Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz busman #115778 üzenetére
Kétlem hogy egy 50$-os casionak minőségi lenne a femszija. Az ilyen hajtogatott szíjakkal együtt jár a rossz minőségű csat is, annál meg nincs kiábrándítóbb.
A 20 éves orientednek el tudom képzelni hogy jó, régen bele tették az anyagot mindenbe nem úgy mint manapság.
Láttam én már régi longines-t is hajtogatott szíjjal -
condy
senior tag
válasz busman #115923 üzenetére
Az első hozzászólásokból (lassan 10 éve) még kérik kivenni a Citizen-t, mert az "nem svájci, hanem japán."
Nagyot fordult azóta a világ.Volt már szó ilyesmiről, de tapasztalataim szerint az emberek inkább kérdeznek, mit végigolvassák az egész 10évet. (Nem mintha ez gond lenne.)
Mindenesetre rajtam nem múlik.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
-
Szulita28
senior tag
válasz busman #122785 üzenetére
Nézd már meg, honnan indulnak a "neves" Made in Germany gyártók.
Van, aki nem a nevet nézi, hanem a minőséget.[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
g0n21
senior tag
válasz busman #123399 üzenetére
Ne! Mondjuk nekem valószínüleg tetszeni fog, nagyon nagy fan vagyok, megvan az összes, és még a Dr. No-t is imádom a maga technológiai 0-jávál
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
@mriya@
őstag
válasz busman #124138 üzenetére
"A svájci luxusóra gyártó a TAG Heuer is nagyon óvatosan áll a témához, egyrészt jópár évet kivártak saját modelljükkel, mielőtt beadták volna a derekukat, másrészt egy nagyon ügyes és időtálló ajánlattal biztosítanak menekülő útvonalat, garanciát arra az estre, ha az 1500 dolláros (kb. 440e Ft) óra mégsem jönne be annyira. Két év múlva beszámítják egy klasszikus Tag Heuer óra vásárlásakor."
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
fiktív1
tag
válasz busman #127945 üzenetére
Felesleges lenne változtatni bármin is, jó így, ahogy van. A G keresésekben is rengeteg innen (Svájci és egyéb..) való hozzászólást dob fel, teljesen laikusok számára is, így előbb kapnak választ kérdéseikre. A svájci és az-óra párhuzam is ide vezet - fórumokat tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz busman #127945 üzenetére
Persze lehet azt is. Minden órával kapcsolatos dolog engem személy szerint érdekel.Nálam sokkal nagyobb ismeret anyaggal rendelkezők vannak itt jelen és ez számomra hasznos.Az meg hogy melyik óra mennyibe kerül az nem minden esetben tükrözi a drága esetében az elvárható minőséget és forditva is igaz,Nekem is volt legalább 15 évig egy órám 1800 pengőért és nem volt más mellette.Imádtam.Ezért nem kellene néha az ára alapján megítélni egy órát és egy embert.
-
Dzsana
senior tag
válasz busman #129905 üzenetére
Nincs, és megmondom őszintén, be is fejeztem azt a mókát, hogy légyszi, fényképezz már ilyen meg olyan órákat, dúrom a dobozaimat, fényképezek egy csomó órát, kiválogatom az értékelhető képeket, lementem, átméretezem, elküldöm, majd az esetek 99,99%-ában nem történik vásárlás. Majd meggondolom, megkérdezem a pénzügyminisztert, meg nincs-e még más, stb. Nem vagyok én senkinek a bohóca, csak egy csomó időt szúrok el vele mindig. Az lesz az eladó órám, ami felkerül a netre. Max. esetleg mikor elkészülök velük, és eladásra készen állnak, előtte feltölthetem valahová őket.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
-
fagyalllo
őstag
válasz busman #137718 üzenetére
Kösz, szerencsére ~2000 Ft van a netes számlámon, nem fenyeget a veszély
A saját számlapjai, mutatói nem igazán tetszenek, viszont az utóbbi időben készültek szemre irtó jó minőségű, klasszikus mutatói, azok közül tudnék válogatni: [link][ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
g0n21
senior tag
válasz busman #139101 üzenetére
Én DJ-t úgy akartam venni, hogy születési évből, de ami szinte magától kopogtatott az ajtón, és lett, az két évvel fiatalabb, X szériás lett, L helyett. Még amin korában gondolkodtam az a holdraszállásos moonwatch 25. évfordulós darabja LINK , de mire aktuálissá vált, már Datejust párti voltam.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest