Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nagyon jó tisztitószerek vannak külömben.

Kivancsi lennek, mire jutnal azzal a konyhan hasznalt nyomtatoval, amit multkor probaltam suvickolni, mielott kollega szervizbe vitte.

Konkretan iszonyat zsiros, nyalkas tapintasa volt a muanyag burkolatnak.Eloszor izopropil alkohollal estem neki, ha mar azzal szoktuk pucolni az ugyfelek altal elaztatott elektromos kutyuket. Semmi hatas

Utaan egy oran keresztul probalkoztam Domestos+koromkefe komboval, jol szet is marta a kezemet, utana ujabb ora mosogatoszeres szivacs, de semmi eredmenye, ugyanugy ragadt a kosztol az egesz.
Erre kollega beszolt, hogy a WD40 mindent visz, na, az a tipp se jott be

-
sti10p
senior tag
Erről eszembe jutott egy eset amikor a -volt- kolegák használt videókártyát raktak egy újonnan megrendelt konfigba, miután látták, hogy totál balek a vevő, ill. ,hogy ezen a helyen külön ipse szakosodott arra hogyan kell a használt monitorokat "újjá" varázsolni.
A kipurcant gépekből történő alkatrészbuherálás pedig a "majd csak jólessz valamire" alapon teljesen bevált szokás volt, úgy nézett ki a bolt mint egy roncstelep...
Persze ez már nagyon rég volt, de tiszta balkán feeling...Utánna mondtam is, hogy kössz szépen, viszlát!
-
Peti78
őstag
Engem maga az off nem igazán zavar, eddig nem szaladtam a modkerbe miatta. A helyesírási hibák leghíresebb elkövetője a PH-n pedig nem te vagy, hanem más, de annak egyáltalán nem szólnak miatta, mert a rangja más, és biztosan jó cimbi a régieknek.
A kötekedés pedig megint más téma, azt sem te kezdted
-
Mania
senior tag
Szigorúan saját tapasztalatom szerint a Samsung vinyók elsösorban very low cost táppal(Codegen,Mercury és társai) szerelt gépekben szeretnek megdögleni.
Ahol viszonylag normális táp vitte a konfigot ott még nem találkoztam ilyen gonddal.Többek közt nálam is van pár darab és köszönik szépen jól vannak évek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)