Hirdetés
Aktív témák
-
mcclode
tag
válasz regvoltrossz #31997 üzenetére
Szia!!!!!!!
Igazándiból tudod mi is a baja a bojlernek?Mert én lehet h tudok segíteni ez a szakmám.Megkellene néznem a kicsikét azt megegyezhetünk.Ill nem ajánlom h hozzákezd mert a fenklemez tömítése az nem egyszerű és alatta van az elektronikája és nem volna jó ha csöpögne rá a víz ha összerakod.Legalább is nem egészséges."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
partymaci
aktív tag
válasz partymaci #31999 üzenetére
A bojlerek bizonyos idő után (2-3 év) megtelnek vízkővel, ami kívülről sajnos nem látszik, ellenben jeleit könnyű észrevenni: fűtés közben zúgó, sistergő hangot hallani, kevesebb melegvizet ad, és jelentősen megnő a bojler elektromos fogyasztása.
PL: egy 1.8kw-os fűtötest a vízkő miatt naponta "csak" 1 órával melegit többet, az hetente 12.6 kw, havonta 50.4 kw, 1 év alatt 604.8 kw, ami kb 40 forintal számolva 24.192 Ft.
Rendszeres karbantartással mindez megelőzhető, és a boljer élettartama is meghosszabbodik.
uj és a régi fütöszal
Érdemes takaritani!Sok sikert
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
ben800
aktív tag
Thx aki válaszolt
Csak azért mert oda akarok majd menni.
Esetleg valami jó iskola nincs Szegeden? -
mcclode
tag
válasz partymaci #32002 üzenetére
Atól függ h ez normál v éjszakai árammal számolod.Sokat segít egy vízszűrő is.
"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Zoli1222 #32008 üzenetére
volt több szállítmány
május az első 16k volt 5db körül
utána 3db -ot 12k-ért júli eleje
aztán ősszel 14kért majd 15 és 16k szállítmányaim jöttek (az utolsóból ti 2 vittetek a többi ment az egyetemre arról kaptam számlát)saját vélemény:
szerintem egy új 1TB-s 20k akkor 17 körül van számla nélkül ittegy rack 4k + 1Tb HDD monjuk 15k-s átlaggal számolva 19k
boba féle hitachi meg egy jobb rack sharkoon 24kesetleg valakinek 500GB körüli noti hdd-je
meg egy 320Gb körüli is kéne
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
ja és majdnem kimaradt
lehet lesz megint 13k + szállításért[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Zoli1222
addikt
Ennyit a 8Mb-es netről:
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz mcclode #32001 üzenetére
Szia!
Ment privi!
Igazából nincs baja, tehát melegíti a vizet, de mivel jó magas a villanyszámlám és igazándiból nem nagyon értem mi miatt, megszállottan keresem az okokat amik ehhez vezetnek. (Korábban már írtam erről párszor. Például nyáron amikor új hűtőt vettem) A hűtőmet nyáron már lecseréltem. A bojler cseréjében is gondolkodom, de addig is, amíg nincs rá pénzem, jó lenne a vizkőtelenítést, meg anód-fűtőszál cserét megoldani, mert állítólag ez is sokat jelent ám! Ráadásul a tartálynak nincs semmi baja. Nem csöpög, vagy valami hasonló. Olyan hangot ad ki kezdetek óta mint a kávéfőzőm szokott, bár mióta visszavettem 60 fokra, azóta kevésbé hallatszik. Ezért aztán sokan azt mondták nekem nem is kell feltétlenül bojlert cserélni. Hááát nem tudom, most mindenesetre nincs pénzem cserére.
Ha cserélem, akkor ennél sokkal kisebbre mivel egyedül élek a lakásban, így nincs szükségem 120-as bojlerre. Akár egy 50-es is elég lenne, de a 80-ast olcsóbban árulják
Ja, amúgy nappali áramról megy. A Démásznál azt mondták két éve, hogy 30-35 ezer egy új óra éjszakai áramról, de csak akkor ha csak felszerelni kell és a helyét is megfelelőnek találja a "szaki." A társasház órái egyébként egy nagy közös dobozban vannak. Minden lakáshoz van nappali óra és mellete éjszakai óra. Ehhez a lakáshoz nincs éjszakai csak nappali. És bár ebben a nagy közös dobozban bőven van még hely, a "szaki" szerint az nem jó, hanem ő végig akarja fúrni a társasház összes falát, meg új dobozt beépíteni többszázezerért amibe majd becsavarozza ezt az egy órát 30ezerért...
Egyébként mióta Szegeden lakom, iszonyú rossz véleménnyel vagyok az ilyen szerelőkről, szakikról, szakemberekről! A fenti csak egyetlen példa. De mivel én nem érthetek mindenhez, sűrűn kell emiatt-amiatt szakembert hívnom.(tavasszal pl. kőműves járt nálam) Amennyire látom mindenki iszonyatos árakon, az ügyfelet lenyúlva átvágva dolgozik és számlát sem hajlandó adni egyik sem, sőt mi több igencsak besértődik ha említeni merem ez utóbbit. Így a számlalottóban sem tudtam résztvenni sosem Olyan is volt aki a számlára vonatkozó érdeklődésemre (csak érdeklődtem tényleg, nem volt hátsó szándékom) fogta magát és felállt, majd "Elmész te a picsába" felkiáltással itthagyott. Tudom, hogy léteznek, létezhetnek olyanok is akik nem ilyenek, de valahogy én még nem találtam rájuk csak az ilyenekre, akik miatt általánosan rossz vélemény alakul ki az emberben.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
őstag
válasz ErőVarázsló #32009 üzenetére
""meg egy 320Gb körüli is kéne""
Bobát kérdezd valamelyik nap mondta nekem,hogy van egy 320Gb-os SATA-s noti vinyója eladó. (ha megvan még)Üdv:Attila
-
r0by
addikt
válasz ErőVarázsló #32010 üzenetére
Az lehet, hogy majd engem is érdekelne, jó ár érte
-
SirRasor
addikt
Szegeden hol érdemes HP nyomtatóhoz patront venni? (C3180)
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz ErőVarázsló #32023 üzenetére
Nekem anno azt mondták, hogy a médiában SEMMIT.
Make Love not war!
-
ErőVarázsló
aktív tag
-
public73
senior tag
keresek ATI videókarit sürgősen, szegedi átvétellel!
befutók:
HD4830 512MB
HD4850 512MB
HD4770 512MB
ma 11-kor indulnék szegedre, addig kellene válasz... -
Sada88
aktív tag
halohalo!
Érdekelne ,hogy Red/Cyan 3D szemüveget Szegeden akkor hol is kapni ? Mars téren írtátok,hogy van valami DVD kölcsönző csak nem tudom hol meg milyen árba van?!
vagy netről jobban megérné?www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
boba6
senior tag
3 hónapos Samsung 23" 2333SW moncsi vkinek?
legmagasabb értelmes ajánlat viszihasonló kótyavetyék:
Antec P180 ezüst ház
FSP400-60GLN táp
Creative X-Fi Xtreme Audio hangkari... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
keresek 1GHz körüli, masszív, lehetőleg brand gépet nagyobbacska vinyóval (SATA előny)
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
-
Rick4
félisten
[link] És mennyire igaz. Pont ezt éreztem én is. Elég lett volna 90-perc, és legyen cserébe némi tartalom is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
partymaci
aktív tag
Igényfelmérés.., hamarosan eladó lenne:
Cooler master RC-690 ház, ujszerü állapotban viszont az egyik oldallapja egyedi festést kapott meg egy 12 cm-es venti (ami a masik oldallapjan volt eredetileg) nincs meg.
ASUS P5K Premium lapot minden tartozékával, dobozával
többi infó püben
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Szemi82
tag
Furcsa.
Nekem tetszett az Avatár.
Ellenben még ez a cikk (amivel teljesen egyetértek) elolvasása előtt is volt egy bizonyos negatív véleményem a filmről, mégpedig az hogy ha nem 3d-ben bámulod akkor csak egy jobban kinéző pokahontasz.
Egyetértek a cikkel Én is maximálisan és még annyit hogy a Terminator 4. része szerintem nagyobbat durant volna az Avatarnál ha szintén 3d-s élményként tárják elénk.(Ha ő már 15 éve tudta mit akar akkor mi a f@szért nem csinálta?
Ja, lehet hogy 3d nélkül tényleg csak középszerű.)[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Tofu és szárított fafül gombát hol kapok szegeden?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Tamás24
tag
igényfelmérés:
- 4X BD-R Blu-ray lemezek, (PHILIPS alapanyagú)- 25GB, nyomtatható -900ft/db
minimum rendelés 10db/főHa valami működik ne próbáld megjavítani.
-
boba6
senior tag
válasz PowerBuldog #32047 üzenetére
szárított fafül a corában van néha a zöldséges résznél a bio cuccok előtt
legfelső polc[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Apple notebookok
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest