Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz Mercutio_ #32318 üzenetére

Símán van dual-boot, vagy akár multi-boot. Annyi, h widóz szerint csakawindóz van, tehát linuxot nem rakja a boot managerbe... :W

Én meg ilyenkor aljas módon símán várok egy évet, h mik a visszajelzések. Ilyen alapon XP után kimaradt a Vista, Mert mire nem kezdték szidni, már jött a win7. A 8 és a 8.1 is kimaradt, egyszerűen nem tetszik, nem ad annyi plusszt, ami megérne mittomén 28k Ft-ot... jó a win7 még. Most a Win10 és a DX12 nagyon tuti lesz, annak kell lennie. Legalábbis ha a dx12 hype fele igaz, akkor itt baCCottul jó lesz ez játékok alá. Ezzel el is értünk oda, h beletolják az embert a váltásba: jönnek majd a DX12 only játékok és váltunk.

Heq: az ilyen régi gépeket Wolfmannak küldjed, ő szinte kííívánja... ;] :D Amúgy jah, nehezen értik meg, h az 5 éve vett csúcsgémer (-ként megvásárolt) Celeron ma már filmnézésre is kevés. Persze az agyunk szelektív, van, aki nem látja az fHD videókban, hogy a képkockák felét eldobja a gép, nem tudja kiszámolni... irigylem őket. Én buta vagyok, nekem kell minden képkocka, az agyam nem tudja kitölteni a szüneteket... :DDD

Ilyenkor sztem az autós hasonlatok a legjobbak, ezek is vannak legközelebb a PC-hez. Új autó forgalmiba bekerül a neved, még be sem ültél de már 15%-al kevesebbet ér. 5 évesen már a felét éri, 10 évesen meg fizetni kell, h elvigyék... Ha ezt nem érti, akkor hagyni kell, esetleg mutatni egy okostelót, ami keresztbe lenyeli és kisz..ja a régi vasat...

Új hozzászólás Aktív témák