Hirdetés
Aktív témák
-
Luighi
senior tag
Keresek:
-LGA775 proci (erősebb CelD, P4, kisebb kétmagosok),
-256MB/512MB DDR1 asztali ram,Privi plíz!
-
SirRasor
addikt
válasz Notredamus #49000 üzenetére
Ez jónak tűnik, csak
1. picit húzós az ára
2. engem zavarna, hogy a homlokomon van valami. Az is zavar egy idő után, ha szemfedőt rakok fel elalváshoz, és 1-2 órás forgolódás után muszáj levennem.Majd karácsonyra talán
Make Love not war!
-
-
Notredamus
csendes tag
sziasztok )
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni szeretne venni egy jó állapotú notebookot. Ami neki fontos az az 1 gb ram s a vinyó ha lehet legyen 80-as. Erre van neki max. 40 ropija. Aki tud nekem ilyet az kérem pm-be küldje az ajánlatát, mert én azt továbbítom neki emailba, s majd ő dönt
Köszönöm földik
- Notredamus -
-
partymaci
aktív tag
üdv!
olyan gondom lenne hogy nem indul a gépem, vagyis indul csak sípol, 3-3-2 aminek a jelentése: 3-3-2 CMOS configuration error The CMOS configuration has failed. Restore the configuration or replace the battery if possible.
Vettem uj elemet + reseteltem a biost is de a probléma továbbra is fenn áll.
Mehet a lap a kukába?Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Gál István
senior tag
-
Luighi
senior tag
válasz Gál István #49010 üzenetére
JMF -
-
félisten
PCI-E VGA-t keresek Szegeden 6k-ig. Radeon 36xx elsősorban, de azért nV-t is meghallgatok.
Előnyben azok a kártyák, amik nem DDR2-esek. -
SirRasor
addikt
válasz pschio #49004 üzenetére
Ha este 8-kor eszem, akkor a 10-es fekvésnél még pont nem leszek éhes, tehát ez nem megoldható. Amúgy elég vékony vagyok még mindig, szóval nem túlsúly okozza. Lehet még jobban lazulnom kell, aztán ezt is el lehet aggyal intézni, mint a fog gyógyulását. Mi, hogy erről nem hallottatok?
Ha létezik olyan szer, ami aktiválja a fog öngyógyító mechanizmusát, akkor az már feltételezi, hogy létezik ilyen mechanizmus. INNEN szedtem.
Notredamus addig még tudok gyűjteni.
Más: megint jött egy új firmware az M4-hez, de már nincs CD-m. Vagy egy órán keresztül túrtam a netet, hogy lehet ISO-t úgy rábontani egy pendrivera, hogy arról is bootoljon, de egyik talált metódus se működik. Valakinek van erre ötlete? Az nem jó, hogy bootable dost rakok rá, mert ilyet nagy nehezen találtam, de ez nem jó spec cuccokhoz.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #49012 üzenetére
Én inkább hangtalan VGA-t vennék a helyedben.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
válasz macilaci78 #49014 üzenetére
ha-ha
-
rt06
veterán
nem tudjatok veletlen, hol lehet szegeden balos kajak evezot, illetve ulest (az nem kell balos ^^) kapni?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
cantus
tag
Sziasztok!
Nagyon sürgősen kellene nekem egy profi angolos, aki lefordítana 25 sor magyar szöveget angolra. Ez kevesebb, mint fél oldal, viszont nekem ez holnap reggelre kellene. Ha van itt bárki, aki szívesen megcsinálná írjon privit és elküldöm a szöveget e-mailben. köszi
-
cantus
tag
Sziasztok!
Köszönöm a privátokat és a segítséget, de elkelt a dolog!
-
SirRasor
addikt
válasz cantus #49020 üzenetére
Még mindig nincs otthon netje, szóval szerintem bukta. Előbb beszéltem vele. Amúgy a pénzt azért írtam, mert ért is hozzá, de fél oldalt szerintem ingyen is megcsinálna.
Viszont akár nekem is elküldheted a sir.rasor kukac G(éj)mail-re, bár nem tudok annyira jól, de szeretek próbálkozni
Make Love not war!
-
MaciG
addikt
Valakinek van eladó mobilja olyan 10k körül Szegeden? 16 éves srácnak kellene, de hogy milyet szeretne még ő se tudja, csak annyit ,hogy nagyjából 10k-t tudna rászánni. Várom az ötleteket.
BANZAII
-
addikt
Sziasztok,
Felvettek a szegedi egyetemre, most penteken kell mennem beiratkozni, tudnatok segiteni, hogy hogyan jutok el a legkonnyebben az Aradi vertanuk tere 1-es szamhoz(Reisz terem)?
Budapestrol megyek vonattal, nem tudom, hany megallo van szegeden.Esetleg ha valakinek van tapasztalata az egyetemmel kapcsolatban, amit megosztana azt is szivesen veszem.
Ilyenekre gondolok, hogy mely kurzusokat erdemes felvenni az eslo felevben, ha lehet valasztani akkor kinel vagy pl. mire kell odafigyelni kulonosen stb.
Prog. infora vettek fel, ALA kepzesben.
Elore is koszi a segitseget! -
rt06
veterán
ez attol fugg, keszen van-e mar az egyes villamos
- ha kesz (amit erosen ketlek), akkor egesz addig mesz, amig at nem megy egy kurvanagy boltives resz alatt (hosok kapuja), majd ott egybol leszallsz, s pont a bolyai epuletre nezel
- ha nincs kesz, akkor van villamospotlo, de azt nem tudom, merre kommandozik (szoval elegge szopas)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Polemius
senior tag
Követed a villamosvonalat (villamossal, pótló busszal, gyalog), míg át nem érsz egy nagy "kapu" alatt.
Egy kis téren találod magad, az Aradi téren, büfével, villamosmegállóval és sok egyetemistával meg egy lovasszoborral.
Ott jobbra fordulsz és vagy az a nagy épület kell neked (Bólyai épület), vagy a sarokban lévő kis térre kell menned.
[link]Sok sikert az egyetemhez.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Aha, hat ez nem bonyolult, azt nem tudtam, hogy szegeden hol all meg a vonat vagy hogy egyaltalan hany megallo van es melyiknel kell leszallni, de ez siman kibirhato gyalog is, koszi mindenkinek.
Meg azt akartam kerdezni, hogy levelezoskent vajon hogy jovok ki jobban, ha minden nap leutazom majd szegedre aztan tanitas utan vissza vagy ha keresek valami szallast?
Vagy lehet egyaltalan szallast talalni ilyen 1-2 napra, ami nem tul draga(nem hotelben ?pmheros: Igy mar meglesz, koszi, csak a kiindulasi ponttal voltam inkabb bajban.
[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
keresek s775-ös lapot. valami e2xxx proccert és 2 giga ddr2 ramot. ha a lap ddr3-as az se baj.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
-
Old fox
tag
Keresek 775-ös hűtőt!
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
rt06
veterán
imho orarendtol fugg
nekem legutobbi felevben minden egyes hetvegere jutott valami, pentekre is, szombatra is
mivel en itt lakom, ezert nekem nem okozott gondot, de ha bp-rol jarsz le, lehet hogy jobban megeri az ilyen alkalmakra ideiglenes szallast keresni (nem tudom, letezik-e meg ilyen, de kollegiumokban kerdezoskodj, hogy van-e naluk lehetoseg diakkent 1-1 ejszakat eltolteni)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Polemius
senior tag
Attól függ, mennyire szeretsz eljárni szórakozni / ápolni a kapcsolatot a többi egyetemistával, netán tanárokkal.
Legolcsóbban valószínűleg a koleszokkal jársz, vagy ha sikerül itt jó cimborákat találni akiknél 1-1 éjszakára meghúzhatod magad.
De az állomásnál is van MÁV szálló, az sem lehet drága és annál közelebb semmi nincs az állomáshoz.
Az útvonal gyalog az állomástól a Bólyai épületig kb. 15-20 perc, attól függően mennyi cuccot cipelsz, mennyire van épp felásva minden és mennyire kötik le a figyelmed a lányok.
Ha megszomjaznál a séta vagy az órák alatt, sok helyen orvosolhatod a közelben. Bár kissé elavult már, de itt egy Kocsmatérkép.[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Vodafone Vitamax SIM kártya 1k
Regisztrálatlan, 500Ft kezdő egyenleggel, 70/x28-6y-xy telefonszámmal.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
csiszy
csendes tag
Asztali gépbe keresek 1GB DDR1 400 memóriát.
Ajánlatokat priviben...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bitpork #49036 üzenetére
Koszi, de szerintem se nagyon fogok elakadni.
rt06: En is kollegiumra gondoltam, csak azok meg altalaban tele vannak, hiaba nincsenek ott a diakok, de a cuccaik epsege miatt nem hinnem, hogy kiadjak ilyen ideiglenes alkalmakra, azert majd megkerdezem beiratkozaskor.
Polemius: Hm, nem vagyok egy haverkodos meg kocsmazos fajta, szoval ez nagy valoszinuseggel kilove.
MAV szallo, hat ez valoban erdekesen hangzik szamomra is, de koszi a tippet.
A lanyok meg tuti lekotik a figyelmem, epp a hetvegen meselte egy haverom, hogy maskor szegeden meloztak par napig s annyi szep lanyt latott, hogy a nyaka nem nagyon birta a tempot.
Na jo tegyuk hozza, o videki, pesten azert en mar hozzaszoktam a boseg zavarahoz. -
Thom!
veterán
Samsung Galaxy Ace eladó
-
rt06
veterán
ezert irtam, hogy nem tudom, letezik-e meg ilyen, de regebben ugy remlik voltak ilyen celra fenntartott szobak egyes kollegiumokban, egy korbetelefonalast imho meger
"Na jo tegyuk hozza, o videki, pesten azert en mar hozzaszoktam a boseg zavarahoz."
aha, menj be hetkoznap a tik-be, es majd rajosz (en a multkor nekimentem az egyik oszlopnak, mert "nem vettem eszre")Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
skopy
tag
Kerékpár computert hol érdemes venni Szegeden ?
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Rommel6600
őstag
Lidlbe volt 2700ért a múltkor elég jó, vezeték nélküli, 30 funkciós, helyből felszálló stb
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest