Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #219415 üzenetére
Mi több ők maguk akarják legyártani/oroszlánrészt kivenni a gyártásból.
És közben búgócsigaként rekednek meg egyfajta növekedési tehetetlenségben.
Nem tudnak elég órát gyártani ahhoz, hogy -> keressenek elég pénzt -> amiből felvesznek embereket -> akik még több órát tudnak összerakni/marketingelni/eladni/papírmunkázni/dobozolni/postazni/fejleszteni, -> amiből még több pénzt keresnek -> és még több lehetőségük lesz az alaposabb munkára.
Engem a nyolcas Miyota bosszant nagyon, némelyikben volt 9-es, de a verdikt az lett, hogy a vásárlók többségének elég annyi, hogy kvarc, vagy automata, a részletek nem érdeklik, akkor meg minek bele a 3x annyiba kerülő werk.
Amit értek, de a geekek így kiestek. A Military ebből a szempontból közel áll a szívemhez....Néha nagyon bíztató amit csinálnak, néha elkeserítő. És tipikus fonoman tapogatózós tervezés, kb mint az alulszámolása a Breitling SOH'57 szivárványnak --->>Eddig két olyan protót is láttam náluk, ami nagyon-nagyon jó lett volna, ha gyártásba kerül.
Ehhez képest, az egyik ha fent is van most az oldalon, -szerintem az nem az -, akkor nagyon rossz a kép róla, a másikról pedig semmi hír, pedig tavaly februárban fotóztam náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ma végre bemutakozik a Destiny - The Edge of Fate
- Haditechnika, harcászat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest