Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsana
senior tag
válasz busman #37084 üzenetére
Elég nehéz fellelni, és nem adják olcsón. Itt a másik csak kellene hozzá egy tok, le is van szervizelve. Egyébként élvezetes viselni, mert ezt aztán tényleg érzed, hogy él a kezeden, rázza a tokot rendesen![ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz busman #37076 üzenetére
Ha a rugó eltört volna, akkor nem tudna visszapörögni, mert nem is tudnál rajta húzni, tehát nem tudna visszapörögni. Illetve talán valamennyit akkor tudnál rajta húzni, ha a rugómag közelében tört volna el, de ezt le tudod tesztelni, mert ha folyamatosan húzod, és nem szorul meg, akkor eltört. Visszapörgés két esetben lehetséges. Vagy a kilincs nem látja el a feladatát, vagy a horgony. Ha most volt szervizelve, akkor csak van rá garancia, nem? Előfordul, hogy a kilincs rugója eltörik, kiakad, vagy ritkábban az is, hogy kiesik a horgony köve. Bár ilyenkor inkább üresen leszalad, úgyhogy én a kilincsre tippelnék.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
BAti77
aktív tag
válasz busman #36327 üzenetére
Hát' ezen lehetne vitatkozni... Rengeteg órát árulnak "búváróra"-ként, mivel olyan lünettát raknak rájuk, viszont a vízállóságuk max. 100 m-re szól. Pl.:
Ezeket én nem tartom igazi búvár-, csak sportórának, búvár kinézettel. Viszont akadnak lünetta nélküli búvárórák is, amelyek pl. belső tárcsások:
Összegezve -szerintem- a búvárórát a vízállósága (20 ATM és felette) és a funkcionális kialakítása teszi azzá.
Szerintem... de mint írtam, ezen lehet vitatkozni...."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #35964 üzenetére
Ő a dupájáért árulja mint amennyiért vette. De olyat nem találok sehol mint a fentebb linkeltet.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sir_mook
csendes tag
válasz busman #35895 üzenetére
Ez egy nyilvános fórum. Ha valaki olyan dolgot ír le ami nem igaz mert nincs ilyen szabály és ezt próbálja 1-2 ember neki elmagyarázni az nem rugózás.
De azt hiszem hanyagolom az írást, mert még a végén megbántom valaki érzékeny lelkét. Tőlem akár gumicsizmát is húzhat a szmokinghoz... csak kérdés hogy megy-e a piros Zetor a fekete felsőhöz. -
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #26842 üzenetére
De, de ezt elfogadnám helyette.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Szizol
tag
-
sanzi89
addikt
-
afgk2012
tag
válasz busman #26287 üzenetére
Ez egy technikai cuccos. Nincsen köze a tetszéshez. Egyébként nem én mondtam, hogy szebb, hanem ő. Akkor rajta! Mutassa! Neki ott egy egész bolt. Ki tudja venni a kirakatból, meg tudja nézni. Ha ennyire biztos volt a dolgában, hát elvárható, hogy virítson! Ha meg nem tud, vagy nem akar, akkor hazudott. Így van ez nálunk embereknél. Nálatok nem?
Egyébként meg mindenki azt csinál amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
afgk2012
tag
válasz busman #26281 üzenetére
Ez kevéske! Ezt írta:
A részletes keresőben található 766 db ILLUMINATOR világításos CASIO óra mely ugyanolyan szépen világít , ( vagy még szebben ) mint a TIMEX INDIGLO világításos órái.
De nem tudja megmutatni azt az egyet, ami szebb lenne. Még olyant sem tud mutatni, ami kb ugyanolyan színvonalú lenne. Magyarul hazudott.
Debuli!
-
afgk2012
tag
válasz busman #25191 üzenetére
Jó, legyen hát fekete.
ha tényleg az lennél(márpedig nem vagy az)akkor tudnád, hogy az igazi óra ketyeg...
Ha te(ti) pedig tényleg értenétek az órákhoz, tudnátok, hogy az igazi mechanikus óra tourbillionos és perpetualos. Ti meg itt szar Seikokat imádtok a hatalmas óraszeretetekkel. Ehhez is kell ám aztán ész.
Ez például egy óra:
-
afgk2012
tag
válasz busman #25154 üzenetére
Ellentétben a te posztoddal, a válaszomat beszürkítem, mert OffTopicnak érzem ilyesmiről beszélni itt.
Nem is értem,ha így vélekedsz az óráról akkor minek neked egyátalán óra,ott van a telefonodban is.
Az óra arra kell, hogy megnézzem az időt, telefon pedig arra, hogy telefonáljak.
A postjaidat sem értem,egy órakedvelők topicjábanban jársz....ez meg aztán no comment"Tőlem az összes órásmester éhen halhat"
Pedig érthetnéd. Én órakedvelő vagyok. De az a véleményem, hogy az óra és az órásmester már nem tartozik össze úgy mint régen, amikor még csak mechanikus órák voltak. Hasonlóan más kompakt műszaki termékekhez, ma az órához az óragyár és a forgalmazó kereskedő tartozik. Senki más. Elemet cserélni ugyanis nem kell szakértelem, csak egy nyitó-szerszám és egy picike kézügyesség. Ezt ma már az óraszalon eladó-személyzete végzi, nem órásmesterek. 2012-őt írunk, nem 1912-őt. Ébredjetek már fől órakedvelő uraim!
A többi flamera-heccelődésre nem is reagálok. Semmi értelmét nem látom.
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #25034 üzenetére
AZ ügyvéd úr előélete: [link] És még ő beszél itt moderátorról.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #22889 üzenetére
Szerintem eBay, bár most csak egy fekete-fehér verziót látok 66k-ért. [link]
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #22883 üzenetére
Szerintem elég jó ára van, már ha nem fetis-ed a swiss made felirat. Teljesen megegyezik, a felíratokat kivéve, a Dawos-al. Még a kerámi lünetta is, féláron.
-
pézoli
csendes tag
válasz busman #21643 üzenetére
már miért magyaráznám meg Neked, megbocsáss??!
ha "tucatwerk",amiből "alig látszik valami",akkor nem egy kategóriáról beszélünk,ennyi a véleményem,ill. ennyi, amit leírok,mert kerülném a személyeskedést...
ne magyarázd meg, de miért fáj,hogy nem jönnek be az Ázsiai termékek??
ez a fétisetek itt a "svájci, és egyéb órák"-topikban???!Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
bandras83
csendes tag
válasz busman #21439 üzenetére
Köszönöm, megkeresem őt. Akihez vittem szíjat állíttatni, még az is meghaladta a képességét... és kalapáccsal akarta szétverni a stifteket, mondván "lesz, ami lesz"... ugyhogy inkább hozzáértőt keresnék.
Az előző hozzászóláshoz: amúgy persze, eredeti az óra, nem én újíttattam fel, még az előző tulaj, valami P.Kiss végezte a műveletet, csak elnagyolta. A kép megvan a régi állapotáról is. De a tok és a jelzett fém szíj tökéletesen polírozott, mint egy új óra.
Még egyszer köszi!
-
seiko
senior tag
válasz busman #21423 üzenetére
Szerintem sem zafíros, hanem hadlexes.
És az sem igaz, hogy hatvanvalahányezer az eredeti ára.
Ez egy jó régi, már régen kifutott típus, amitől így akarnak megszabadulni.
Ezzel együtt egy kiváló óra, ami ennyit simán megér.
Bár az tuti, hogy egy azonnali szervizt elviselne, de ha nem fog jelentősen késni, akkor biztosan nem csinálják meg garanciában. -
aag
őstag
válasz busman #20706 üzenetére
Persze, azt írsz amit csak akarsz. És én is. Például most azt, hogy évek óta nem veszek olyan órát, aminek ne lenne rendes világítása. És az Omcsiknak ma sincsen. Egyiknek sem. Ergo: ha olcsóbbanm adnák őket, mint a Timexeket, akkor sem kellene, mert úgysem venném a kezemre. Nah, ennyit a 'sznobizmus' kontra 'valódi használati érték' közötti kapcsolatról. Nálam. Mert nekem ez a véleményem.
Ez egy használati tárgy:
[ Szerkesztve ]
-
aag
őstag
-
Miamiquake
aktív tag
-
-
Miamiquake
aktív tag
válasz busman #20498 üzenetére
Dani "barátom", úgy érezte eme sorokkal dobja fel vidám kis csütörtököm:
Ő egy rendkívül nagy múltú Órás mester lehet, aki mellesleg a hétvégenként mint önkéntes található meg, valamelyik szeretet otthonban.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #18389 üzenetére
A tok ugyanaz. De hát ami bevált azon minek változtassunk.
-
csabulaxi
senior tag
válasz busman #17665 üzenetére
Azért a Paneraikra sem lehet azt mondani, hogy közük sincs a tengerhez, hajózáshoz, tán a búvárkodáshoz és ott sincs lünetta.
Az olaszok már csak ilyenek.
Duplán adják, mint a Rolex sub és még lünetta sincs rajta?!
Ahogy Obelix mondja: Hülyék ezek a rómaiak!"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
seiko
senior tag
válasz busman #17671 üzenetére
Az a néhány búvárkodós, akiket én ismerek, leginkább digitális búvárkompjútert visel.
Egy kapitány barátom Breitlinget, de csak azért, mert olyat kapott, nem azért, mert repül.
Szóval egy órát nevezhet bárhogyan egy cég, manapság az eredeti funkció inkább marketing célokat szolgál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok