Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• truba

tag

Sziasztok,

Kérdezném a Svédországban élőket, hogy mire lehet számítani akkor ha egy svéd cég állásajánlatot kínál. Elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy betartják-e szavukat, és tényleg annyira segítőkészek-e mint amit hallani róluk.

Röviden elmondom, hogy miről van szó: feleségem több eü. végzettséggel rendelkezik( védőnő+mentőtiszt-főiskolai oklevél, + csecsemő-és gyermekápoló szakiskolai végzettség) és valahogy kapcsolatba került egy svéd eü.-i szolgáltatóval aki állást ajánlott neki mint iskolai védőnő. Állítólag az eü. ott is igen szar állapotban van. (munkaerő terén)

Pár email váltása után, angolul skype-on keresztül volt egy interjú, ahol a feleségemnek felkínálták már a említett állást, betölteni 2013.01.01-től lehet(az interjú előtt emailben kellett küldeni a megfelelő végzettséget igazoló iratok scan-nelt formáját illetve egyéb iratok másolatát)

Nos amit a svédek ígértek: ingyenes lakhatás 2 évig-opcionálisan hosszabbítható, ingyenes nyelvoktatás, megfelelő elhelyezése a gyereknek a bölcsődébe.
    A fizetés kb. 500.000-550.000. Ft-nak megfelelő korona.

Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg ilyen normálisan állnak a dolgokhoz, illetve arra, hogy ez a pénz ott mire elég.

Valamint arra is adhatnátok tippet, hogy nekem mit lenne érdemes kezdenem odakinn.
    Miből van kevés, mi számít hiányszakmának.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés