Hirdetés
Aktív témák
-
Luighi
senior tag
válasz SirRasor #43998 üzenetére
Nem para a napi rendszeresség - fokozatosan növelt terheléssel szépen hozzá lehet szokni - előtte kb 4 évig nemnagyon mozogtam, most meg 20 perc alatt futom, ami az elején fél óra volt.
Tudod, előtte bemelegítés, utána nyújtás, izomösszehúzódáshoz kalcium, izomelernyedéshez magnézium... -
Agyasima
őstag
válasz LordVader80 #43974 üzenetére
A kihúz-bedug tényleg működik. Csak tudnám, hogy alapból miért nem jó.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #44000 üzenetére
Inkább ne kérdezz rá, mert amilyen megoldásokat láttam eddig ebben a lakásban, tuti, hogy az ajtókkal is lenne valami Inkább megyek ki a játszótérre, meg csinálom azokat, amikhez úgyse kell semmi pölö fekvőtámasz, felülés, meg ásás a kertben.
Make Love not war!
-
Luighi
senior tag
válasz macilaci78 #44000 üzenetére
Várunk szeretettel!
Ha külföldről kell rendelni alkatrészt, akkor kérlek számoljátok bele, hogy lehet több hét is, mire ideér a cucc.
-
-
Gergello
addikt
Eladó:
Sagem myv55 voda ---- csoki
SE k500i pannon ---- 1500+ irodai cuccok: lásd aláírásom
-
Luighi
senior tag
válasz macilaci78 #44007 üzenetére
Vám import elektronikai cuccokra 0%, áfa meg ígyis-úgyis van, mert bót vagyunk
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SirRasor #43986 üzenetére
Megnéznélek amint belelépsz egy éles üvegszilánkba, vagy esetleg egy olajfaágba, drótba, rozsdás szögbe, patkányfogba... Nekem volt szerencsém vagy 18 éve a Lugas utcánál a töltésen ráhajtani egy patkány állkapocsra BMX-el, azonnal durrdefekt. (Otthon foltozás közben találtam meg az egyik fogat a kerékben) Képzeld el, amikor mezítláb belelépsz egy több éve ott heverő patkány/egér állkapocsba és a foga benne marad a talpadban. De csak szimplán az is jó lehet, mikor egy üvegdarabka hasítja végig a "pihepuha" patádat...
De, ha úgy gondolod, hogy a töltésen nincs üvegszilánk (de van egyébként), akkor is ki kell jutnod odáig valahogy, és panelok közt az aszfalton nincs olyan rész ahol ne lenne széttörve egy egy üveg. (Ez nagyon nem egy kategória az éles kaviccsal. Nyaranta a Balatonnál én is mentem mezítláb murván, de egyszer összehasonlíthatnál egy törött üveget egy murvaszemcsével és hamar rájönnél a különbségre.)
Nem fájdalmas, de kellemes lehet mezítláb kutyasz@rba lépni is.
Mellesleg a futás utáni szappan és melegvíz használatod bőven túllépné egy sportcipő árát.Mindemellett sok szerencsét, ha mégis kipróbálnád, majd szólj a doki után, mert talpat még nem láttam összevarrva, azt megnézném...
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Luighi
senior tag
válasz macilaci78 #44012 üzenetére
Nem nem, mindent patyolat tisztán nyomatunk - most büntettek meg minket egy 990,- értékű patrontöltés miatt 250.000,-re...
-
Szemi82
tag
Tiszteletem.
Keresek stereo bluetooth headset-et megvételre.
Esetleg van e ami elkerülendő?
Volt egy Se MH100-as kisgépem amivel nagyon meg voltam elégedve!
Valami ahhoz nagyban hasonló kellene de lehetőleg 10K-alatt! -
madstunt
addikt
válasz Szemi82 #44016 üzenetére
Nokia BH214.
Az MH100nal picit kevesebbet tud (nincs kijelzo es fm radio) de nagyon jo cucc es ujonnan vateran vagy hw apron 6-8 ezer forint
ugyanugy van tavvezerlesi lehetoseg, 8 ora folyamatos zene vagy 9 ora beszelgetes vagy 100+ ora keszenlet.
nem egyedi hanem generic vekony nokiatolto megy bele es kapsz hozza egy philips fulest amit cserelhetsz barmilyen 3,5esre de amugy jol szol
csiptetos, feher-szurke,feher-kek es fekete verzioi vannak -
WindyJoe
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #44011 üzenetére
Vááá... BRRRR
Szerencsére errefelé még nem láttam, csak homokon, pl tatáméknál léptem bele régebben.
Azért a sulyom se semmi, de az meg szerencsére csak vízben van. Ahhoz Mártélyon volt szerencsém valamikor 20+ éve. De a legütősebb az akkor is a tengerisün volt. Még kb 2 héttel utána is szedegettem ki a darabjait a sarkamból.Biztos neki még nincsenek ilyen talpalós élményei azért ilyen bátor... (:
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Thom!
veterán
i3-330M Eladó
Órajel: 2,13 GHz
Cache: 3 MB
Max TDP: 35W
Integrált Grafika: Intel HD Graphics
Foglalat: BGA1288, PGA988 -
Agyasima
őstag
válasz WindyJoe #44019 üzenetére
Jöttök itt a hülye talpbalesetekkel, azt előjönnek az emlékek.
Duna holtág, nyár, stég, jó idő. Ugrottam egy talpast. Nem értem le az aljára, úgyhogy rúgtam egyet, hogy elinduljak felfele - klasszikus mellúszás-lábtempó. Rúgás közben telibe toltam egy kagylót, aminek felfele állt az éles fele. Csöppet vérzett és fájt.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Luighi
senior tag
válasz szumoo #44023 üzenetére
Ez volt az első hibázásunk - minden évben volt ellenőrzésünk, voltunk bent is inkvizíción.
2003 decemberre óta van a cég és mindig mindent befizettünk időben.
Jogszabály szerint 0-1.000.000,-ig büntethetett volna, a fentieket mind figyelembe vették, így jött ki "csak" 250.000,-re.
Ha mégegyszer hibázunk, akkor 12 napra bezárják (leplombálják) a boltot +mégnagyobb bünti. Ha azon felül mégegyszer hibázunk, akkor mehet a gulágra a rohadt mocskos szemét népellenség vállalkozó...
Úgyhogy mindent csak szépen csinálni, menyjen a jó sok adó a költségvetésbe bele, ott úgyis böcsülettel bánnak a pénzünkkel! -
Inv1sus
addikt
Valakit érdekel Samsung C3050-es mobil még fél év garival 7k-ért?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
szumoo
senior tag
válasz Luighi #44024 üzenetére
Most már tuti csak a kvóta volt a cél, mert értelmes ember egy 1k-s blokkra nem dob be 250k-s büntit, szóval szánalom amit művelnek...
Persze tisztában vagyok azzal is, hogy rengetegen próbálják kijátszani a rendszert, de általában (sajnos) nem őket találják meg. Ja és ügye kell a statisztika, hogy mennyire is fehérítik ki a gazdaságot...
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
-
Rick4
félisten
Keresnék valami olcsó routert, fontos, hogy AP módban menjen, csak erre kell. Nem ilyen: [link] ajánlatok érdekelnek...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
Nah abba lehet fejezni a viccelődést! Ja hogy nem vicc? Nem tudom, ma voltunk futni, és szerintem marad a cipős megoldás, mert úgyse lesz nagy a táv. Ha sokat futnánk, akkor lenne gond a cipővel, de szerintem fixen tartani fogjuk majd a 2 km-t, és max ha már megy, akkor a tempót fogjuk növelni. Amire meg ez meg is valósul, addigra lesz már pénz normális cipőre is
Make Love not war!
-
LordVader80
őstag
válasz SirRasor #44032 üzenetére
Már alig merem leírni a futásodról a véleményem, mert a végén még azt hiszed, direkt kötekszem pedig nem, de most őszintén: napi 2 km? az lóf.sz azzal sem állóképességet, sem kondit nemigen javítasz, és bár nálad nem fogyasztani kell, de még arra is kevés lenne.
Persze ártani nem árt 10 perc mozgás.May The Force Be With You!
-
Old fox
tag
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
SirRasor
addikt
válasz LordVader80 #44033 üzenetére
Nem miattam
Nekem amúgy is megvan a napi mozgásom, legalább is 40 perc biciklizés elég gyors tempóban az megteszi. Viszont párom már rég nem mozgott szinte semmit, úgyhogy nem kevés az a 2 km!Más: ki tart macskát lakásban? Volna 1-2 kérdésem
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz LordVader80 #44033 üzenetére
igen, de lehet hogy ő a 2 kilómétert 7 perc alatt futja, az pedig azért teljesítmény
A gepárdokat is kiveszi rendesen az a fél perc[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
zeg
őstag
válasz SirRasor #44035 üzenetére
Ha állóképességet kell növelni, akkor érdemes a rövid futás. Persze szuperül kimeríti az izomglikogén raktárakat, és gyorsan lehet vele izmot bontani. Zsírt természetesen minimálisat éget, annyira nem ostoba a szervezet hogy azonnal elérhető raktárak helyett a sokáig életben tartó zsírpárnákat égesse. Ezért szoktam mosolyogni azokon, akik futnak 15-20 percet, és úgy gondolják hogy zsírt égetnek(egy lófaxt, elsősorban az izom ment le, melyet aztán lehet évekig újból felépíteni spéci fehérjedús kajával kvasok pénzért(hús), míg 20kilónyi zsírt fél év alatt simán le lehet adni, ha okosan csinálja az ember minimális izomveszetséggel). Nem véletlen hogy nem lát az ember testépítőt sprintelni, inkább a 40-60 perces laza kardiót választják, akár minden nap.
A kilométereket meg nem kell nézni, semmit sem jelent. Kizárólag az időtartam számít, közepes intenzitással.
A párodnak javaslom hogy kezdetnek 30- 40 percet kocogjon kábé olyan tempóban hogy a babakocsit toló anyuka beelőzze, és tegyen magasról a kilométerekre. Később az időtartamot 1 órára növelve intenzitással együtt heti 3X el fogja érni a célját. Hamarabb lesz állóképessége sérülések nélkül, feszes popsija és formás teste mint az agyatlanul rohangáló deszkavékony csontrakéta-idiótáknak
U.i.: fenntartásnak sem a rövid sprint, inkább az élvezetes, hosszú időtartamú kardió.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Luighi
senior tag
Én sem értek teljesen egyet, 10 heti futás után combom és vádlim eléggé kajak lett, a nadrágszíjat meg két lyukkal bejjebb kell kapcsolni, pedig 18-25 percig futok 4-5 km-t.
SirRasor: kezdetnek teljesen jó a 2km, szépen lassan kell növelni a terhelést, csak így tovább! Csak pozitívan gyerekek!
-
Inv1sus
addikt
Majd jelentsetek már, hogy mennyibe kerül. Az én érdeklődésem is felkellette. Mókás darab.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Programozás topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest