Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
-
Luighi
senior tag
válasz pmheros #11842 üzenetére
Hát igen, a konvektor nem a legtakarékosabb fűtési megoldás... Hőszigetelve van az épület? Ablakok milyen állapotban vannak?
Asszem Maksa viccelődött ezzel: "Misi most tudja meg, hogy nem ő nyerte az ötöslottó heti főnyereményét, viszont 42e a havi gázszámla...
Mennyiii???"
-
Rhino666
addikt
válasz pmheros #12093 üzenetére
Kösz a kritikát, a forgatás a kellő időjárás, a szintetizátor és az idő hiányában sikerült ilyenre, az eredeti forgatókönyv 80%-ban más volt. De még így is jobbra sikerült, mint amire számítottam.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
zolynet
veterán
válasz pmheros #13488 üzenetére
Kösz a tippet. Most vettétek pont nyelvtan órán?
Így már biztos tolongás lesz, képet fel sem kell, hogy tegyek.
Szegedi albérlet kiadó, Csongrádi sgt.-i 1+fél szobás 36m2-es, 1. emeleti.
Érdeklődők priviben keressenek fel.
Ha találtok hibát ne tartsátok magatokban!Life is too short to stay stock!
-
Rick4
félisten
válasz pmheros #14064 üzenetére
a hiretés feladásakor meg lehet jelölni egy csomó város, és egyszerre nem csak egyet, gondolom aki megírta a rendszert, az is logikusnak gondolta, hogy ha pl egy eladó vinyó kkfélegyházán van, akkor jó lenne, ha nem csak 15 odavalósi látná azt a hirdetést, hanem az is, ahova megoldható a szállítás. nem lehet minden hirdetést telenyomni azzal is, hogy ide is oda is el tudom szállítani, hidd el, jól van egy így ahogy van. ha keresgélsz a hirdetések között, és szegeden találsz egy 30 ezres vinyót, megveszed, és utána kiderül, hogy pécsen volt egy jobb 5ezerért, mérges lennél? nyilván. ha megnézed az eladó adatait, kiderül, hogy hol él, ha messze van, és Te nem vagy hajlandó a postával szállíttatni akkor kinyomod a hirdetést, és nézegeted tovább. ennyire egyszerű.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
macipajti
tag
válasz pmheros #14056 üzenetére
Hi!
A problemat muszaki emberkent sikeresen megodottam, csavar nem vot, a kalpacs se kellett. Ugye milyen ugyi vagyok
Azze ilyet vettem me ez vot, es nem csak gepen beluli hasznalatra kell(pl ha hazamegyek)
Ja van 160Gb-os Samsung IDE-s vinyom, de az mukodik a gepben
Gyógyszerre inni az ugyanolyan,mint akupunktúrára talajtornázni!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest