- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TomPack #40917 üzenetére
"l 2011-13 -környékén. Akkoriban összerakott gépem tökéletesen kiszolgál most is. Igaz, nem játszom"
Játékokban úgy vettem észre, hogy a videókártya nagyon fontos, ha van egy négymagos i5-öd, az meg szinte mindegy, hogy 2. vagy 6. generációs. Legalábbis nem vettem észre akkora változást, mint anno, mikor Celeronról átváltottam valami AMD-re (Barton?), és hirtelen hasított a Doom 3.
Fura így visszagondolni, hogy a 90-es évek végén, 2000-es évek elején szinte elengedhetetlen volt 2 évente gépet fejleszteni, ma meg már csak akkor érdemes szinte, ha betojik, vagy új technológiát akarsz (USB3.1G2, M.2 SSD, ilyenek)
Amit még nem értek, hogy a PCIe lane-ek számát sem növelik, így meg ha van 6 slot az alaplapon, akkor megy a logikai feladat, hogy ha az egyikbe bedugsz egy kártyát, akkor melyik másik fogja felezni a sebességét. Vagy ha használsz M.2-t, akkor esetleg kompletten kikapcsol az egyik slot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest