Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• seiko

senior tag

válasz Joe bácsi #10761 üzenetére

minél több darabot gyártanak le egy adott típusból, a nagy számok törvénye szerint annál több LEHET a hibás példány is.
    de a prc200 esetében szerintem közrejátszik ebben az is,hogy egy előszeretettel hamisított típus.
    a kapzsi emberek csak az árcédulát nézik, bedőlnek az ebay-es, vatera-s csalóknak.
    és a hamisítványok esetében nem létezik semmiféle minőségellenőrzés, így lehet sok a hibás óra.
    persze amikor kiderül a bibi, akkor semmi jelzés arra, hogy az óra gagyi, csak jön a kiabálás: megint egy rossz-hibás prc200-t találtak.
    a g10-es a legnagyobb számban beépített kvarc-kronográf szerkezet amit jelenleg használnak, és az ETA csak ellenőrzött motorokat ad ki a kezéből. :K

• norbertb88

tag

Azért 150k nem a csillagos ég!
    A kritériumokban nem egyértelműen, de finoman jelezted, hogy lehetőleg svájci legyen!
    Na svájciak közül az egyszerűbb automaták kerülnek 150k körül ( tissot prs516, certina ds podium, stb.) És ezek még nem is stopper funkciósak, csak 3mutatós automaták.

Ha kronográfot szeretnél, akkor az említett 3márka közül találsz ebben az árban, de azok ébresztő nélküliek!
    Ráadásul ha jól tudom a tissot prc200 chrono egy javíthatatlan ETA G10-essel van szerelve! :U

A certina igényesebb kvarc chrono szerkezetet is használ pl. a ds first chrono-nál, viszont az drágább is.

Tehét szerintem is lejjebb kell adnod, mert ez a sok kritérium nem fog megvalósulni 150ezer magyar forintból! :(
    Legegyszerübb szerintem is az ébresztést feladni é s akkor lesznek svájci modellek bőséggel 150k körül!

Mellesleg eszembe jutottak a Tag Heuer F1 modellek kvarc szerkezettel ébresztéssel, de azok meg már átlépik a keretet! Ja és több helyen olvastam, h gyakori a korona meghibásodása és a cseréje horror áron megy! :W

• t-bali3

senior tag

Atlantic

Keresd meg a Worldmaster alarm-ot. Igaz nincsenek számok a számlapján és kvarc, de minden másnak megfelel. Szerintem nagyon szép, kiváló minőségű szerkezet van benne és a márka sem rossz, csak itthon kevésbé ismert. A Tissot szintjét minőségben bőven eléri. És van benne ébresztő :C

Egyetlen gond van nem tudom mennyibe kerülhet, de kis szerencsével megvan 150 körül. (max 200 szerintem) A Westendben például a földszinten van egy bolt ahol forgalmazzák ott talán telefonon tudnak árat mondani... itt

Új hozzászólás Aktív témák