Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz -Tsaba- #94428 üzenetére
Valami hasonló, de nagyon amatőr
Foxposton ELŐRE KIFIZETTE a terméket, úgyhogy adjam már fel. Bizonyítéknak betolt egy olyan linket, ami látszólag foxpostos, de köze sincs az igazihoz.Nyilván arra építenek, hogy lehet foxpost igénylést kérni egy termékre, de az nem így működik.
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz -Tsaba- #94428 üzenetére
Könyveket hirdettem, gördülékenyen ment, minden tételre 1 hét alatt megvolt az érdeklődő és a zömével le is zongoráztuk, mire a 2. érdeklődő befutott.
Két elnyúlós eset volt, az egyik utánvéttel akart fizetni, oké, akkor csak a postaköltséget utalja el az esetleges visszaküldéssel együtt. Az utánvét összegét ehhez igazítottam.
A másik vevő igyekezett személyesen jönni, de hetek alatt nem jött neki össze, végül posta lett belőle felárral. Nem volt sürgős eladnom és nem volt más érdeklődő, így belefért.Mivel egy tematikus fb-csoportban hirdetett könyvekről volt szó, és jól lőttem be az árakat, senki sem alkudott, képben volt a portékát illetően. Máshol nem is hirdettem.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G
- Dell gyári szám rajta Dell DP/N: 3P10Y, 03P10Y Part numbers DW5811e 3P10Y Sierra Wireless Airprime E