- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ez majdnem mindig igaz. core processzoroknál volt erről egy cikk, hogy a kupakon lévő mérőegység 1-2 fokon belül van, tehát eléggé pontos. maghők elcsúszhatnak 5 fokot.
vinyók tényleg össze-vissza mérnek (nálam a wd green és a raptor szokott versenyezni ki tud melegebbet mondani kategóriában, csak éppen kézrátételre a raptor langyos, a green meg hideg... de a 160as samsung pl 26 fok alatt 16fokokat jelez vissza).
alaplapokat/GPUkat nem ismerem, mennyit mehetnek félre. viszont abban egyetértek, hogy pontos mérésre tényleg pl az említett infrás kell (pl mert a beépített mérőegység valahol pontos, valamire pontos, vagy csak simán 5mmre van a legmelegebb ponttól).
heatsink fogdosása mondjuk nem mindig ér sokat, nálam ~170Wos procfogyasztás mellett is ugyanúgy hideg a borda, miközben a proci 70-75fok körül van (az ennek ellenére hideg borda ebben az esetben normális). ha a borda átmelegszik/tűzforróvá válik, akkor ott valami nagyon nincs rendben (pl alulméretezett hűtés, szellőzés hiánya).
-
Dany007
veterán
A képe villódzott. Megjelent egy széles sáv a felős részen vízszintesen, ahol minden fényes volt... Mintha arra a sávra 3000% brightnesst engedtek volna. És ez villódzott össze vissza. Hol szélesebb hol keskenyebb volt.
A monitort pedig azért vettem meg, mert szégyen szemre hagyatkoztam a gyártó honlapján leírtakra. Miszerint ez a monitor kifejezetten grafikai munkára való. Messze nem csak home&office use only. Ezek szerint átbaxás volt
Ami bosszant, hogy meg se nézték. Úgy kaptam vissza, hogy meg lett javítva (!) mikozben a monitor illesztéseinél található eredeti matrica sértetlen maradt.
A fekete meg mért világít sötétben? Ezt se értettem. Ezt a háttérvilágítás dolgot. A régi gagyi 17 colos Lg (!) monitorom 100% feketén 0% brigthness mellett olyan volt, mintha ki lenne kapcsolva a monitor! Miközben a többi színt és képet élénken szépen adta. Ehhez képes a 100k-s Samu világít mint a szentjánosbogár. A full fekete kb világos feketés barnás féleség volt. Biztos, hogy valami plusz háttérvilágítás miatt, de ez akkoris katasztrófa. Filmezésnél pl abszolút elveszi az élményt.Mind1, itt nem mondtam azt, hogy a számtecboltosok hibája, de legalább szólhattak volna, hogy te bocs, de a szerviz leszarta nagyívben...
-
Gyuri27
félisten
Értem én. Csak nincs rá gari, hogy intézitek. Így gondolom nem mindenkinek szól a dolog.
Emberünk meg minden bizonyosság nélkül állitotta, hogy intézik az alienes cuccok gariját. Holott nem jogutódok és az ab honlapján sincs kiirva ilyen. Szóval arra kiváncsi lennék, hogy egy 60k-s asus rog lap után vissza adják a 60k-t mert se cserélni, se javitani nem lehet. -
Ariadne
őstag
Már elnézést, de pontosítsunk. Olyan, hogy garancia Magyarországon nincs. Van 1 év kötelező jótállás, ami számtech cuccokra 10k bruttó felett kötelező, plusz a gyártó által vállalt jótállás (2-3-5 év, élettartam, attól függ, mire mennyi), és van a szavatosság, ami általában 2 év, tartós fogyasztási cikknél 3.
-
Lajkó
őstag
Nem tünt fel, hogy a másik topikban egyikünk sem offol? Te se tedd itt! Köszi!
A munka, és fizetés arányának eloszlásáról meg csak annyit, hogy: -senki nem tart a fejem felett esernyőt amikor szakad az eső, hó,jég! Legyen akár reggel 5óra, vagy északa 23:30. De Áram meg ugye legyen a tisztelt fogyasztónak a havi 86ezremért cserébe!!! Szerinted milyen véleménnyel vagyok a munkátok minőségéről, és menyniségéről? Mind fizika, mind szellemi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest