- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok! Samsung mobiltelefont hova kell vinni szervizbe itt Szegeden? Telenoros vagyok. Úgy emlékszek valamit mondtak hogy nem a telenorhoz kell bevinni hanem a samsungnak van valahol szervize.
-
mrobii
csendes tag
válasz LordVader80 #47889 üzenetére
Samsung 5620 monte
ben800:Operának melyik változatát használod?
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok. Telefonra szedtem le opera mini-t. Hogyan lehet beállítani hogy a WIFI-t használja ne a mobilnetet.
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok! Van itt olyan aki T-home-os és cisco modeme van? Lejárt a hűségnyilatkozatunk és újra kötöttük. Bekötötték az iptv-t. meg hoztak egy új modemet. A modemben elméletileg van wifi. A telefonnal látom is. De nem tudom mi a jelszó. Papirok alig vannak hozzá. Azon nem találtam semmit. Sajnos nem voltam itthon amikor bekötötték és nem tudtam megkérdezni tőlük. Ha valakinek volt ilyen problémája és megtudta oldani az kérem segítsen nekem is.
-
mrobii
csendes tag
Bármilyen rossz, akár gyűjtő konténerekből, akár kidobásra váró LED-es izzókat átveszek. Legyetek oly szívesek megszánni engem és ne dobjátok ki azokat. Ha valakinek van kérem PM-ben jelentkezzen. Az árról majd megegyezünk.
-
mrobii
csendes tag
Bármilyen rossz, akár gyűjtő konténerekből, akár kidobásra váró LED-es izzókat átveszek. Legyetek oly szívesek megszánni engem és ne dobjátok ki azokat. Akinek van ilyen izzója kérem jelezze.
-
mrobii
csendes tag
Bármilyen rossz, akár gyűjtő konténerekből, akár kidobásra váró LED-es izzókat átveszek. Legyetek oly szívesek megszánni engem és ne dobjátok ki azokat. Akinek van ilyen izzója kérem jelezze.
[ Szerkesztve ]
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok. Nincs valakinek eladó 3,5,10 mm-es extra fényű led-e?
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud vagy szokott tintapatront újratölteni. Cannon PG-40-est (sima fekete) kellene újratölteni. Aki újra tudná tölteni az szóljon. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Tudna nekem valaki e-bay-ről csomagot rendelni.
-
mrobii
csendes tag
válasz Ted_Beneky #43033 üzenetére
Köszi. Jónak tűnik. Valószínűleg hétfőn meg is nézem.
-
mrobii
csendes tag
válasz Ted_Beneky #43029 üzenetére
Ezt ne mértem!
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok! Elektronikai alkatrészek tárolására kellene csavaros tetejű kupa. Olyasmi mint a krémes vagy gyógyszeres kupa. Minél több darab kéne. Aki tudna nagyobb tételben vagy tudja hogy szegeden hol lehet ilyet olcsón kapni az kérem szóljon!
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó Breadbord-ot? 3db-ra lenne szükségem. Ha használt de jó állapotú is érdekel.
-
mrobii
csendes tag
Sziasztok!
Van egy gépem. Eladnám vagy elcserélném egy laptopra.
Paraméterek: ram ddr2 512mb, videokártya 512mb, hdd 200gb, cd-dvd író-olvasó, 2,8ghz-es 1 magos proci. Monitor + billentyűzet + egér. A gép rendszeresen karbantartott.Akit érdekel írjon.
-
mrobii
csendes tag
válasz ErőVarázsló #41463 üzenetére
ÓÓÓ. Nekem nem kell ilyen drágaság. Valami használt is jó lenne.
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Nincs valakinek eladó lézernyomtatója? Ha csak fekete az nem baj.
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Elsősorban elektronikásokat kérdezek. Nem akar valaki alkatrészt rendelni a [Chipcad] oldaláról? Mert ha szeretne akkor hozzám betársulhatna.
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Nem tud valaki olcsó lézernyomtatót? Nem baj ha csak feketén tud nyomtatni. Csak nyákrajzokat szeretnék vele nyomtatni.
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Nincs valakinek régi fekete fehér kijelzős nokiája? Ilyenre gondolok például: nokia 1112, 3310. Ezekhez hasonló fekete fehér kijelzős nokia érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Nincs valakinek SE K550i-hez lcd kijelzője? Mert az enyém sajnos megfolyt és a szervizbe azt mondák hogy elég drága lenne.
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Nincs valakinek olcsó LCD kijelzője. Az se baj ha bontott. Csak működjön.
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Ilyen villanyszerelő doboz kellene nekem. Nem tudtok olyan boltot a Mars tér közelében ahol lehet kapni? Íme a kép:
-
mrobii
csendes tag
Másra nem igen. Vagy lehet hogy jó. Csak nem tudok róla. Amúgy te is foglalkozol elektronikával?
[ Szerkesztve ]
-
mrobii
csendes tag
Üdv. Tud valaki szegeden vegyszerboltot. Olyan kellene ahol lehet nátrium per szulfátot kapni.
-
mrobii
csendes tag
Üdv. 1Gb-os működő pendrive érdekelne. Lehet új de lehet használt is. Tud valaki?
-
mrobii
csendes tag
Üdv. LCD kijelzőt vennék. 2X16 karaktereset de ha 1X16-os vagy más méretű az is érdekel.
Aktív témák
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest