Hirdetés
Aktív témák
-
adamik22
csendes tag
hali! Nem rég költöztem Szegedre sajna még nem tom mi hol van! Olyan boltot keresek ahol kábeltv-hez lehet cuccokat kapni pl T elosztó,koax kábel ilyesmi előre is thx!
-
adamik22
csendes tag
hali! egy kis segítségre lenne szükségem a csillagtérről hogy jutok el a corába? úgy tudtam hogy a kisteleki út környékéről indul buszjárat de most olvasom hogy megszünt így hiába mennék a 90,90f es busszal ki odáig. szóval busszal hogy lehet oda eljutni?? előre is köszi!
-
-
adamik22
csendes tag
hali!
256-os vagy 512-es agp-s videókarit keresnék!! szegedi átvétellel és persze működőképeset
bombázzatok az ajánlatokkal pü-be[ Szerkesztve ]
-
adamik22
csendes tag
ma én is beszéltem a twnetwork/digi vel és ráfogták hogy a routerem a rossz! már a fél gépet szétszedette velem a csaj mire elszólta végre magát hogy hááát a digi most telepítí a rendszerét ezért adódhat probléma! hiába pofázom hogy jó a router jó a hálókártya és a net mégis elmegy fél óránként és mikor hogy jön visza....... mindenképpen az én cuccaimra akarják kenni a dolgot pedig náluk van a hiba!! speedtestet nem is merek mérni mert lehet hogy agyérgörcsöt kapok a látványtól persze ha sikerül betöltenem úgy hogy közben nem megy el a netem 5x
más:
nem tud valaki olcsó hengeres dvd-t?? 25-ös vagy 50-es kiszerelésben?[ Szerkesztve ]
-
adamik22
csendes tag
LÁZ, Tamás
-
adamik22
csendes tag
256MB-os agp-s videókarit keresek sürgősen jóárasítva
-
adamik22
csendes tag
üdv!
Még mindig keresek 256 esetleg 512MB agp-s VGA-t!! vagy tudna valaki mondani egy olcsó pc bontót?? -
adamik22
csendes tag
Helló! 512-es videokártyát keresek megvételre.
-
adamik22
csendes tag
Üdv!! van egy eladó ati radeon 9600 VGA-m agp-s passzív hűtéses szép állapotú tökéletesen műxik nem volt agyon használva!! teszt kép ára 3k Szegeden átvehető!!
[ Szerkesztve ]
-
adamik22
csendes tag
még mindig eladó ati radeon 9600, 128MB AGP-s VGA,leáraztam 2000 ft-ra. A teszt az előző hsz-be.
-
adamik22
csendes tag
még mindig eladó ati radeon 9600, 128MB AGP-s VGA,leáraztam 2000 ft-ra. A teszt az előző hsz-be.
-
adamik22
csendes tag
-
adamik22
csendes tag
üdv!
van valakinek eladó optikai egere? vagy hol lehet kapni jóárasítva?? -
adamik22
csendes tag
thx a linkeket amúgy csak s.o.s. be gondoltam egyet igy hirtelen azért kérdeztem nincs e valakinek eladó vagy esetleg itt Szegeden egy olcsó bolt mert az enyém elhalálozott és ez az ősrégi golyós nem az igazi
-
adamik22
csendes tag
hali!
trémobilos simkarit keresek megvételre bontatlan lenne a legjobb amit aktiváláskor kell névre írni -
adamik22
csendes tag
Sziasztok! Szegeden eladó egy ati radeon 9600 pro 128MB AGP videokártya irányár:. 2500FT érd:.70/639-5829 vagy itt az oldalon.
-
adamik22
csendes tag
Még mindig eladó ATI radeon 9600 VGA AGP-s 2k vagy 3doboz cigi az ára!!!!
elérhetőség az előző hsz-be!!! vagy itt pü.[ Szerkesztve ]
-
adamik22
csendes tag
elérhetőség az előző hsz-be!!! vagy itt pü.128-as. -
adamik22
csendes tag
adamik22
csendes tag
adamik22
csendes tag
Üdv!! Egy kis segítségre lenne szükségem!! pc-t akarok venni ill. összerakni még nem tudom melyik lenne az olcsóbb Viszont sajnos azt sem tudom hogy mit érdemes venni 90%-ba játékra szeretném használni és jó lenne a lehető legolcsóbban megoldani! szóval a kérdésem az lenne milyen alkatrészeket szerezzek be hogy a legújabb játékok is gond/akadás mentesen fussanak rajta! alaplap,proci,ram,VGA..... én inkább AMD párti vagyok szóval ebbe az irányba indulnék el szívesen!! előre is köszi a segítséget!!
-
adamik22
csendes tag
válasz pmheros #39845 üzenetére
nem egy p1-est akarok összerakni tudom hogy nem olcsó mulatság én úgy értem az olcsót hogy nem akarok pl 150ezerért videókarit mert az húdejó ha esetleg jóval olcsóbb karival is elfutnak a játékok!! ill az új és a használt alkatrészek áraiban is nagy a különbség!!
[ Szerkesztve ]
-
adamik22
csendes tag
Eladó ATI radeon 9600 VGA AGP-s 2k vagy 4doboz cigi az ára!!!!
elérhetőség itt pü.128-as. -
adamik22
csendes tag
adamik22
csendes tag
adamik22
csendes tag
hali!!
ki keresett 8gb-os microsd karit?? az enyém eladóvá vált w995 be volt!! -
adamik22
csendes tag
óhhhh elnéztem a karit nem microsd hanem m2! szal m2 8gb van eladóba!!
[ Szerkesztve ]
-
adamik22
csendes tag
a vipera az nem fegyver még ha annak is használják taktikai tükörtartó a hivatalos neve!! aszem a határörség használja hogy a gépjárművek alá ne keljen bemászni hanem csak alánéznek tükörrel szóval a military boltba biztos hogy árulhatnak ilyet
-
adamik22
csendes tag
Hali! Olcsó webcamerát keresek megvételre,eléggé sürgős lenne.
-
adamik22
csendes tag
hali!! 2 kérdésem lenne 1.olcsó ötvöst tud valaki Szegeden? 2. sajna sikertelenül kerestem idáig Betty Boop-os zippot. Valakinek nincs esetleg eladó ill nem tudjátok hol lehetne beszerezni egyet?? köszi előre is a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
adamik22
csendes tag
hali mindenki!! sürgősen keresnék bármilyen legalja telenoros vagy független mobilt jó aksival olcsóééért
-
adamik22
csendes tag
Sziasztok! Fenyőfát keresnék olcsón,max.2000ft-ot tudok rászánni,tud valaki segíteni?
-
adamik22
csendes tag
Köszönöm szépen,már megoldódott a fenyőfa ügy a penny-be vettem 499ft darabja,élő lucfenyő.igaz,hogy még ne láttam mert be van csomagolva,de jövőre beszerzek egy szép műfenyőt.Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
adamik22
csendes tag
eladó turbosim-et keresek!!sürgős lenne
-
adamik22
csendes tag
érdekes hogy mindenknek ez az első kérdése igazából nem tudom mi benne a jó nekem tetszik ezért szeretnék mint írtam max 10-12 re akarom tágítani mert ami a fölött van pl 18-20 az már szerintem is ocsmány bár láttam nemrég egy lánykát akinek 18-as volt és kifejezetten jól ált neki
-
adamik22
csendes tag
hali!!
úgy látom senkinek nincs eladó fültágítója!! és esetleg azt meg tudná mondani valaki hogy Szegeden hol lehet beszerezni?? valami bolt vagy esetleg szalon..?? -
adamik22
csendes tag
üdv mindenki!!
eladóvá vált egy össz teleszkópos marokváltós 26-os shimano mountenbike!!!!
jó gumik, kitünő fékek!!
2 kisebb hibája van 1.az első kerék vagy leeresztett vagy defektes 2. a váz és az első teleszkóp találkozásánál a csapágy cserére érett de ezt csak az első fék behúzásakor lehet észrevenni!! mivel tél van ezért az ára csupán 9 ezer forint!!
[kép!!]
pm vagy tel:70/5342735 -
adamik22
csendes tag
2gb-os kingston micro sd kari adapterrel valakinek?? 1k az ára
jah és a bicaj is meg van mééééég[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest