- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Robi BALBOA #34 üzenetére
Meg túl mű a grafika is, a 2016-os rész sokkal hangulatosabb volt minden szempontból.
A Doom 2016ban alapból Gritty-re van állítva a megjelenítés, illetve a Film Grain 2re.
Állítsd be ugyanazt az Eternalba és minnyán másabb lesz a kinézetEzzel a beállítással mind a két játék hangulata, atmoszférája az Alien 2-re emlékeztet.
Most elkezdtem a Doom 2016ot megint ezekkel a beállításokkal plusz 1440p/144Hz és hát pazar a látvány, hangulat meg ugye maga a játék menet még mindig oda teszi magát.
Nekem is a 2016 a kedvenc,de az Eternal -t is imádom, közel 900 óra...
[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mefistofeles #37 üzenetére
"Középkor és energia pajzsok, meg óriás robotok?"
Nem középkorban játszódik, hanem egy olyan dimenzióban aminek a stílusa hasonló. Ha megfigyelted a korábbi újkori DOOM játékokban is csomó helyen látni lehetett gótikus/középkori stílusú művészeti elemeket, amik anno annyira nem voltak kiemelve, itt mivel előzményről van szó jobban játszhatnak a témával a készítők. De ez ettől még sci-fi a javából a cyberdragonnal, cyberdémonokkal, lézerekkel, mechákkal, energiapajzsokkal stb-vel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
válasz
Robi BALBOA #36 üzenetére
Főleg, hogy a földi harcra fókuszál. Biztos jó lesz, bár egy kicsit azért tartok tőle, hogy túlegyszerűsítik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Fuh nagyon várom az új gamét bár néhány dolog nekem kicsit zagyva. Középkor és energia pajzsok, meg óriás robotok?
Mindenesetre az árát meg a gépigényét elnézve, majd nyugdíjas koromra lesz meg apróért.
Most tolom a 2016-ost és nagyon bejön. Jó persze már öreg vagyok és néhány pörgőseb részre fel kell turbóznom magam de nagyon tetszik.Ó istenem egy felújított Heretic vagy a Hexen mekkora lenne. Azokat mit toltam pár évtizede....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Plazmacucci #35 üzenetére
Összességében nem rossz, de nekem a 2016 jobban feküdt.
Minden esetre az újra kíváncsi leszek.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
válasz
Robi BALBOA #34 üzenetére
Igen, ezt sok helyen olvasom. Nekem is kicsit zavaró volt az elején, hogy színes, de minden szörny jobban hasonlított a Doom 2-ben szereplőkre. Szerintem jó volt úgy összességében.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Valaki megoldotta pár perc alatt, nekem néha meggyűlt vele a bajom.
Meg túl mű a grafika is, a 2016-os rész sokkal hangulatosabb volt minden szempontból.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
válasz
Robi BALBOA #32 üzenetére
Jó, de mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz. Értem amúgy amit mondani akarsz. Sokat kellett benne a levegőben helyezkedni, és nem is lehetett csak a földön megoldani a harcokat. A platformer részek viszont csak pár percet igényeltek két harc között. A DLC-kről nem tudok nyilatkozni.
-
Robi BALBOA
őstag
Nem is lett volna baj vele(kis mennyiségben), de az, hogy a játékidő fele az ugrálással megy el az nonszensz.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
-
Csandi
őstag
válasz
Robi BALBOA #17 üzenetére
Pedig Eternal volt a legjobb sztem, részben pont azok miatt
-
Narxis
nagyúr
válasz
Heroes fan #25 üzenetére
Majd aztán tolhatod ezt is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
Heroes fan
őstag
Doom 2 wadakkal tolom.
-
Neurotoxin
őstag
Az 1-2 remasterét még nem próbáltam, pedig konkrétan az összes új konfigomon első játékként próbáltam ki a 2.-ik részt
A 2016-ossal eljátszogattam, de nem szerettem, egynek elment. Az Eternal-t meg hagyjuk is, az ugrabugrát a Quake 3-ban szerettem utoljára.
Ezzel a Dark Ages-el szerintem elleszek, ha már nincsen Heretic/Hexen, pedig utóbbiakat is nagyon várnám. Pár éve volt Phil pajtin Hexen-es póló, akkor felcsillant a remény..
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Daelion
őstag
Én bírom ezeket az új Doomokat pont azért mert jó pörgősek.
'megjegyzem vagyok abban a korban, hogy játszottam az összes résszel régen is'
2016 és Eternal is elő volt rendelve nálam és ezt is első nap tervezem venni ha lesz rá keretem.
Doom 3 tetszett de soha sem tekintettem rendes Doom-nak csak ilyen spin off valaminek. -
Dtomka
veterán
válasz
Neurotoxin #14 üzenetére
'93 -at írunk, a BNV-n játszottam a DOOM-mal, életem nagy élménye volt.
+1 Doom 1-2 rész remake-ra
Ez is jó és grafika is rendben, de én biztosan nem fogok vele játszani. -
Vagy agyon van tömörítve a videó, vagy valami konzol gameplay lehet mert elég ronda az egész.
-
Amúgy csak nekem hiányzik a gore?
Szerintem visszalépés a 2026-oshoz képest...a zene sem adja valahogy, Mick Gordon nagyon hiányzik.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
sz.mich
tag
Szerintem is ettől a bunyózástól tűnik bazárinak az egész. Főleg amikor a mech-ben van. Mindegy, jó tartalom lesz azoknak az ügyes kombózózseniknek a jutyúbon. Mintha csak nekik készítették volna.
Csak kp., az ár fix.
-
Findzs
addikt
válasz
Robi BALBOA #17 üzenetére
Egyetértek
Ez a karatézás meg buzogányozás nem tetszik. A pajzs még elmegy de az sem illik egy Doomba.
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Robi BALBOA
őstag
Jöhetne egy kicsit lassabb Doom3-asabb rész is.
Csak semmi esetre sem legyen olyan ugrálós mint az Eternál, attól hülyét kapok.
A 2016-os lett eltalálva eddig a legjobban szerintem.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Heroes fan
őstag
Doom remake-nak adnám azt a hatalmas pályák is mehetnének a brutál doom waddal.
-
BiP
nagyúr
Nekem egyből a Painkiller jutott eszembe
Biztos jó lesz, de valóban nem doom3/quake4 feeling. -
Egon
nagyúr
Ha nem kúrják el az ostoba kényszerű kombózásokkal, mint az előző két részt, akkor egy erős leárazás esetén talán megveszem. Talán.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
wjbhbdux
veterán
Gépigény is van Steam oldalán, minimum RTX és 8 magos CPU kell majd.
Ez a 80 eurós Microsoft árazás is odaver.. így tényleg 100 lesz a GTA 6.[ Szerkesztve ]
/s
-
Apollyon
Korrektor
Klassz
Valszeg ezt is megveszem pár év múlva összes dlc-vel együtt aprópénzért, mint a többit.)))
Azért remélem nem megy el valami más irányba és lesz még sci-fi környezet, ez a középkori stílus nem illik bele.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Televan74
nagyúr
Én nem fogok játszani vele. De jól néz ki és biztosan lesz benne sok újdonság a stílus rajongóinak. Nekem ezek a játékok nem jönnek be, de hajrá annak aki szereti.
Mindenbe beleugatok!!!
-
tDr1v3r
veterán
Na ez...! Tele van tökkel, így kell csinálni!
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz DOOM 3 style már pár éve mondták. Nem igazán érdekelte a népeket, mert DOOM-ozáskor nem horrort akartak hanem akciózást ahogy az összes korábbi részben. (DOOM 1-2-64)
Live-Die-Respawn
-
Nem tudom, egyáltalán végignézted a prezentációt? Az egész arra épült, hogy mennyire nem lesz olyan, mint a remake és az Eternal. Nem tudom, műfaji kereteken belül mennyire lehet újítani, de ez kétszer annyira szórakoztatónak néz ki, úgy, hogy combat szinten teljesen más.
All→M8
-
Heroes fan
őstag
Igen nagyon bírnám a 3 visszatérését. Ebbe lehet majd moddolni?
-
Montanaxy
aktív tag
Nem rossz. Mondjuk azt a pajzsot igencsak szokni kell. Gondolom már doom 3 stílusú részre ne is számítsunk. Pedig lehetne az is, mert ez már kezd kifulladni, szerintem ez után a rész után masszív újítás kell.
-
Scholes9
nagyúr
Jöjjön csak
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
Új hozzászólás Aktív témák
gp Valósak voltak a szivárogtatások, valóban májusban kapjuk meg az új részt.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest