Hirdetés

Aktív témák

• .::Szandi::.

csendes tag

Sziasztok!

Most kezdek csak blogot írni remélem olvassátok is :DDD
    Az utóbbi időben az életem nem valami rózsás. Az egyész akkor kezdődött mikor egy este kicsit többet ittam a kelleténél és még a mai napig sem tudom mit történt... bár ha jobban meggondolom nem is itt kezdett összeomlani a kártyavár. Tálán ott mikor az ex-pasimmal szakítottunk és még az nap összejött az unokatesómmal... asszem még a mai napig is járnak. Akkor nagyon szar volt de már nem érdekel... de ez szemét húzásuk volt, főleg unokatesómnak. Na mind1. Mint már említettem volt az az ominózus este és azóta szószerint szar minden. De azér nem minden fekete és fehér. Azóta összehaverkodtam Tündvel :DD azóta is nagyon jó barátnőm. Bár néha neki sem úgy sikerülnek a dolgok ahogy ő szeretné. Legtöbbet a bartátja miatt vannak problémái de ha érdekel titeket a sorsa :DDD nézzétek meg az ő blogját (Tüncy-Baby a neve). Van egy gyerek aki hívogat, :( kb. minden héten rájön. Pl. most is csörget... ki is nyomom :DDD Amúgy nagyon jól elvagyok. most h közeledik az év vége egy kicsit parázok h meg ne bukjak, de sztem nem lesz semmiből karóm :P Vmelyik nap kaptam egy szaktanárit csúnya beszéd miatt :D :D Még a tanár kért bocsánatot h beírt... ekkora lúzet :D Nah még annyit h sok gondom van az egyik osztálytársammal... nemtom h ő mit érez meg még azt se h én mit. De ezt majd egy másik alkalommal leírom mert Tündi nagyon türelmetlen ;)

Aktív témák