Hirdetés

Aktív témák

• .::Szandi::.

csendes tag

Ma sem történt semmi különös. Ma van Tündi névnapja. Boldog névnapot minden Tündinek :) A kémia dogám 5-ös lett, a 2-es tuti megvan, talán még a 3-as is :D Ma sütöttem sütit :DDD Hagy ne mondjam h konyha közelébe nem sokszor kerültem, és nem is véletlen ;] Sztem több cukrot tettem bele mint kellett volna de mind1, így is finom lett :) Kiváncsi vagyok a szombati kis kiruccanásunkra az osztállyal. Az a hülye Csé eltalálta h mennyünk vmi apátsághoz itt a ''közelbe''. 20 km-re van, és gyalogolni akar. Hát sztem esni is fog... nagyon király lesz már most érzem. :DD Meg biztos lesz velünk sok baja... vki tuti hoz egy kis páleszt vagy minimum sört ;] De ha nem az se baj, majd megyek este Sörfesztre :DD Jajj :DDD ma megkérdezi egyik osztálytársam h mér nem járok avval a pasival akiről írtam... én meg ezen a kérdésen úgy elkezdtem vihogni h a fél gimi csak rám nézett :D Nagyon vicces volt... meg is mondom neki holnap h én is anyit tudok amennyit ő és ha érdekli kérdezze meg Krisztiánt ;) :)

Aktív témák