Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Latissimus Dorsi #4815 üzenetére
bocs, hogy beleszólok.
Régen az a fajta suzukis verte ki a biztosítékot, aki erőlködve megelőzött, majd beállt elém 70-nel meg pályán 100-zal és feltartott. Az autópályás tapasztalataim szerint az öreg suzi öreg kalapos sofőr generáció már átült más kisautóba. Én mostanában csak repesztő fiatalokat látok suziban, az engem nem zavar, mert megelőz, sose látom többet, el is engedem.Aki mostanában olyan, mint amilyennek a suzukist gondolta 5-7 éve a közvélemény, az az én tapasztalatom szerint a yarisos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest