Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #60025 üzenetére
Nemigen tudok elképzelni olyan szituációt, hogy egy kulturáltan kinéző és viselkedő kismamát elhajtanának, ha szoptatáshoz keres egy magányos zugot.
Elmeletileg ez tortent a nyugatiban levo mekiben.
Az ügyben megkerestük a McDonald's-ot képviselő kommunikációs ügynökséget, ahonnan azt közölték: a cég tud az esetről, felvette a kapcsolatot az anyával és a flashmob szervezőivel is. Mint írták, éttermeikben minden édesanyának lehetősége van a szoptatásra, nincs és nem is volt érvényben olyan szabályozás, ami ezt tiltaná.
Eddigi információik alapján a konkrét esetben egy éttermi dolgozó megfelelően nyújtott segítséget az anyának. Később avatkozott be a külső cég alkalmazásában álló biztonsági őr. A McDonald's úgy tudja, az őr nem szólította fel távozásra a szoptató nőt, de megjegyzése, miszerint a csecsemő szoptatása nem elfogadott tevékenység éttermeikben, nem cégük álláspontját tükrözi, kifejezetten ellentétes a McDonald’s családbarát szemléletével.
javaslom kedves olvtarsak, ne jarjatok a mekibe, mert a vegen meg szornyu dolgokat lathattok
-
válasz macilaci78 #60025 üzenetére
Én spec nagyon zokon veszem hogy a gyereke szájába rakja előttem a csecsét...pláne hogy akkor már ott vagyok én is bár a tejet nem kívánom
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest