Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
Kingston A400 128GB SSD érdekel valakit?
Tartalék volt, 2,5 év gari, talán 100GB írás van benne.
5000 Ft.
-
justflash
aktív tag
BIOS chip forrasztással és/vagy flasheléssel foglalkozik valaki helyben?
Külön - külön is érdekes lehet, nem akarom Pestre vinni.
HP 840 G1 lenne az alany.
-
justflash
aktív tag
Eladó új TP-Link Archer C50. Doboz nincs, gari van, 5000ft.
-
justflash
aktív tag
UPC lehalt, se net se TV, másnál is?
-
justflash
aktív tag
Mondtam, hogy flame nélkül, ennyiből nem lehet egzakt választ adni.
A háttere pedig az, hogy tapasztalat alapján kb 30%-ot szór iparág és cégméret szerint az elérhető bér azonos pozícióban. Pár hete casually looking-on vagyok LinkedIn-en, megtalált pár fejvadász, például ha visszamennék automotive-ba multihoz instant 50%+ lenne juttatásokkal együtt, kis magyar elektronikai cégnél viszont jóval kevesebbet kínáltak ugyanarra a feladatkörre. Ez alapján az én pozimban 330-550 közötti bérsávot kéne mondanom, ami ugye kicsit vicces.
(#36303) Dare2Live: a procurement a stratégiai, a purchasing az operatív, nem?
Motivációról pedig annyit, hogy persze igaz amit írtál, de ha nincsenek meg az anyagi célok demotiválódsz, legyen bármilyen is a hely meg a kollégák.
-
justflash
aktív tag
Minden flame nélkül...
Tényleg mi mondjuk meg, anélkül, hogy ismernénk a céget, az iparágat, az elvárásaikat, a juttatási csomagot, pláne a te igényeidet?
Szvsz neked kell tudnod mennyi az az összeg amiből kijössz havonta és motivált is tudsz maradni, be kell mondani, ha sok nekik akkor pedig mind a ketten jobban jártok.
A cégnek nem lesz egy motiválatlan munkavállalója, te pedig keresel egy olyan lehetőséget ami megfelel az igényeidnek.
Ha normális a management és szimpatikus vagy úgyis rugalmasak lesznek.
-
justflash
aktív tag
Eladó D-Link DIR 600 N-es router, 1500ft.
Illetve lesz egy Zotac GT630 jövő héten, ha esetleg valakit érdekel.
-
justflash
aktív tag
válasz
echterion #35960 üzenetére
Hát, ha nekem mondta volna a tulaj, hogy kulcsot akar akkor el is köszönök tőle ott helyben. Előre egyeztetett időben bármikor jöhet, de az, hogy csak úgy nála a kulcs nem elfogadható több okból sem. Ne nyisson már rám gyerekgyártás közben.
Mondjuk nekem mázlim van, bérlő és nem albérlő vagyok, plusz szerintem a világ legnormálisabb emberét fogtam ki.
-
justflash
aktív tag
válasz
Komi28 #35933 üzenetére
Az a T-s router biztos router és nem egy ADSL modem?
Ha valóban router, akkor összedugod a 825 WAN portjával, a T-s eszközön adsz neki egy fix IP-t, utána a 825-ön a WAN connection type-ot beállítod a megadott fix IP-re, és router módban konfigolod. Így nem kell a DHCP-vel szórakozni, viszont LAN csak a 825-re csatlakozó eszközök között lesz.
Egyébként csak úgy nem szokta magát resetelni semmi, esélyes, hogy megmakkant, ha érdekel van egy DLink DIR 605 a szekrényben kipróbálni.
-
justflash
aktív tag
Canon EOS 350D kit érdekel valakit? Váz,nyakpánt, 18-55 kitobi, 2db akku, töltő, 2GB CF kártya, adatkábel, táska. A váz eléggé leharcolt állapotban van, viszont tökéletesen működik.Obi szép, talán 1db kisebb karc van rajta. Exposzámról fogalmam sincs.
Tanulni vettem, kinőttem. Ár :17000ft.
-
justflash
aktív tag
Würth teleszkópos, csuklós fejű racsnis kar érdekel valakit? Bontatlan, ajándékba kaptam de már van egy ugyanilyenem.
5000-ért vihető.
-
justflash
aktív tag
Keresek sör/csoki alapon DSUB-HDMI adaptert kölcsönbe 2-3 napra, VAGY olcsó PCIE-s VGA-t HDMI kimenettel.
-
justflash
aktív tag
válasz
Gaaabeeesz #35142 üzenetére
BF? Battlefieldhez már ütvefúrót is adnak?
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #34834 üzenetére
Az Nokiás doboz volt, azóta meg már intézményesítették és utalással megy...
-
justflash
aktív tag
Eladó cumok:
LCD TV: LG 32LK430 32" táv van, doboz nincs, 15E
Komplett gép:
LAP: Gigabyte Z97X Gaming 1 doboz van
CPU: i5 4460 OEM + CM Hyper 412 Plus
VGA: EVGA GTX960 SC Mini doboz van
RAM: 2x4GB Crucial Ballistix Sport Kit
SSD: Samsung PM851 128GB m.2
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
TÁP: EVGA 450 B3 full moduláris doboz van
Ház: Thermaltake valami, fekete, alsó tápos, 5db CM JetFlo ventivel, vállalható állapotban.
Lap+táp+VGA még garis, hogy pontosan mennyi van rajtuk majd megnézem.
Egyben 100E, bontani nem szeretném, ha a topikban elmegy nem teszem fel apróra sem.
Ha eljössz tesztelheted, nyúzhatod, Fehérváron belül szállítás megoldható.
-
justflash
aktív tag
-
justflash
aktív tag
Beszédmikrofon hibás Xperia Z5C érdekel valakit?
Fehér, oldalsó keret kopott, elő/hátlap karcmentes, 1 perces kora óta fóliás volt.
Telekomtól hoztam ki, részletek kifizetve, független. doboza megvan, Spectre kiadás.Olyan 15K körülre lőném be az árát, kérésre mennek képek is.
-
justflash
aktív tag
válasz
Pancsermeste #34068 üzenetére
Nem a lóerő számít hanem a nyomaték. Ha döglődik a dízel ha nem egy utcai benzines sosem lesz olyan rugalmas mint egy 2 liter körüli dízel.
Tudom tudom most keresztre leszek feszítve meg járulékos költségek meg kettőstömegű, meg mindmeghalunk a koromtól, de akkor is azt mondom normál közlekedésre (=nem városban rohangálni) ezerszer inkább dízel.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #34004 üzenetére
Jaja, nyolcvanasra.
-
justflash
aktív tag
válasz
AlexelA #33943 üzenetére
Sok a 60 fok kapcsolási hőmérsékletnek, simán elmelegszik a víz, egyszerűbb hidegen tartani mint visszahűteni. Én adnék neki egy szép lineáris PWM szabályzást, 50-75 fokig, 50%-ról indulva.
Aida hőfök grafikon milyen? Szépen lassan melegszik, vagy hirtelen ugrik?Ha hirtelen ugrik nézz rá a kontaktra, ott is lesz valami.
-
justflash
aktív tag
válasz
Motion_Blur #33905 üzenetére
Ezek városi legendák,befújón át sterimobbal meg kell szondázni, kompresszorral kifújatni, oszt' jóvan.
-
justflash
aktív tag
Ablakost tudtok ajánlani?
Szomszédban csak öreg nénik vannak, a farhát akción kívül nem lehet másról beszélni velük.
-
justflash
aktív tag
Persze, tudom, az alacsony hozzáadott értékű termékek gyártása kb 1,5 éve vonul kifele az országból emiatt és a magas bérköltségek miatt.
Ha emellé még "büntetjük" is őket akkor egy idő után MINDEN megy utána.Kb olyan mint 21-re lapot húzni. A gazdaságpolitikai jövőkép mint olyan nemlétező dolog itthon.
Nembaj, majd mehet mindenki külföldre/adócsaló kormányközeli KKV-hez/közmunkásnak.
-
-
justflash
aktív tag
Helyijáratos bérlet 4000-ért érdekel valakit?
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #33534 üzenetére
Az szép mutatvány lesz. Gondolom postával vetted, szvsz küldd is vissza, sosem lesz az igazi.
-
justflash
aktív tag
mSATA SSD-je nincs valakinek eladó esetleg? 120GB-ost keresek.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #33261 üzenetére
Majd bányászik vele palacsintát meg lángost, ha marad az üzleti modell kijön belőle az új 5-ös BMW.
-
justflash
aktív tag
válasz
pető bá' #33072 üzenetére
Szolgáltató szektorban ügyfél előtt sosem mondunk ilyet. Csak nem volt vak, látta, hogy ott vagy.
Telekom témához: az Auchanos üzlet nem T-üzlet, csak T-partner értékesítési pont, kb telefont és tartozékokat tudsz venni náluk, komoly ügyintézésre nem érdemes odamenni, csak átirányítanak.
A panaszt majd gyorsan visszadobják, hogy külön részleg, blabla, ami még jogos is lehet, nagyon szar a rendszerük. Egyébként szvsz a csajszi nem akart túl sokat foglalkozni veled, illetve jobban is jártál.
Ha elküldik bevizsgálni az 60 nap is lehet, ha meg kihozzák a végén, hogy nem rendeltetésszerűen használtad akkor bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest