- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Én a linken 1 azaz 1 db Seagate lemezt nem látok amit NAS verziónak adnának el de írd a típusát ha elkerülte a figyelmem. (én csak kb desktop / arhive irányt megcélzókat láttam a linken)
Szóval az iszonyat nagy különbség, hogy a WD már odáig ment a pofátlanságban, hogy ezeket konkrétan eladja oda ajánlva, ahol semmi keresnivalójuk nincs.Nem kell látni a különbséget de szerintem azért van, és nem azt mondom, hogy majd lehet más sem csinálja meg ha azt látják, hogy a WD-nek ez bejön de jelenleg szerintem azért komoly különbség és kb. pont nem is érdekelne ha a WD is a Green stb szériába és nem a RED -be jön ki ezzel mert így pont a nem hozzáértőeket b@ssza át de nagyon ...
Én egyéb okból sem veszek soho kategóriába senkinek WD RED HDD-t soha többet de ezt már itt a fórumon leírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest