- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
_George
senior tag
csak, hogy mindenkinek tiszta legyen:
kb 2 hete meghírdettem egy gyári intel hűtőt, amire írt text boy, hogy neki kell.
megyegyeztünk, hogy ad két vantec UV ventit, érte, és postán elkűldjük egymásnak a cuccokat.
ez mind szép és jó. Text Boy nem adta fel a csomagot egy héten keresztül, és kamuzott össze-vissza, hogy a postán így meg úgy mondtak mindent, mire kiderült, hogy a postára visszaérkezett péntekre. érdekes módon pont péntekre... :) egy hetet vártam a csomagra, és kiderült hogy fel sem adta. mondhatom jó érzés volt.
aztán hétvégén megbeszéltük, hogy feladja majd ma, vagy a héten.
ma este megkerestem, és kiderült, hogy ma sem adta fel, ekkor megint elekzdett mentegetőzni, én pedig levágtam az ICQ-t, és elmentem kajálni.
mire visszajöttem itt a második topic.
(Megígértem neki, hogy bannolom, ha valami nem jön össze, gondoltam így talán tartja valamihez magát, mivel még igencsak a tinédzserkorát éli a srác
Text Boy azt hitte, bannolva lesz, így - gondolom - utolsó szó jogán gyorsan megváltoztatta a nevét, és elkezdett szitkozódni.)
ha emiatt többet nem jön a fórumra, akkor sajnálom. :)
így most van egy eladó gyári P4 hűtőm. ;]
ha esetleg valakinek van 2 UV reactive ventije cserébe, akkor fogadom. már úgy beleéltem magam. -
Ő az. (Text_boy).
A topicot zárom, nemsokára töröljük. -
Jarlaxle
senior tag
Min megy a balhé?
-
Agyasima
őstag
Valaki megmondaná, hogy miért van itt ez a kemény pörgés? :F
-
Loretto
veterán
ez nem ő, nem?
-
Loretto
veterán
jó kérdés. következő szett? :)
-
Keitaro
addikt
Lemaradtam, mi miatt megy itt a balhé? :F
-
divot
veterán
Hüle. :F
-
TexT-BoY
addikt
TESÉK BANNOJ!
nekem ez igy nem buli! itt van a TB-t bannolhatod le..om! ezek után elment a kedvem még a géptöl is!
további JÓ PH!zást kedves MOD-ur!!!!!!!!!!444
Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest