Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Hát, azt is megkaptam, hogy biztos azért áraztam be annyira, amennyi, mert ez volt az érdekem! Mert erre kértek! És ezzel olyan jól kicsesztem velük!
Aláírom, hogy anno ezeket a gépeket 33%-os értékcsökkenéssel vették nyilvántartásba, és hogy a harmadik év végén a tanárok 1%-os maradványértékért megvásárolhatták. Viszont 2.500,- Ft-ot egy 17'' CRT-vel felszerelt gép ... Amit akkor leírtam, azt most is fenntartom. De ő meg felháborítónak tartotta, hogy én 40e-re becsültem fel a gépét, ami karácsonykor leégett... Bár ez a 29. percben derült ki...És megkaptam azt is, hogy ők azért értenek a géphez! Elvégezték az ECDL vizsgát!!!
A tanárok erre az összegre számíthattak. De tőlem az önkormányzat kért szakvéleményt. Ha alacsonyabb árat írok be, akkor a polgármester üvöltené le a fejemet.Ja, és minden anyagi ellenszolgáltatástól mentesen, segítőkészen csináltam meg. Így tegyen jót legközelebb az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest