Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz fagyalllo #84119 üzenetére
Hát, igazándiból máshogy képzeltem el előre a karácsonyomat!
No meg volna itt mást is csinálnom. Mindjárt állok neki egy 29 köves Poljot automatának, amihez eleve küldtek plusz két szerkezetet, a háromból kell összehoznom egy jót. Úgy csinálnék már csak egy sima szervizelést!http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
tupacamaru
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz fagyalllo #83916 üzenetére
Klassz, akkor hajra, akinek még nincs gyorsan rendeljen ez nem pénz érte.
Condy
Szóval gondolkodom rajta de nem, most arccal a nehézsúlyú svajci diver felé. Ez a cél. Esetleg egy tündibündi járástartalék kijelzős szálhúzott fehér számlapos orient belefér[ Szerkesztve ]
-
Kulbi
aktív tag
válasz fagyalllo #83814 üzenetére
Lesz majd az Aegis, az kicsit kecsesebb.
De az biztos, hogy tool watch remek áron.[ Szerkesztve ]
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
-
Reverting
őstag
-
-
kopepe
aktív tag
válasz fagyalllo #82299 üzenetére
Na megjött az ismerősöm 24-es acélszíja a ferdeszemüektől.
Jó minőségű,tényleg olyan szép mint az ebay-es fotókon.
Ezt én fotóztam itthon,ami elég tré
Küldtek hozzá nyolc stiftet,és két stiftkiszedő kézikészüléket is
(gondolom,hogy mindkét oldalon egyszerre lehessen szerelni ) -
Lavar
aktív tag
válasz fagyalllo #81846 üzenetére
Nekem is megjött.
Ezzel életem első órája - egyben első külföldi rendelés is -, nagyon tetszik és megérte a 20 ezret szerintem. Annyira nem nagy, mint gondoltam, nem is az átmérője, hanem a vastagsága zavaró picit, de azért merész volt vakon berendelni 17 centis csuklómra a 45 mm-es órát.
Remélem meg tudom szokni, most egyelőre ablakba tettem tölteni. Bár nem sok napsütés van.
Tudnál/tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy kezdjem az első töltést? Hagyjam az ablakban amíg világos van, aztán tegyem lámpa alá? Elég ha egy mezei olvasó lámpa alá berakom? Új nekem ez az eco-drive.
Képet nemsokára teszek fel mégis hogy áll.Még egyszer köszi a linkelést, nem bántam meg - egyelőre - a vételt.
[ Szerkesztve ]
-
Lev Abalkin
tag
válasz fagyalllo #81671 üzenetére
Köszönöm a választ.
Laikusként kérdezem: ez akkor most jó, vagy épp ezért felejtős?
Azt én is látom, hogy a belseje nincs barokkosan túldíszítve, szóval eléggé bádog hatást kelt, de ha tartós és jól működik, akkor nem zavar. Szeretem az ilyen őszinte dolgokat.Egyébként itt sokan több százezer forint értékben....nézegetünk órákat, szóval lehetne több best buy ajánlás is a hozzáértők részéről. Felhívni a figyelmet egy-egy meghökkentően eltalált, szép külsejű, olcsó és megbízható órára.
Engem mindig télen kap el az óranézegetési láz, aztán ha jön a jó idő, röhögve legyintek az egészre. Az életre szóló hobbim, meg persze a család mellett nem tudok nyugodt szívvel tárgyakra költeni...
Furcsa, de pl. a tökegyforma sub sorokkal telepakolt óratartó dobozok látványa hat rám mindig kijózanítóan... Bocsánat.
De mindig is szerettem több órát váltogatni a karomon, ezért örülnék, ha lenne egy "legjobb vétel" kategória.
-
Julot
aktív tag
válasz fagyalllo #81511 üzenetére
Igen, én sem találtam a leírásban. Azért is kérdeztem rá, mert a képeken úgy látszik, mintha lenne rajta foszforeszkáló réteg, de nem voltam biztos benne, mert mint mondtam nem vagyok járatos az órák világában. Köszönöm, hogy megerősítettél a feltételezésemben. A másik ilyen dolog az órával kapcsolatban, ami még felmerült bennem, az a tok átmérője, de valahol talán találok rá pontos adatot.
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Dzsana
senior tag
válasz fagyalllo #81455 üzenetére
Ez jó! Ott lesz az, csak nagyon rá kell nagyítani! Hát én nem tudnám befényképezni az összes órámat, azt se tudom, mennyi van, több száz. De ez azért is jó, mert amikor dúrok a dobozokban, akkor mindig meglepődök, hogy jé, ilyenem is van? Így mindig olyan, mint ha hozzá jutnék 1-1 újabb darabhoz.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
tacto
aktív tag
válasz fagyalllo #81044 üzenetére
Koszi Es masoknak is.
Regi kiszemelt volt, emlekszem, te is emlitetted anno. Elkepeszto jatekos darab, szo szerint melysege, retegei vannak a szamlpnak, indexeknek, egyuttal hatalmas es gyermeki
Foleg ez a szinosszeallitas jon be, valahogy, ha mar lud, legyen kover. Annak idejen az osszeset kikertem, felprobaltam, gyorsan eldolt. -
fagyalllo
őstag
válasz fagyalllo #80997 üzenetére
No, készítettem egy képet: SKX009, SRP605, SSA171 lume
Az SRP mutatói az SKX szintjén vannak, viszont az indexek halványabbak. Tartósság szempontjából nincs különbség, reggel mindhárom azonos fényerővel jól olvasható volt.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #80987 üzenetére
Kösz hogy szólsz! Szerencsére az srp481-ről a múltkor letettem mikor kifogyott, de jobb is mert a 605-ös sokkal jobban tetszik. Most még meg kell várnom amíg befut egyik ismerősöm órája, de még lehet hogy az idén megrendelem!
Tényleg, azt még nem is kérdeztem hogy a lume milyen az srp605-ösön, az skx009 szintjét megüti?[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #80655 üzenetére
Whooa, köszi, ez szuper lett, azt hiszem az srp605 lesz a befutó, túl sok érv szól mellette, alapvetően az "emeletes" indexek sokkal jobban tetszenek, aztán nálam a koronazár inkább hátrány, mivel sokadik automataként nem fogom mindig használni, és ha pár napra leteszem akkor már lehet kitekerni, ugyanezen okból a szerkezet is előny, kézzel utánhúzom ha tudom hogy csak 1-2 napra lett letéve.
Az órakedvelő ismerősöknek lehet mutogatni az üveg hátlapon keresztül a szerkezetet, a 100m aszfaltbúvárként tökéletesen elég.
Egyedül a jubilee szíj szól most az skx mellett, meg a pepsi lünetta, de ezek nem elég nyomós érvek, a többivel szemben.
Amúgy szép a kollekció, majd én is tolok pár képet, elvileg a 12-es doboz idén megtelik, utána már kénytelen leszek eladogatni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Reverting
őstag
válasz fagyalllo #80655 üzenetére
Grat... a kek seiko van feketeben?
Es a parnis-ok hol vannak?
Vadaszcsiga: ugy vagyok vele eddig h soka nem lesz 24mm es oram, nincs semmi model ami ezt hasznalna es vagyom ra... Persze a Paneria kivetel, de abbol csak az eredeti erdekelne... az pedig egyenlore nem erint...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Ra3
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Öregszem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok