még mindig keresek ramsünit, és sok kell, valaki?
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #12379 üzenetére
Már értem mire kell a 4db Freezer.
Amúgy amit hoztam az is szépen teszi a dolgát.
Más:eladó ramsünije esetleg nincs valakinek? 6-8db kéne, de minimum 4.
-
justflash
aktív tag
válasz
D.Orion #12367 üzenetére
AMD...Intelnél legalább egyértelmű volt, ha emeled a feszt melegszik, itt meg...még melegedni se tud rendesen.
Viszont az is érdekes hogy Prime95 jó volt (8óra FFT, 10óra Blend) ,a HyperPi jó volt, hőfokok jók voltak, de a COD4 5perc után fagyott, a Mafia 2,a Far Cry 3 és a Most Wanted '12 kékhalálozott, a WoT meg el sem indult, a flash akadt, pedig csak egy opciót kellet kikapcsolni a biosban.
Mondjuk magfeloldósdi volt, de akkor is nagyon furcsa,az intel procikkal vagy jó volt minden, vagy rossz, de ilyen felemás dolgot még nem láttam.
-
justflash
aktív tag
válasz
Napfénysüti #12337 üzenetére
A stadionban meg lesz a VIP mellett XXX részleg is, ahol a meccs után megfelelő összegért privát műsort is adnak,
-
justflash
aktív tag
válasz
Napfénysüti #12335 üzenetére
Akkor az új mez úgy fog kinézni hogy lakkcsizma, combfix és csipkés tanga,a gólöröm meg sztriptíz lesz?
-
justflash
aktív tag
válasz
Pancsermeste #12315 üzenetére
Még nem, majd ha erre repül akkor kap.
Ja, és akkor lesz VGA is jó áron.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #12311 üzenetére
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #12274 üzenetére
Ment is a PÜ.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #12268 üzenetére
Ingyen jönnek ki csomagot felvenni, a felni simán belefér, én tűzhelyet is küldtem már velük. Nem mellesleg külföldre sürgős csomagnál az alvállalkozójuk is vagyunk.
De egyébként: DPD Magyarország , online csomagfeladás.
Hűtővel mi a helyzet? Maradt?
(#12271) mtade: Ez ennyiért elég vállalhatónak tűnik.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #12255 üzenetére
-
justflash
aktív tag
válasz
Pancsermeste #12246 üzenetére
Forralt bor az kezdő szint, én szatmári barackot nyomtam tegnap, mondjuk sikeresen ráittam a gyógyszereimre úgyhogy 2feles elég is volt.
Tényleg, a dokinak nem kellett volna mondania hogy ne igyak amíg szedem?
-
justflash
aktív tag
válasz
Pancsermeste #12240 üzenetére
Nem ír vissza.
-
justflash
aktív tag
AM3-as hűtője nincs valakinek 4E környékén? TX3-Freezer 64 kategória érdekelne.
-
justflash
aktív tag
Most olvastam az aprón, telefon hirdetés:
"esztétikailag nem hibátlan kalapács helyett ezzel vertem a szöget a falba sarkán van egy apró horpadás és a készülék házon/kereten hajszál repedés látszik"
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #12204 üzenetére
Már bezárt,valami ruhabolt van a helyén.
-
justflash
aktív tag
válasz
Mizsala #12189 üzenetére
Bimmert sajnos.
De legalább nagyjából egyben szálltam ki , meg barátnőm is szerencsére, az a lényeg hogy nem lett komolyabb baja az ijedtségen kívül. Én meg majd rendbejövök.
Ja, amúgy a dartsszekrény-ajtón nagyon egyszerű megcsinálni az írható felületet, fújsz rá 3réteg aerosolos lakkot, aztán a legfelső réteget vízpapírral megcsiszolod kicsit.
(#12188) cannibal: Köszi.
-
justflash
aktív tag
válasz
Mizsala #12186 üzenetére
Vasárnap kimentünk bécsbe megnézni az adventi vásárt, hazafele oldalról belémjött egy Transporter elég csúnyán, barátnőmnek semmi baja szerencsére, nálam 3 repedt borda, meg van valami az 5. nyakcsigolyámmal is, tegnap jöttem ki saját felelősségre azzal hogy nem vezethetek és hordanom kell egy merevítőt.
Gép ahogy néztem fényképen gtk-s, a faszi elismerte a felelősségét, volt helyszínelés, trélert már a biztosító fizette, szóval végülis viszonylag szerencsém volt, csak jó lenne tudni mikor lesz valami a biztosításból, meg mire kell felkészülnöm, mennyi hercehurca lesz.
-
justflash
aktív tag
Külföldön (ausztria) balesetezett már valaki autóval? Ügyintézés gyorsaságáról tapasztalat?
-
justflash
aktív tag
Bocsi.
-
justflash
aktív tag
válasz
deicide #12068 üzenetére
Majd gondolok rátok, Tamásiban fogom áztatni a tököm.
Viszont az előbb röhögtem egy jót, idejött egy faszi, mondott valamit németül, a német tudásom ugye kimerül nagyjából annyiban hogy ein jagermeister zwei heineken bitte:
-guten tag blablabla
-ich spreche nicht so gut deutsch, was makogsz?
-nab*zmeg te is magyar vagy? -
justflash
aktív tag
válasz
MunezXBK #12053 üzenetére
Heti 3napon megvan az ezres nálam is, most zsinórban ez lesz az 5., plusz mellette tanulok is, nem csak a lé dől, hanem a fejem is lefele a helyéről.
Mondjuk a holnapi még laza, igaz 620km-t dobott az iGo Landshut-ig, de majdnem végig autópálya vagy gyorsforgalmi.
(#12055) DarthSun: Nálunk a fuvarszervezőt hívják káosz bácsinak.
(#12056) Tom5:Há' nem lehet őket mindig szidni, még megsértődnek oszt' romlik a teljesítmény, na. Különbenis, a fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
-
justflash
aktív tag
Ipari zsír-olajeltávolító cuccot nem tudok jó áron?
Elfogyott a Super100-am, a brigéciol meg már nem ér semmit.
-
justflash
aktív tag
válasz
nortol #11946 üzenetére
Nem hinném, elmondtam a tapasztalataimat, meg a véleményemet, ennyi. Nem vagyok BB-ellenes, csak nem jött be, de attól még lehet jó.
Én pl a QWERTY miatt néztem,üzemidőn meg kijelzőméreten bukott meg. Aztán lett helyette egy Xperia Pro, az túl nagy lett, úgyhogy maradtam a Mini Pro-nál.
-
justflash
aktív tag
válasz
forras2 #11944 üzenetére
Akkor általában fölösleges megkérdezni hogy jó-e, ha neki az tetszik akkor úgyis az lesz. Tapasztalat.
Viszont a kevés üzemidő (~1nap), és a 2,4-colos kijelző akkor is ott marad. Meg nemtudom hogy áll a műkörmökkel, mert a gombjai tényleg hangyafa**nyiak.
Amúgy az ára jó, 5-8ezerrel olcsóbb mint itt az aprón, de szerintem akkor se ér annyit.
-
justflash
aktív tag
válasz
forras2 #11939 üzenetére
Nálam volt egy 2napig, tömören:
Kis kijelző, nincs érintő, a gombok nagyon kicsik, az üzemideje kevés, az árához képest gyenge hardver, és nem nyújt annyi plusz szolgáltatást átlag felhasználásra (BIS/BES-t gondolom nem használod ) ami miatt megérné.
Plusz sokkal rugalmatlanabb mint egy droidos teló, vagy egy iphone.
Gondolom a QWERTY miatt nézted ki, ennyiből már flott állapotú Sony Mini Pro-t kapsz (SK17, nem a régi), ami szerintem sokkal jobb napi használatra.
(#11940) makro: Pedig szeretem a sört.
-
justflash
aktív tag
-
justflash
aktív tag
válasz
Motion_Blur #11885 üzenetére
Ahhoz nem kell izopropil, sima denaturált szesz is tökéletes hozzá, olcsóbb meg előbb is kapsz.
-
justflash
aktív tag
válasz
Motion_Blur #11881 üzenetére
Gyógyszertár, vagy rendelsz pl innen.
-
justflash
aktív tag
Árultam egy hibás TV-t, hirdetésben 3x ki volt emelve hogy hibás, PÜ-ben elmondtam neki megint 3x hogy hibás, beszéltünk telefonon, ott is elmondtam hogy hibás, feladtam, megkapta, csörög a telefon:
-Szia, megjött a TV, de nem működik, most ilyenkor mi van, mit csináljunk?
Szerinted?
-
justflash
aktív tag
válasz
forras2 #11860 üzenetére
Volt 740N-em nekem is, pontosan 8napig. Vályogfalnak nem ellenfél, rettenetesen megfogja, plusz volt valami interferencia a szegélyfűtéssel is, ha beindult egyből feleződött a jelerősség, hiába variáltam a csatornákat vagy raktam át G only-ba.
Barátnőmnél viszont tökéletesen megy a panelban, arra elég is.
(#11874) juliabrilke: Nekem a kert végében is van, pedig az 45m, akkor most menő vagyok?
De csináljunk belőle státusszimbólumot, ez lesz az új "hánymegás videókártyád van?" című történet.
-
justflash
aktív tag
válasz
Napfénysüti #11843 üzenetére
Nekem is ilyenem van, 3db 60centis vályogfalon keresztül még megfelelő a jelerősség 15m-el odébb a WC-n, de még a garázsban is van egy csík.
Mondjuk az volt az első az volt hogy 2nap után ment róla a gyári szoft és felpakoltam a DDWRT-t.
(#11850) forras2: Attól függ milyet szeretnél, én a playersroomban szoktam, ott vannak a legjobb áron a Hummelek.
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #11824 üzenetére
Új járat próbamenete volt, 52A lett volna, de sajnos sikertelen volt a teszt.
-
justflash
aktív tag
válasz
cannibal #11783 üzenetére
Eladó lett egy E34-be való Getrag 260i váltó ha valakit esetleg érdekel. Pöpec állapotban, ma vettem le a gépről. Van mellé egy 3,73-as sperrdiffi is, de az teszteletlen.
Más: MÁV-os pótdíj elévülési ideje is egy év? Eddig nem küldtek semmit, most 2,5 év után eszükbe jutott küldeni egy csekket, hogy én aztánmost azonnal fizessek be nekik 13500ft-ot, mert különben ejnyebejnye lesz. Elvileg 1,5 éve elévült, tapasztalat?
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #11762 üzenetére
Támogatom, van is egy "kiváló hazai termék" pecsétem, csajozni meg azzal szoktam hogy "terméktesztelő vagyok".
Csak a barátnőm meg ne tudja.
-
justflash
aktív tag
válasz
forras2 #11732 üzenetére
Mihez kéne? Glettanyagból nem nagyon van kis kiszereles, az kb esélytelen, ismerősöket kérdezd körbe hátha van valakinek ha csak egy kicsi kell.
cannibal: Akkor ne is csináld otthon, ha van kezdődő rozsda az szarabb ügy, mert ha nem csinálják meg rendesen ( csiszolás, passziválás, korróziógátlás) akkor szépen el tud porladni minden az alvázvédő alatt.
-
justflash
aktív tag
válasz
cannibal #11724 üzenetére
Amit MunezXBK mondott, vagy Szüret utca 32.
Vagy szerzel egy havert akinek van aknája, egy kompresszort egy festőpisztollyal, megveszed a cuccot, bekevered és befújod magadnak, ahogy én csináltam. Mondjuk még a tököm is alvázvédős lett /"tyvekruhán nem megy át"/ ,de jó lett. Kétkomponensű anyagokat javaslom.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #11683 üzenetére
Akkor 14et kérdeztem volna.
Amúgy 18 alatt mindenképp kell a szülő jelenléte ilyennél, ha esetleg rendőrség lesz a vége még jobban rápacsálnak.
-
justflash
aktív tag
18at betöltötte? Papír van róla? Hivatalos szakvélemény, atvételi elismervény? Ha nem akkor sürgősen be kell menni első körben a suliba hogy hogyisvanez , utána meg a rendőrségre.
Olyan meg nincs hogy a pendrive kinyírja a gépet, még ha zarlatos is akkor is csak az USB-vezerlőt, nagyon maximum az alaplapot, de az se 80k. De akkor sincs olyan hogy na akkor 40k fejenként, hivatalos független szakvélemény után lehet kártérítési igényt benyújtani, a hibás alkatrész+a csere munkadijának értékéig.
Én rájuk boritanám az asztalt az fix. Privatban megirod melyik suli?
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #11670 üzenetére
Ugyan, sima ügy, a duct tape csodákra képes.
Amúgy nem semmi.
De ha már Volvo akkor traktor. Ezzel 120-al lehet szántani.
-
justflash
aktív tag
Kistesco posta 20:00-ig van nyitva ma?
-
justflash
aktív tag
válasz
#00809728 #11549 üzenetére
Úgy érthető, meg az is hogy körbefújták.
Víszont lehet tipszmikszelni mennyit késik a vonatom mire felér a délibe:
1.: 30perc alatt : 11,5
2.: 30 perc fölött: 1,005
3. be se ér / felsővezetékszakadás/ biztber hiba / pótlóbusz: 3Eddig 8 perc, a helyesen tippelők között kisorsolom a használt jegyem.
-
-
justflash
aktív tag
válasz
#00809728 #11523 üzenetére
Tél se kell hozzá, biztos vagyok benne hogy nem fogják hagyni visszahűlni a turbót, 100E környékén elkezdenek majd meghalni szép sorban.
(#11522) Napfénysüti: VTEC, mi?
Amúgy néha én is elviszem egy-egy útra, hadd érezzen egy kis fordulatot is szegény.
(#11521) MunezXBK: E34
Enyhe Bring Mich Werkstatt szindrómával, de az az előző tulaj hibája, mondjuk legalább olcsó volt. De kb másfél év és olyan lesz amilyennek szeretném.
(#11524) siti: Töréstesztet ne hasonlítsd egy ütközéshez, nem is frontális volt, ferdén kapta el. Az első keresztmerevítő rendesen deformálódott is oldalirányban,látszik a 2. képen, volt ott sebesség azért. Ha 50-60 nem is, de 40 biztosan. Viszont 30-as zónában a 40 is sok, pláne elsőbbségadás kötelezős kereszteződés után pár méterrel.
Végeredményben persze igaz, pont mindegy mennyivel ment.
-
justflash
aktív tag
válasz
D.Orion #11518 üzenetére
Én is 2000nél váltok...a céges Transitban. Mert azt nem kell pörgetni.
A Swift meg 5200-on adja le a max nyomatékot és 5700-on a max teljesítményt. 2000-en kb a fele van meg az 52lóerőnek.
Az 525i-m viszont sorhat, de 3500 alatt nem váltok, mert
jó a hangjaakarom mondani nem eszik kevesebbet úgy sem. Meg jó a hangja is. -
justflash
aktív tag
válasz
D.Orion #11512 üzenetére
Enyém is próbálkozott. Egyszer. Fel is tekertem a zenét. Többet nem csinálta.
(#11513) mtade: 15év alatt 7-800E? Az igen.
(#11514) Napfénysüti: Garázsba mindig nekem kell beállni, pedig van mindkét oldalon fél méter, ez örök rejtély marad. A másik az hogy miért kell 2000-nél elváltani az ezres Swiftjén, sose fogom megérteni. Bár azon már sikerült kicsit javítani, múltkor 4000-ig pörgette.
-
justflash
aktív tag
Pont 21 vagyok, 4éve vezetek, van majdnem 100E km a seggemben, 0 okozott balesettel. Egyszer kidurrantották alólam a céges Transitot, de az valami újgazdag takonygyerek volt apuci hetes BMW-jével. Nem az életkor a probléma hanem a mentalitás. Meg nem árt egy kis térlátás sem. Amúgy szerintem a 70és a halál között lévő papák a legrosszabbak, tegnap az M1-esen figyeltem egyet, 2perc alatt sávváltás 2x index nélkül, sebességtartás 0, gyorsan meg is előztem mielőtt előttem csinál gondot.
Amúgy a nők tényleg képesek érdekes dolgokat csinálni, anyám például jól vezet, de parkolni nem tud. Példa: üres Lidl-parkolóban sikeresen megtalálta az egyetlen villanyoszlopot.
# juliabrilke: Motorvezérlésben bentmarad az utolsó sebességjel, igazságügyi szakértő simán kiolvassa. Viszont fixen 40fölött volt, a nagyszilárdságú tartóelemek is deformálódtak, azok meg 40alatt nem szoktak.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #11464 üzenetére
Van CNC-s ismerősöm, megkérdezhetem. De az alapanyagot neked kéne hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok