- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Mariner #64528 üzenetére
Ezt a rugóház dolgot pont én is meg akartam kérdezni, de az egész hozzászólásoddal egyetértek.
Nagyon remélem, hogy nem sértődsz meg, Dzsana, mert nagyra értékelem a tudásod és az elhivatottságod, de amit ma Ronin kapott tőled, azt nagyon nem érdemelte meg. Régóta nyilvánvaló mindenki előtt, aki nem tegnap kezdte el olvasni a fórumot, hogy nem igazán szívleled Ronint, és ez persze szíved joga, azonban nem kéne ilyen hevesen, indulatból ugrani arra, ami ellenkezik a te véleményeddel. Pláne, hogy Ronin már nemegyszer tisztelettel és elismerően nyilatkozott rólad, illetve a munkáidról. Én speciel bírom a Ronint, szeretem olvasni, amit ír, persze semmi buzulás, buzulás az nuku. Nem mondom, volt már olyan hozzászólása, amitől nyeltem egy nagyot, de soha nem éreztem, hogy valamit rosszindulatból, vagy ártó szándékkal írt volna. Szóval ha a szeressük egymást gyerekek utópia is, azért még szóljunk kicsit szebben egymáshoz. Kivéve persze a Bélát.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Mariner #64528 üzenetére
Azért volt, amikor helyesbített.
Lehet sűrűbben kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest