- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
I. ALAPSZÁLLÍTÁSI DÍJ: 270.- SZEGED, (ALSÓVÁROS NYÍL UTCA VONALÁIG)
II. KÖRZET SZÁLL. DÍJ: 370.- ALSÓVÁROS, NYÍL U.-TÓL, MAROSTŐ LAKÓPARK, VADASPARK LAKÓPARK, BAUMAXTÓL - METRO ÁRUHÁZIG
III.KÖRZET SZÁLL. DÍJ: 570.- KECSKÉS TELEP, KLÉBERSBERG TELEP, KOLLÉGIUMI ÚT, BUDAPESTI ÚT - PRAKTIKERTŐL - GUMIGYÁRIG, ÚJ-SZŐREG MOL. VONALÁIG
IV.KÖRZET SZÁLL. DÍJ: 770.-Szerintem ezt fogják alapul venni a következő testületnél.
-
-
-
-
-
tixem
addikt
Fényespont ha jól látom. Na, majd betérünk hozzájuk de van egy olyan sejtésem, hogy idén már nem vállalják.
-
DarkByte
addikt
Azt honnan lehet tudni hogy egy számla ÁFA mentes? Mert amit én vettem az eMag-on laptopot, annak a számláján rendesen fel van tüntetve nettó és bruttó összeg is, szóval azt gondolnám ez nem AM-es.
Lassan ideérhetne már igazánTürelmes vagyok mert azért durván lerohanták őket, de már nagyon kíváncsi vagyok a Yoga2-re élőben
-
martonx
veterán
Fizuemelést az új gyerek miatt még nem kértem. Egyébként valóban bődületes pénzt el tudnak vinni a gyerekek.
Csak egy gyors példa: gyerek nélkül leugrasz egy tejért a boltba, fizetsz 2XX Ft-ot.
vs.
3 gyerekkel beugrasz a boltba egy tejért, közben veszel 3 csokit, meg 3 üdítőt is, fizetsz 1XXX Ft-ot. Ha elég erős vagy, akkor megúszod vagy csak üdítővel vagy csak csokival pluszban, olyan 7-800 Ft környékén.
És akkor még nem beszéltünk az iskolázásról, ruhákról stb-ről.
-
DarkByte
addikt
Sokan nem szeretjük Pestet. Én is hamarabb venném külföldre az irányt. Nem is gondolom hogy ne tudnék összehozni egy külföldi állást több-kevesebb próbálkozás után.
Inkább az a kérdés hogy az ember fejben el tudja-e dönteni: akkor most tényleg hátrahagyom a családot, barátokat, az utolsó szegletig ismert helyszíneket. Mert ha külföldön megtelepszel és meg tudod szokni a környezetet, úgy is ott maradsz. Az itthoniakat is könnyebben tudod onnan segíteni mintha hazajössz utána. De csak egy teljes életmód váltás.
Természetesen megértem hogy csomó ember van aki az állóvizet nem szereti és folyamatosan menne máshová, mindig újat és mást. Nekem is van nem egy ilyen ismerősöm, egyik Chicago-ban, másik Ausztráliában, harmadik Svájcban. Magamban viszont eddig nem találtam az elhatározást. Bár az is igaz hogy most úgy érzem a karrierem egy helyben toporog és többet ki tudnék magamból hozni. Kiveszett belőlem a tudásvágy, új dolgok megismerési igénye. Annyi bedarál a hörcsögkerék a mindennapokban.
-
-
-
martonx
veterán
Hehe, hát én se laknék a magunk szomszédjában az biztos. A 3 gyerek néha nem gyengén hangoskodik
Szerencsére alattunk cigány család lakik, akik nem csak jól tűrik de még komolyan is vesznek minket a 3 gyerekünk miatt.Ja tényleg, itt még nem is meséltem, hogy tavasszal jön a negyedik gyerek
-
Rick4
félisten
Érdekes, ezekbe egyetlenegyszer se akartam belenézni. Mindig egy haveromat juttatta eszembe, aki régesrégen valami varázslós hülye játékot játszott, hogy ő most megy az erdőben, és talál valamit, azt felveszi, és megy tovább, meg ilyenek. 20 év alatt nem jöttem rá, mi volt az értelme.
-
ShadowX
őstag
Az már nem jelent különösebb problémát, mert edzéseken rendszeresek az ilyen feladatok. De egy fegyverrel a kézben annyira más minden. Adrenalin az egekbe, csôlátás kialakul, plusz a hosszútávú tartástól még remegsz is. Garantáltan nem találsz el semmilyen célt. Legfôképp az adrenalintól, de a többi tényezô sem semmi.
És akkor még dönteni is kell róla, hogy fennállnak -e a fegyverhasználat esetei...minden elismerésem azoké, akik ezt rendezetten tudják csinálni.
-
nap
addikt
Kerékpárosként 90%-ban másokon múlik az életed, akár betartasz, akár nem.
más:
Ha valaki jár gyermekfogászhoz*, és elégedett vele, akkor ne féljen megosztani az elérhetőségét velem. Fogszabályzás, ilyesmi témában kellene látogatást eszközölnünk nála.* gyermekfogász = olyan felnőttkorú, fogorvosi diplomával rendelkező személy, aki jellemzően gyermekek szájhigiénés ellátásával foglalkozik, nem pedig gyermekkorú fogorvos.
-
veze
őstag
Én nem tudom mennyire bizhatok e ebben a sajat olajat viszek dologoban..
Viszek jó minőségü 5w30-as olajat aztan honnan tudjam, hogy azt is öntötték bele vagy valami fele annyiba kerülő vackot..( nem tudok ott lenni amikor felbontja és beletölti)
hiaba adja vissza az öt literes balont a maradékkal, az nem bizonyíték
ma már gátlástalanul csalnak lopnak mindeféle ügyben, ilyen lett a világ.. (tisztelet a kivételnek)
Az olaj sem kivétel, már eleve hamisitjak a jó minőségű olajakat ( legalábbis megbpróbálják eredetinek tünő göngyölegben eladni) már az is lutri hogy hol veszi meg az ember
Márkaszervizben talan nem a lagallját töltik bele minőségben ( de lehet ebben is tul optimista vagyok) de legalabb abban biztos lehet az ember, hoigyha az átlagnal jobb minőségü olajat kér bele, akkor legalabb tuti azt számlázzák le ( ha nem is az került bele..)
-
Igen az van. Írja is a kijelző, hogy mennyi van még hátra az olajcseréig, általában 1-2 ezerrel hamarabb szoktam, mint ahogy azt mondaná, hogy most. A márkaszervizben cserélik, de még eszembe se jutott hogy én vigyem az olajat, nem is tudtam, hogy ilyet lehet. Köszi az infókat.
-
Rick4
félisten
Az adathordozó adót kifizetted 1TB után, és 2 év alatt 20TB adatott töltöttél le rá. Elérte a célját a dolog? Nem. A megkárosított művészek arányosan kompenzálva lettek az adóból? Nem.
Senki se írta, hogy van bármi is mögötte, azt írtam, gondolj bele, hogy működik a dolog.Én se értek egyez teljes mértékben, de pozitív gondolkodású emberként megpróbálok belegondolni, mi van, ha megtörténik, milyen pozitív hozadéka lehet a dolognak. Azt is melléteszem, jó lenne, ha bárki szavatolná, hogy az ebből befolyt pénzzel elszámolnak, erre- arra fordítják, de ez már csak az utopisztikusabb része a gondolatmenetnek.
-
MaciG
addikt
Nem hiszem hogy bevezetik, de ha igen az már elég szánalmas, és szerintem lassítani is fogja az internethez kapcsolódó szolgáltatások terjedését. Gondoljunk csak a free wifi spotokra. Kinek éri majd meg üzemeltetni?
Vagy újra fellángol a dvd biznisz a cserkón4gb egy dvd-re ~50ft, ugyanaz letöltve 600.
-
nap
addikt
Bocs, nem tudtam, hogy tudod.
Én mindig rácsodálkozok dolgokra, melyekről olykor kiderül, hogy évek óta ott vannak.más:
Nem tud valaki véletlenül valami olcsó boltot, ahol deszkákat, meg rétegelt lemezeket kapni? Esetleg méretre is vágják? Elkapott a barkácsolhatnék, de a nagy "barkácsáruház"akban horror áron vannak fafélék. -
-
ST05
őstag
ja bocs, félreérthető voltam, nem rendes betonút ez kimaradt.., még az is jobb lenne...., ha tényleg sportolásra kell, van rendes beton-töltés a bertalan hídtol jobbra is, balra is, ezt az 1-2km es szakaszt igazán meg kellett volna hagyni természetesen, de mindegy mostmár ezt benyaltuk. . .
kutyaiskolás környéken pedig szerintem egész nyugodtan görkorizhatnál, jól nevelt és okos kutyák teremnek errefele
viccet félretéve ebben az irányban kutya nem fog megtámadni !
Egyébként meg legjobb görkorizni keményburkolaton pl: pláza, árkád, passzázs, ne a kutyákat zavard -
-
-
-
-
-
Vesztor87
senior tag
-
-
-
azért soha nem szóltam vagy szólok ha az ágy a falat veri vagy a kislány feleslegesen túljátssza a szerepét
De az erkély nem arra van h ott üvöltözzünk, pláne nem a másik hálószoba ablakától 1,5 méterre. És megint hangsúlyoznom kell h ez nem eseti hanem pár naponta előforduló dolog. Se több se kevesebb, mint közösségi létre képtelen viselkedés.
Hogy van az hogy 12 lakóból csak 2 csinálja ezt? -
-
Rick4
félisten
Kell, vagy sem,a haverom nem cserélte, nagygenerál se volt, és mint írtam 280-nal adta el. Tehát az, hogy 100-nál már odavolt, és még elment vele 180-at vicces mondat lenne, leginkább a 100-nál esedékes csapágycsere nem igaz ebben a formában. Az lehet, hogy sokan megcsinálják, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy ha nem, kivégzed a motort.
-
Rawulf
őstag
Szerintem tök ugyanaz a kettő. Mindkettőből vettem 1-1db-ot és tök ugyanúgy néznek ki és töltenek.
Néha akcióznak is, azaz elemmel együtt olcsóbban adják, stb...Most itt a legolcsóbb szerintem:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest