Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz bence0929 #104922 üzenetére
Ha jól értettem ez a három az, amit olcsóbban, a kereskedelmi ár alatt meg tudsz venni újonnan itthon (viszont tényleg ne videót, hanem képeket linkelj inkább legközelebb, telefonról elég sz@r tud lenni!).
A három lehetőség közül egyértelműen a 3-as és mindenképpen fémszíjjal!
Az Atlantic-ot hagyjuk, a második semmi extra (egy jó óra, de teljesen jellegtelen. Hordani lehet, de hamar ráunnál és megbánnád).
A Hamilton Khaki melletti érvek: van stílusa, jó méret, neves gyártó (minőségre nem lehet panasz). Sportosan elegáns, én minden további nélkül felvenném öltönyhöz is (megfelelő szíjjal persze)!
Ha az mellett döntez mindenképpen fémszíjjal szerezd be! Egy szép bőrszíjat, NATO-t, Zulu-t, stb. bármikor vehetsz hozzá, viszont utólag fémet beszerezni (ami passzol a tokhoz és elég jó minőségű is egyben) elég nehézkes és nagyon zsbbenyúlós téma! Akár alkalomhoz, öltözékhez, időjáráshoz is tudod cserélgetni a szíjakat otthon is mindig más arcot adva az órának. Amúgy sem bánnád meg, de ha főleg jó áron hozzájuthatsz ne hagyd ki!Amit Fagyálló linkelt Seiko szintén nagyon jó cucc, stílusában hasonló, az egyetlen hátránya, hogy idehaza nem kapható, mindenképpen külföldi beszerzés/berendelés.
Mr.Deluxe: nem gyenge kis csapat!
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
Igaz, azt kérdezted, hogy a 3 közül melyik tetszik, nem pedig véleményt kértél, de én azért leírom Ez a három óra amiket kinéztél, stílusában eléggé különbözik egymástól. Ha nem igazán tudod még, hogy melyik stílus mellett voksolsz, akkor szerintem ne vegyél 100-130 ezerért órát, mert lehet hogy később megbánod majd.
Az első kifejezetten elegáns óra, a második szerintem semmi különös, a harmadik inkább már sportosan elegáns. amit fagyallo kolléga linkelt, stílusban szerintem egyiknek sem igazán alternatíva, inkább akkor lehet jó, ha lazábban jársz (én öltönyhöz fel nem venném), és van azért csuklód amire rá lehet aggatni.Én vagy gondolkodnék még picit, vagy vennék ebből a pénzből pl egy elegánsabb bambinot (kb 40K) meg valami sportosabb casiot (kb 20-25K), és még maradna is.
Holnap majd jól beletépünk...
-
g0n21
senior tag
Hármast ezek közül, bár kicsit más stílus, mint az első kettő, de nekem tetszik.
Ha svájci automatát szeretnél ennyiért, akkor még a steinhart jöhet szóba, vagy nagyon belépő. tissot, pl pr50.
Ha vintage is jó, akkor ilyen áron Longines, Omega is lehet, vagy Mido, Bulova super seville
De igazán csinálhattál volna egy rendes online szavazást, mint Mr. Deluxea vesékkel..[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest