Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Sziasztok.
Lenne egy swiftem (2006) amire alufelnit nézegetek.
A gyari méret: 5x14 4x100 ET45
Kérdezném, hogy csak ilyen megy rá? mert látni 5,5x14-et. Ez pontosan mit jelent?
A gumi amit ráraknék az 165/70 R14ja egybként hasonló stílusút keresnék, ugy h ha vn vkinek pont egy feleslegses garnitúra ne habozzon
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Motion_Blur #21173 üzenetére
Én nem vonom kétségbe az álításod, csak nem értem, h miért lenne (ennyivel) gázabb a 14-es alufelni, mint a 14-es lemezfelni normális dísztárcsával...
-
akos3
addikt
válasz Motion_Blur #21176 üzenetére
értem. kcist most elbizonytalanítottál...
-
akos3
addikt
Sziasztok.
Nincs valakinek elfekvőben Bp-en (vagy közelében) egy garnitúra lemezfelnije Swift 2-re? -
akos3
addikt
válasz roberto211 #21280 üzenetére
Azzal, hogy ilyen ódákat zengsz a felmatricázásról, kiváncsivá tettél, hogy milyen. Nem raksz fel képet, h lássam?
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Swift 3-ra téligumi szettnek jó az akkora lemezfelni amekkora a swift2-re jó?
-
akos3
addikt
válasz a_tesz #22193 üzenetére
Igen tudom h a gyári méret eggyel nagyobb az újnak, ezért kérdem, hogy váltóméretnek (télire) jó e a 14". Sajnos sehol nem találok erre infót :/
domojko Ha jól néztem utána ezekkel rendelkezik csak 15"-ossal írják. nem tudom, hogy 14" is felmegy e rá gond nélkül...
kornelka: tudom De valjuk be hogy mindenki 1, 2, és 3-as swiftnek különbözteti meg őket. Neten is igy vannak fenn
-
akos3
addikt
Eladó!
Esetleg valakinek 14" 4x100-as lemezfelni? Tökéletes állapotban van -
akos3
addikt
Sziasztok. Ez a felni jo lehet swift 2005-re?[link]
http://racing-bazar.hu/(gyári%20felni)_alufelni/R14_4x100_et45_agy54/elado_14_es_gyari_suzuki_alufelnik_4x100[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Sziasztok.
Felni ügyben kérném a segítségetek.
2005-ös swiftről lenne szó.
ahogy nézem a gyári mérete 4x100 14" Et45 5J
Kinéztem egy felnit, aminek minden adata stimmel, csak nem 5 a szélessége, hanem 5,5. Az gond lehet? Vagy attól még ugyanugy felmegy? -
akos3
addikt
válasz Kornel #23155 üzenetére
de ugye nem látszik annyira h kijebb van? meg nem gátol semmiben..?
Miért undorító? Szerintem egy viszonylag egyszerű, letisztult felni.Nekem tetszik. Annyi rondát látni 14"-ban örültem, hogy ez végre oylan ami tetszik. Nem tom kocsin hogy mutatna mondjuk Azt, hogy 20at adnál érte, csak azért mondod mert nem tetszik, vagy az állapota miatt? Mert szerintem drabaja 10500-ért nem rossz mikor a lemezfelni mennek 6500 körül..
(amugy a baleno gyári felnije elvileg.)
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Motion_Blur #23157 üzenetére
faján néz ki
Nekem a 14" az adott, mert fél éve vettem vadonat új gumikat rá. Ebben a méretben mert kisebb a választék, és ez ugy tetszett. (Szerinted is undorító? )
Hogy érted, hogy kanyarokba beejteni? Normálisan vezetek
(#23158) a_tesz
Köszi a megerősítést.
Most esztétikailag bizonytalanított el a kollege, de végülis ha nekem tetszik
Állapotra milyennek tűnik? kb, árban rendben van?[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
Padkázás a felnin az esztétikán kívül okozhat valami negatív hatást?
Kaptam nagyfelbontású képeket és az egyik azért sztem eléggé me gvan padkázva [link]
Nem tudom, hogy bármit okozhat-e, érdemes alkuval megvenni? -
akos3
addikt
válasz Kornel #23189 üzenetére
A bal alsó "sarka" nem annyira tetszik..de ereszteni csak nem fog..ez a tipikus ami már csak nálkam derülne ki Megpróbálok valami nyomottabb árat mondani..
Szerk
A pirossal karikázott rész csak nekem tűnik olyannak mintha egfy darabka ki is tört volna belőle?
[link][ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz szabonagyur #23205 üzenetére
+Motion_Blur
igen valóban nem patika az állípota sajnos. Ha enged valamennyit az árából akkor sztem belevágok. Csak ne lenne olyan messze...
t1
Igazad van, kösz a biztatást
domojko
jojo, értem h 15-össel szebb. ezen lépjünk túl, mert vadi új téli és nyári gumim van 14-ben ugy hogy ebben kell gondolkodnom. a kérdés h nyárinak is beérjem egy lemezzel vagy vegyem meg esetleg ezt.. Aztán majd próbállak elkerülni titeket, nehogy kinevessetek a lufim miatt
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz domojko #23208 üzenetére
Igazad van mindent el lehet adni. De alig fél éve vettem, így nem igazán szeretném. meg sokkal több pénzt nem is ölnék bele az az igazság. (Inkább a belsejére költeném ) Amugy Falken gumik
kornelka
Nah igen Te is azt mondod h a 2 szett árából kijön egy (!). De ki veszi meg nekem akkor újra a télit? Nem ez nem jó ötlet. tényelg nem szánok most rá többet, kell másra is
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz domojko #23211 üzenetére
Szeintem nem igazán tud róla infót az eladó, mert azt írta, hogy német import volt. És, hogy a gumi ami volt rajta az 12 éves. (ebből nem következik a felni kora, de valami sejthető). Javítva nem volt sose a felni, és hogy helyenként hibás. - ezt mi is észrevettük...Ennyit tudok róla szerintem ő se sokkal többet...
-
-
akos3
addikt
válasz Motion_Blur #23218 üzenetére
Okés írd meg kérlek, aztán majd meglássuk hogy alakul Az sose baj ha tudok
-
akos3
addikt
Sziasztok. lehet hülye a kérdés..A 2005- swifteknek ugye 54 mm-es az agyátmérő. akkor csak ekkorával rendelkező felnit lehet rátenni vagy ennél nagyobbat is? (gondolom ugy is a csavarok rögzítik..) vagy ilyet nem lehet?
-
akos3
addikt
válasz Motion_Blur #23263 üzenetére
Akkor arra nem kell figyelni keresgélésnél h még az is egyezzen, ha jol értem..?!
-
akos3
addikt
válasz Motion_Blur #23266 üzenetére
értem. köszönöm
-
akos3
addikt
Nah ma vettem át végül a sokat tárgyalt felnit.
Nem is annyira vészes az állapota, mint amilyenre számítottam. És ami a legjobb, hogy a meghirdetett 42e helyett 36e volt, úgy hogy az eladó állta még a postát is!
Igazság szerint örülök, hogy végül belevágtam, már csak azért izgulhatok, hogy valoban jó is legyen a swiftemre (de ez csak pár hónap mulva derül ki..) -
akos3
addikt
Sziasztok. Ma néztem a suzuki honlapjat es azt vettem eszre h a modelleknél nincs swift! Mst mi van nem arulnak/gyartanak swiftet?
http://www.suzuki.hu/pages/display/auto -
akos3
addikt
Hellosztok!
Szervíz témában írok, tudom nem egyszerű látatlanba
1-2 hete elindulásonként a jobb hátsó keréktől hallok valamilyen nyekkenő hangot ami eddig nem volt. Szerintetek mi lehet, gömcsukló adhat ilyen hangot? Vagy valamilyen tömítés? Érdekes hogy rossz úton menve nyincs ilyen hang. Nem tudom mennyire lehet komoly, most nem vinném el nagyon szervízbe... -
akos3
addikt
Sziasztok!
Tegnap eladtam a swiftem (2005), megmaradt a tetőcsomagtartója. Még nem raktam fel sehova hirdetni, gondoltam előtte megkérdezem itt hátha valaki pont ilyet keres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankok téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- 1 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest