Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz fagyalllo #58586 üzenetére
Neked milyen Parnis-aid vannak?
Az első tetszik ezek közül a legjobban,ma is pont előjött...hiába az utolsó hasonlít arra,amit eredetileg keresek.
De továbbra is a klasszikus-bár lehet,h pont az ilyen stílusú az-pilótát szeretnék.Akkor lehet,h tényleg a Parnis lesz...csak egy dologtól félek: 47mm-es.
A mostanimnál nagyobb órát szeretnék,mert hiába 44-es,a lunetta miatt tényleg kisebbnek tűnik-és sztem a kezemen egy kicsit kicsinek is tűnik,de sztem ezt csak én gondolom,mások nem,na mindegy...
Pilótákból általában 44mm-esek vagy nagyobbak vannak.Egy 44-eset szeretnék,nem kellene nagyobb,csak ebből a Parnisból ebben a stílusban nincs 44-es.És attól félek,h az már túl nagy lenne,bután nézne ki.(190+ vagyok,de sztem akkor is...) -
tupacamaru
veterán
-
Reverting
őstag
válasz fagyalllo #57059 üzenetére
Tokeletes...
"csak" a piros.... tul sok nekem...aischylos De lehet valaki jobban szereti a tartalmasabb, maradandobb dolgokat... csak eles bevetesen kerul fel az eldobhato kategoria... ez meg megy a fiokba a csaladnak...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
válasz fagyalllo #57055 üzenetére
007/009... detto... csak ugye popsi... Ezek egy lapon emlithetoek...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
busman
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz fagyalllo #56987 üzenetére
Grat! Figyeltem egy darabig egy hasonlót a veterán [link]
Szabikaa20
Én helyedben inkább a Festinára csinálnék szijakat. Ezekre az antik kisméretű órákra nem illik a vastag marhabőr.
A varrás mindenképpen feldobná de csak akkor ha szépek az öltések, ahhoz meg varrógép kell.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #56987 üzenetére
Ez ütős lett, én is régóta gondolkodok egy Parnis-on, de sose találtam olyat amin minden részlet tetszett volna. Lehet hogy én is belevágok, és összelegózom az összes alkatrészt ami megfelel. Ezt a kék mutató szettet külön lőtted vagy úgy lett kiszedve egy donorból?
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
Zewa
senior tag
válasz fagyalllo #53766 üzenetére
Igazad lehet, 24 dodoval drágább a fémszíj, de megér ennyit.
Az általad linkelt 8011-55L-en kék a számlap körüli időzónás karima, a másikon fekete, de ez csak apróság.Ennek a dizájnja is tettszik, kár hogy "Daily Water Resistant" monnyuk ez az árán is meglátszik. (Jól tudom hogy ez mindössze a ráfröccsenő víztől/esőtől véd?)
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
littlelion21
addikt
válasz fagyalllo #53762 üzenetére
Ha már így szóba került, a skywatches-ről mik a tapasztalatok a vámot illetőleg?
-
Zewa
senior tag
válasz fagyalllo #53755 üzenetére
Uhh, ezen az oldalon elég frankó árak vannak. Kipróbált, megbízható webshop?
85ezer forintos eredeti AT8011-04E elég jól hangzik...dilajoska1: Ezek se rosszak, sőt! Az utolsót nagyon szívesen hordanám elegáns öltözethez.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Mariner
tag
válasz fagyalllo #52682 üzenetére
Itt nem konkrétan a Rolexről van szó, mégha azt is írtuk példának. Arra reagáltunk, hogy kedves fórumtársunk a drága órák viselőit (azért a Rolex árban csak az alsó szegmens az igazán drágák között.../Patek,Vacheron,Jaeger,Lange,Blancpain stb./) lehitványozta..Itt is van olyan akinek elég drága órája, van mégsem érzi magát hitványnak emiatt.
von totholexet a Bahamákon kell venni annyival olcsóbb ott, hogy a repülő(oda-vissza) és egy párnapos hajókázás is kijön az árkülönbözetből..
Mielőtt kiderül, hogy nem is úgy értetted beillesztem a hozzászólásodat:
"En nem sok különbséget találok aközött aki ilyen hamis Rolexet vesz, meg aközött aki az eredetijét. Mindkettő hitvány ember"
Ne haragudj ha reagáltunk rá[ Szerkesztve ]
MZ/X jelentkezz!
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #52626 üzenetére
A belseje nem nagyon érdekel mert az úgy sem látszik. Ezek szerint vállalható a tok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
BiriBum
őstag
válasz fagyalllo #46019 üzenetére
If you are not happy with your purchase for any reason, you can return us your watch in its original condition without any defects within the first 30 days following your purchase and we will offer you refund.
Ha nem tetszik visszaküldheted, igaz bukod a postaköltséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest