Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Székesfehérváron kimélő automosót ami "sótlanító" alvázmosást is csinál tud vki ajánlani?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
vinikorn
aktív tag
Valakinek 6"-os Amazon Kindle nincs eladó?
-
D.Orion
veterán
ParkCenter-ben a Nike Outleet vagy mi a tököm boltban bazi nagy leárazás van. Vagy megszűnik a bolt, vagy jön a nyári készlet. Hölgyeknek kissé nagyobb a választék. Ott is hagytam emiatt egy valag pénzt. Mondjuk a 15K-s csizma 4K-ért tényleg jobb vétel volt, mert így nem morogtam annyira, plusz még a cipő + kabát kombó együtt 10K, ez se rossz ha azt nézzük, hogy külön külön 15K+7K lett volna...
Nem baj én ennek örömére vettem magamnak 1pár Easton korit jövőre 18K-ért. 56K-ról
-
ajani
aktív tag
válasz kovsol #41019 üzenetére
Jelentem összejött az üzlet! Beballagtam az Auchanban lévő OTP-be, befizettem a számlájára lóvét, lefényképeztem a befizetési bizonylatot, és elküldtem neki e-mail-ben. Ilyen egyszerű volt, fél órán belül megjött a kód, a srácok már játszanak is a letöltött játékokkal
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Paypal-om nincs, webes képet meg a photoshop világában én sem fogadnék el
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
Baga1983
senior tag
Még mindig megvan ha valakit érdekel, bolti ár feléért.
-
tzimash
őstag
válasz juliabrilke #41027 üzenetére
nekem is van egy halott, lejárt garis wd 320-as, 2 éve már szar volt, de ki tudja, talán azóta kipihente magát és újra működik, csak kipróbálni nem tudom, mert le kéne szednem a ház oldalát, ahhoz meg nem értek, meg ugrik a gari a gépemről, meg kisnyúl
-
kovsol
titán
válasz juliabrilke #41027 üzenetére
nekem van 4 beszart vinyom, ha esetleg beinditod a bizniszt.
március elején meg vennem kell egy új 2.5" vinyot, mert beszart a mostani
May the Force be with you!
-
tzimash
őstag
válasz juliabrilke #41025 üzenetére
az lesz az
-
hibás, 1Tb és felette lévő vinyót vennék olcsón és eladnék drágán.
nekem elsőnek vicc volt volt, de ezen van 29 licit... hibásnak árulja, ergó gari nincs, reklamálás nincs... vagy csak én vagyok lemaradva a hibás vinyók árával?[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
tzimash
őstag
válasz deicide #41009 üzenetére
Erre én is gondoltam, hogy csak valamelyik kajálda, de akkor mi a péknek írják oda, hogy tesco... Meg bent van a listában a Holland fasor 2. is, ami pedig az auchan címe is, de mivel nem írták oda, hogy madaras tesco, így gondolhatok másra is.
Mindenesetre tárgyalt már a tesco a nemzeti üdülési szolgálattal ez ügyben. -
Baga1983
senior tag
Ha valakit érdekel csak beszámítással Phenom II X4955BE tuningmentes C3 stepping, akkor írjon.
Csere mehet Athlon II X2 procira.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz juliabrilke #41012 üzenetére
gyári hűtés elveszett ? vagy már alapból így vetted te?
May the Force be with you!
-
Baga1983
senior tag
válasz juliabrilke #41010 üzenetére
Hát az sajna nincs. De azért köszi.
-
deicide
veterán
Akkor valószínűleg ezért van az elfogadóhely listában az Aszalvölgyi út. Megjegyzem, a listába az elfogadóhely/üzlet nevét is beírhatnák, ne csak a címet, mert ez így megtévesztő, sokan rohannának a TESCO-ba vásárolni, aztán kopp.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
tzimash
őstag
válasz Baga1983 #41004 üzenetére
másik: tacskó
Kicsit csodálkoztam is, úgy volt, hogy a multik nem, de mégis.
Már itt is látható.[ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Két gyors kérdés.
Van esetleg valakinek kölcsön hétfő délutánig bármilyen PCI-E VGA-ja? Annyit tudjon hogy a FIFA12-t vigye. Sajnos egy sráccal cseréltem VGA-t itt PH-n, megbeszéltük hogy egyszerre feladjuk, erre ő ő közben kitalálta hogy addig nem adja fel amíg az enyém meg nem érkezik. . Én meg már feladtam a sajátom. Persze nem kérem ingyéé...sör,csoki, természetben(na jó ez inkább nem ), Öccáz péz...
Másik: Tud valaki olyan nagyobb boltot itt a belvárosban ahol elfogadják a Bözsi utalványt?
-
ajani
aktív tag
válasz kovsol #41001 üzenetére
Gyerekek kinéztek egy-két játékot a live-on, így az átutalásos módszer nem játszik, mert az nem kivitelezhető a hétvégén... Be vannak sózva
Olyan megoldást keresek, ahol kp-ért cserébe kaphatok pontokat mondjuk holnap''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest