Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Vennék:
Logitech Wave Keyboard
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
LÁZ
addikt
válasz macilaci78 #35733 üzenetére
Mindenképp címlaposra akartam, ezért töröltem 1x, és délután dobtam megint címlapra, de még mindig az engedélyre váró írások között van....
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
zeg
őstag
Nincs valakinek olcsó, fapados, bluetoothos eladó telója, ami NEM nokia?
(Sony előnyben) Melóhelyre kellene.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
proper
őstag
mindennek vannak előnyei és hátrányai
de nem eszi a motort ez hülyeségpicit felgyorsitja a tömitések öregedését de ez szerintem hanyagolható probléma mert legalább odafigyelsz a motorra, de ha benzines vagy akármilyen autód van ott is cserélni kell mert elöregedik ugyanugy
van a vizpára ami korrodálhatja az injektor fejet de ez kiküszöbölhető ha benzinen állitod le a motort
és a viz miatt hamarabb rohadhat el a kipufogó
ennyi a hátránya a gázrendszernek370e van a kocsimban és a multkor ráraktuk co mérőre és tökéletesek még mindig az értékek, nem kell trükközni zöldkártyán
ráadásul gázon nincs korom a benzinnel elletétben igy nem koszolja annyira az olajat és a motort
10e km ota még mindig friss olaj szine van az olajnak nem szutykos fekete koszosha odafigyelsz erre a pár aproságra nincs semmi gond
de izlések és pofonok -
macilaci78
nagyúr
válasz proper #35756 üzenetére
Huszonéves Lada Samaránkban van tizenéve autógáz. A 8 szelepből 3 átégett, ezt cserélve 10-12 bar-os kompresszió van. A kipufogó természetes, hogy kilyukad egy ilyen kocsinál, cserélve lett, mikor már a foltozott folton a folt is átlyukadt.
Ami viszont biztos, hogy a gázt adagoló gumimembrán 10e km alatt úgy elöregszik, megdermed, hogy nincs gázon alapjárat. Segond, pici szívató, vagy benzinüzemre át és megy. Télen, hidegen benzinnel kell indítani.
Az is biztos, hogy Tótkomlóson műszakin úgy eltekergették a CO2 és egyéb értékekhez a karburátort, hogy Mezőhegyes után megállta apám alatt a friss műszakis autó. Egybként karban van tartva, fater gyakorló gépészmérnök.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MaciG
addikt
valakinek nincs egy elado felesleges billentyüzete? mert az enyem tegnap beazott es most csak ilyen keprnyo xarsagrol tudok irni...
BANZAII
-
Rick4
félisten
Egy Samara, aminek a motorját 100 ezrenként újítani kell, és 2 évente kompletten a szvrrárohadt, küszöböket meg az alját lakatolni, nem fog többet tudni gázzal sem, ott nem kell csodát várni. Én egy 19 éves amerikai kocsival járok, ebben 365 ezer km van, a motor sose volt bontva, én magam tettem meg vele valamivel több mint 100 ezer km-t az utolsó 4 évben, mostabában havi 6 ezreket megyek vele. Itt nincsen szelepbeégés, meg ilyen hülyeségek, a benzin se ken, a gáz se, nem is az a dolga. Arra ott van az olaj. a kipufogó gyárilag rozsdamentes, és fent van 19 éve a kocsin, semmi baja, amelyikenmeg nem rozsdamentes, azt kicsivel hamarabb kell cserélni, de a gázos üzem miatt marad a zsebben bőven. A reduktor membránja nekem 80 ezer után lett cserés, megcsináltam 6 ezresből, kb 2 óra alatt, és megint 80 ezret megy. A gázelektronikát magam programozom, nem adom kóklekek kezébe, nincs is gondom vele.... -20°C-nál benzinnel indítok, de 5 másodperc és vált is gázra. Nem fagy le a reduktor, nem durrog, nem rángat. Ez már a sokadik gázos kocsim, egyikkel se volt soha semmi baj.
a rosszul beállított gáz olyan mint a vizezett benzin. Egyikről se a kocsi tehet... Nyugodtan nézz csak gázos verdákat. Olcsóbb megvenni is meg üzemeltetni is mint egy dízelt. Szopóágra is kevesebb esély van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz proper #35740 üzenetére
gyártanak kifejezetten bioetanol rendszerü autókat de azok arra vannak állitva 100%
és minden cső fémböl van nem véletlenülMúltkor néztem a Chrysler Voyager 3.3-asát épp, abból már van gyári E85-ös, meg a sima benzines. Alapjaiban semmi különbség sincsen, a csövek is műanyagból vannak, pusztán annyi, hogy van az üzemanyagcsőhöz csatlakoztatva egy alkoholérzékelő, ami a computernek az alkoholtartalmat mondja meg, illetve az Ethanolos verzióban nagyobb teljesítényű injektorok vannak. Az is csak azért, hogy ha töményen nyomja az ember pl Canadában, akkor a -25°C-nál tömény E85-tel való indításkor tudjon eleget dúsítani. De ennyi. És ezek már 12 éves kocsik...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Ted_Beneky
senior tag
Pü
Más : A kirándulóknak hasznos lehet
"A belénk fúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk!
Nedvesítsük meg enyhén a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan körözzünk, mintha kenegetnénk.
A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára-mert nagyon szereti a foszforos illatot, képes elhagyni miatta a testünket! Lehet, ez nem tudományos eltávolítás, de a lehető legemberségesebb, és biztosan mindig sikeres, sőt a kullancs feje még véletlenül sem marad bennünk!
Itt az Őrségben ez jó paraszti tapasztalat útján terjedő módszer, nem is értem, hogy a média még hogyhogy nem csapott le rá!"
[ Szerkesztve ]
Csillagkaput a Csillag térre!
-
őstag
válasz Ted_Beneky #35762 üzenetére
Mert akkor nem tudnák eladni az olykor nem is annyira olcsó termékeiket....
Üdv:Attila
-
zeg
őstag
Továbbra is keresek blutoothos mobilt, legyen olcsó, és ne nokia.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Rhino666
addikt
Jó állapotú 90x200cm-es ágymatrac 5k
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
ALI_G
veterán
Keresek olcsó, jó állapotú sztereo hangszórót megvételre.
-
finest
addikt
válasz Ted_Beneky #35762 üzenetére
Na, arra kíváncsi vagyok, h hány gyufaszál foszforos fejét kell elkenekedned magadon, h a kullancsnak leessen, h mi a szitu.
Nálunk az a módszer, h sütőolajat csepegtetünk rá, majd leragasztjuk, mivel az olajban nem kap levegőt, elengedi a bőrt és ráragad a ragtapaszra.“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Rick4
félisten
válasz finest #35768 üzenetére
mivel az olajban nem kap levegőt
És ilyenkor kezd el nyálat a bőröd alá köpködni, tehát ha a kullancs fertőzött, akkor így legalább 100% esélyed lesz megfertőződni... 300ft egy kullancskiszedő kanál, azzal 5 másodperc kikapni a bőrből...
-
Rick4
félisten
válasz proper #35761 üzenetére
Te is meg tudod csinálni, kis szerelés, meg kis takarítás, nem nagy kaland, nekem meg sajna nincs időm a sajátjaimra sem, 4 kocsi áll az udvarban.... Ha tényleg kell a reduktor felújítószett, pivizz rám, mert kedd- szerdán megyek Dunakeszire, meg tudom kérdezni mennyi a szett (átlagos reduktorhoz kb 5-6-7 ezres) akkor hozom el az új gáztartályomat, ebben a kocsiba már 10 éve bent van a gáz, és inkább új tartályt teszek be, mint hogy a régit nyomáspróbázzam meg ki be szereltessem...
-
-
Gergello
addikt
Van 3-4 darab 17-es, sík, crt monitrom eladó.
Normális márkák, Samsung, Eizo, stb.Ezekben még van anyag.
-
csabaf1
csendes tag
Keresek C2D E4xxx, vagy dualcore E2xxx procit 10K alatt.
-
ritkaság
aktív tag
Üdv All!
Valakinek van szegediek közül Easy Touch 5.1 fülese. 1kis segitség kellene. Sürgös !!! PLs privit irj, ha segitesz!
-
pmheros
őstag
válasz ritkaság #35780 üzenetére
HoReSz1975 csak tud neked segíteni, vagy nem?
azért nem privit írok mert nem tudok segíteni, bár használok egy 5.1 -es fülest az nem ilyen típusnem vagyok tökéletes
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz pmheros #35781 üzenetére
MSI ELIPSE SLI triSLI/CF edition Creative X-Fi Extreme PCI-e vel csere is van
Alaplap
- foglalat: 1366
- támogatott processzorok: Intel Core i7
- QuickPath Interconnect: 6,4 GT/s
- Northbridge chipset: Intel X58 Express
- Southbridge chipset: Intel ICH10R
- max. 6 DIMM DDR3
- memóriatípus: DDR3
- memóriafrekvencia: 1333 MHz
- DDR3 memória: max. 24 GB
- LAN sebesség: 2 x 1000 Mbit
- RAID kompatibilis: JBOD, RAID 0, RAID 0+1, RAID 1, RAID 5
- PC csatlakozók: e-SATA, FireWire (IEEE1394a), Gigabit Ethernet (1000 Mbit), S-ATA II (300 MB/s), USB 2.0Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
Sopron fel jár valaki a közeljövőben?
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
SirRasor
addikt
Munka közben észrevettem valamit, amikor ki akartam szedni a pendriveot: KÉP
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Amúgy ha már itt vagyok: mocskosul be van állva a vállam meg a nyakam..gondolom sokat bámulom a monitort. Mivel/milyen gyakorlattal lehet a leghatásosabban kilazítani? Magamnak masszírozom néha, illetve a párom is besegít, de fél óra múlva megint ugyanolyan. Kb olyan, ha előre nézek, és 20°-al felfelé döntöm a fejem, már akkor fáj, és nemigen akar továbbmenni.
Make Love not war!
-
őstag
Egy jó barátomnak lenne egy eladó (még soha nem használt) ICOM FF-88 típusú színes (CRT) sonár. 11-40V DC dolgozik,max 640m mélységig lát el a víz alatt(ezt nem annyira lehet kihasználni kicsiny országunkba) de azért a halrajokat kimutatja és egyéb víz alatti dolgokat.
Üdv:Attila
-
adequate_cou
senior tag
Hello
Akinek esetleg van egy felesleges webcamje a következő két hétre kölcsön egy sörért cserébe az kérem jelentkezzen privátban, köszönöm előre is
-
maláj
addikt
kábeleket + csatlakozókat ki merre szokott venni
gogol u, RET, stb. -
Palkó
tag
HIPRO 700 W tápegység eladó !
Bővebb info a 35722 hsz.-ben
Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
macilaci78
nagyúr
Apám gépészmérnök és olyan helyen dolgozik, ahol az alkatrészek ingyen vannak. Szóval már csak hobbiból is szétszedi, vagy ha nincs is baja, de elfelejtette, hogyan is néz ki.Akkor érzi jól magát, ha könyékig olajos.
Asszem, a költségmentes hobbiszerelhetéstől nemigen van olcsóbb.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
arthur3d
tag
Keresek 1db 300W-os vagy 350W-os tápot, küldjön privit akinek lenne eladó.
...
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest