Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
válasz totya694 #36226 üzenetére
Csak pár évvel vagyok fiatalabb nálad, de pár kilóval több van rajtam.
De ez nem akadályozott meg abban, hogy jópár óra "fotelfutás" (ültem a gép előtt és a netet bújtam a témában) után pár héttel ezelőtt úgy döntsek, veszek egy cipőt és kimerészkedem a lakásból. Nyilván egyelőre inkább tempós gyaloglás és kevés kocogás formájában - nem akarom szétcseszni az izületeimet még jobban a hirtelen terheléssel.
De már ez idő alatt is érzem, hogy rohamosan javul az egyébként nem létező erőnlétem.Kettlebellről a "másik oldalnak": azt láttam néhány ismerősömön, hogy elég hatékonyan építi az izomzatot. Aki eleve vékony alkat azon biztosan kevesebb lesz centiben vagy kilóban, de az legalább látványos. És nem úgy tűnik, hogy egy hirtelen szellő is elfújja.
Lehet, hogy nem olcsó (bár mi olcsó mostanában?), de a technika elsajátítása után semmi akadálya, hogy valaki otthon, plusz költség nélkül végezze. A golyóbisokat meg fel lehet fogni befektetésnek, jópár kiló vas önmagában értéket képvisel.Szerk: motivációra meg lehet használni például tapifonos appokat, amelyek b@szogatnak, hogy csináld. Akár futás, akár kettlebell.
Franszia autók: az ellenérzés sokszor abból adódik, hogy többnyire borzalom szerelni őket, minden porcikájukban (valami kicsavart logikával tervezik ezeket). Plusz gyakran egyedi alkatrészek kellenek hozzájuk, nem csereszabatosak. Emiatt az alkatrészek is drágábbak.
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz totya694 #36226 üzenetére
dont worry, másik véglet sem jobb, rám rámférne 10kg ,de valószinü +20kg is
még az egészséges határon belül lennék, 185cm-hez vagyok jó ha 64kg
annyi energiatartalékom van mint egy hangyának, vércukor leesik folyton
szédülgetés stb, egyszer ünnepekkor bezárkoztam mozdulatlanul 2 hétig zabáltam,
hiztam nagynehezen 3-4kg-ot, elmentem budira, meg kimentem bringázni egyet
és ugrott a plusz súly kb másnapra valamelyik nap egy nyanya
le - anorexiás-ozott az utcán, szarul is esett megmondom őszintén( persze a tini lányok csípik a kockás hasat, meg szélesnek tűnő vállakat
( közbe meg csak a derekam vékony , de ha jobban a dolgok mögé nézünk,
nincs olyan Nő, aki nem a "mackós- vagy legalábbis testes férfiakat szeretné,,
tehát sztem valójában undorodnak a gebe pasiktól a valamirevaló nőcskék[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- DDR4 DD5 8G/16G Memória modul
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest