- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Móci
addikt
Nem semmi... Az ilyeneket kéne tarkón lőni... ;]
-
kamikaze boci
őstag
Itt egy másik topik erről:[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34080&arc=f [/L] Én már nem olvasom az oldalt, csak ha szükségem van onnan valamire.
-
taltos
senior tag
Komolyan mondom, amikor a Prohardver szövetségre lépett a prog/pcforummal , akkor még volt valamilyen (mármint a prog/pcforum...), de azóta eltellt egy kis idő, és már én is elgondolkoztam rajta, hogy egy kicsit rosszul eseik, hogy egy ilyen jó portál, mint a Prohardver, hogyan tud egy ilyen (már elnézést), de überszar, szakmailag egy 0, májkroszofttal agyontámogatott aldallal egy team-ben mutatkozni?!
Mindegy. A kicsi szálka azért szúrja a szemem, de szeretem a Ph-t... -
_Volkovy_
nagyúr
Ezért kell a Ph-n fórumozni.:P
-
mepx
csendes tag
Egy user privát üzenete a PCFORUM-ról:
(Ha egyszer ott tilos megszolalni)
''Sting egy szemellenzős elvakult barom, aki egyszer elhatározta, hogy mi a jó és mi a rossz, és nem hajlandó kitekinteni a saját buta világképéből.
Ennek érdekében _bármit_ megtesz, híreket a saját szájíze szerint tálal, vagy örökre kimoderál a fórumból. Szerintem ne strapáld magad, egyszerűbb szarni a fejére.
Nem véletlen, hogy az itteni ''pc-fórumban'' alig van téma és alig van hozzászóllás. A népek többsége rájön erre (vagy kitiltják Smile, és legfeljebb akkor nézi a site-ot, ha bosszankodni akar, mint egy parlamenti közvetítésen Smile
Egyébként most vettem észre, hogy privát üzenet küldésénél a következő üzenetet kapom:
''Te jelenleg csak a moderátoroknak tudsz üzenetet küldeni''
A csávó annyira primitiv diktátor, hogy ezek szerint olvasta a priv üzeneteimet (Chip-el priveztem, felhivtam a figyelmét, hogy fogadjunk, hogy ő is ki lett tiltva a múltkori hozzászólása óta), és különösen rendszerellenesnek talált.
szanalmas.pcforum.hu
Egy user, aki most újra regisztrált emiatt az 1 üzenet miatt...''
A szólásszabadság érdekében.
Egyébként érdekelne, miként vélekedik az index/prohardver arról, hogy az egyik partneroldaluk ilyen szinten áll a hiteles tájékoztatás, újságírói korrektség és a szólásszabadság kérdéséhez...
mepx
Aktív témák
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest