Hirdetés
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
baayNOk #274532 üzenetére
Ha látta a srác a Piszkos Tizenkettő c. filmet, esetleg menőzhet egy ilyen stílusú órával, van mögötte történet. Militado D12, Alin megtalálod 25-35 ezer között, akció és forint árfolyam függő. Nekem van, és szeretem. 36 mm, Seiko kvarc, acél, zafír.
Bár erős a gyanúm, h a mai srácok okosóráznak - igaz, azt meg talán kitiltották a suliból. -
andrew01
tag
válasz
baayNOk #274536 üzenetére
Nem tudom fontos-e, hogy fémszíjas legyen, DE van egy méretben ideális négyszögletes Casio, ami elég sokat tud, még lépésszámláló is van benne, világítás is, szerintem vagányul is néz ki és még elérhető ára is van. A tesztelők(klikk a videóért) mind arról számolnak be, hogy rajtuk kicsinek hat.
Még egy teszt (LWS-2200H)Ja látom komolyabb kinézetűt keresel... hirtelen még ez ugrott be, bár ezek viszonylag nem túl strapabírok, ellenben kompaktak: (Van sok színvariációban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest