- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Biznisz Elek #111 üzenetére
Azért kíváncsi lennék arra az 'átlaguser'-re, amelyik 1066-os ramokat vesz, és olyan alaplapot ami támogatja azokat 'nem kevés' tuning nélkül.
-
Peti78
őstag
válasz
Biznisz Elek #111 üzenetére
Magam is utánajárok a dolgoknak, mielőtt vásárolni megyek, viszont vannak gyakorlati kérdések, amik nem biztos hogy tisztázottak, felteszem őket, akármilyen evidensek is ezek a boltosoknak, akik napi 8-9-10 órát töltenek ezzel.
Gúnyt is lehet pl űzni a vásárlóból
Félreértesz. Én erről az esetről beszélek, és nem arról, hogy alternatívát ajánlanak fel.
Az átlaguser nem piszkál a biosban. Az nem merész annyira. Talán nem is veszi észre, hogy van ott egy DEL gomb lehetőség is.
Lehet, hogy a vevő is elferdíti a valóságot, de olvastam a PH-n már olyan hsz-t ami egy filmbe beillő leírással gúnyosan ábrázolta a "kedves vásárlót". Tudom, hogy vannak idegesítő, esetleg visszatérő idegesítő fajok. Ez nem kétséges. Régen egy miskolci boltban töltöttem sok időt, Lajkó tudja melyikről van szó. Na ott is akadtak érdekes figurák, bár messze nem voltak annyira tenyérbemászók mint a főnök."Az a baj hogy itt is már nem konkrét esetekről beszéltek hanem általánosításról!"
Erre csak azt tudom neked mondani, ez így van, de az általánosítások bizony konkrét esetekből adódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest