Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rival

aktív tag

válasz TéKrys #6370 üzenetére

Ez eddig rendben is van, nézze meg a szomszéd Pistike, telepítse fel, rakja össze, állítsa be. De akkor én csak leteszem neki a vasat és a szoftvereket, szállítólevél aláír, számla kiállít, és bye... ez opcionális, és ha az ügyfél ezt jelzi, mikor látja, hogy az árban benne van minden, de ennek ellenére nem kér semmit, csak a vasat, akkor az ár is úgy alakul...

Én tartom magam, vagy szakértelmem annyira, hogy ingyen nem dolgozom. Jelen esetben este fél nyolcra kérte a szállítást, mert csak akkor van otthon. Neki igazából semmi gondja nem kell legyen a gépre. Na meg nem mellékesen kiccsaládomat is el kell tartani valamiből, azért nem elég a szakma szeretete... :) Na meg az adók, járulékok, sáskajárás, monszun időszak, stb...

Ha szintén ingyen Pistike megcsinálja, hát csinálja... ha jól megcsinálta, ügyfél örül, hogy ingyen megoldódott. De ellenkező esetben utólag jön az ügyfél, hogy Pistike nem jutott dűlőre a géppel, és kifizeti majd a kiszállást és a munkadíjat, ami feltehetően több lesz, mintha már a géppel együtt megtette volna (kevesebbért). Ha előre gondolkodik, és nem bízik Pistikében (jó, hogy én is István vagyok egyébként :D ), akkor elfogadja, hogy korrekten, kulcsrakészen, használhatóan kapja a gépet, és nem neki kell bosszankodnia, hogy hová/mikor vigye a gépet, ha elromlott. Mondjuk az én helyzetem kicsit más, mert kijáró szervizszolgáltatásból eredően nincs kimondott bolt, vagy szervizhelyiség, minden az "Ön otthonában" jelszóval történik...

Új hozzászólás Aktív témák